nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 25. vasárnap)

Napi horoszkóp (11. 25. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Talán sikerül meggyőzni szeretteidet is, hogy elképzeléseid nem teljesíthetetlenek. Remek rábeszélő vagy, ha arról van szó, hogy saját akaratodnak szerezz érvényt. Az ellenkezést rosszul tűröd: begerjedsz tőle, vagy tüntetően lemondasz terveidről, és sértődötten visszavonulsz. Ma egyik sem következik be.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Annyira lekötöttek a saját ügyes-bajos dolgaid, hogy családtagjaid gondjait, problémáit nem is voltál képes valós súlyuk szerint számba venni, és a megoldásban úgy segíteni őket, ahogyan várták, és ahogyan joggal el is várhatták. Ma derekasan törlesztesz az adósságból. Nagy szükségük volt a tanácsaidra, hálásak is lesznek érte. Kedveseddel szavak nélkül is megértitek egymást.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszögben áll a Neptunnal, és kellemes fényszögben az Uránusszal. Házon kívül tölthetnéd ezt a napot is, ami remek dolog, hiszen heteken át ki sem mozdultatok a lakásból. Most, amikor végre elszántad magad, azt veszed észre, hogy hiányzik az otthon, s hogy valójában nagyon jól érzed magad a megszokott tárgyak között.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolatba került a Szaturnusszal. A tegnapi rossz hangulat már a múlté. Felkeres egy munkatársad, hogy tudassa veled: holnap jelentős események várnak a munkahelyeden. Vagy kinevezésről van szó, vagy nagyobb prémiumot kapsz. Örülsz a rég várt lehetőségnek, tervezgetni kezdesz. Vigyázz azonban: túl nagyravágyó terveid elragadhatnak a realitás talajáról! Hiszen tudod: aki sokat markol, keveset fog… Szerelmi életedben is rendkívül fontos ez a mai nap.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Oroszlán nagyon sokáig képes visszafojtani vágyait, ha hosszú távon ez látszik helyesnek, s bármilyen csapodár is, a családi fészket nem hagyja el önszántából. Ha nem veszel tudomást a készülő viharról, váratlanul érhet, amikor a társad megelégeli s a nyakadba zúdítja a hosszú hónapok óta felgyülemlett sérelmeit. Vigyázz, ne feszítsd tovább a húrt!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem dúskálsz a programokban mostanában, legtöbb idődet otthon töltöd, családod legnagyobb megelégedésére. Azért ha lehet, a barátokkal ma mindenképpen tartsatok egy görbe estét! Ha ebből a buliból is kimaradsz, neheztelni fognak rád. Már csak azért sem lenne értelme otthon maradni, mert valószínűleg súlyos vihar közeleg a családi béke kék egén.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód az anyagi javak házában áll. Hiába találsz még elintézetlen ügyeket magad körül, legalább ezt az egy napot szenteld a pihenésnek. Partnered neheztelne érte, ha újra megszegnéd ígéretedet, s ahelyett, hogy ezt a napot gyermekeiddel töltenéd, ismét a munkádba temetkezel. Sőt felmerül benne a gondolat, hogy ez csak kifogás, s közben mással töltöd az idődet. Ne adj okot a gyanúsításra, szervezz a családnak valami programot!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, már csak háromlépésnyire van a Plútótól. Annyi érdekes és izgalmas esemény részese voltál, annyi reménykeltő fejlemény bukkant fel, hogy ezeket össze kell foglalnod valamilyen formában. Talán a régen félbehagyott napló, talán a számítógép lesz az igazi. Próbáld meg mindkettőt, s ami legjobban illik a kezedhez, azzal folytasd.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, nagyon közel áll már a Plútóhoz. Ma jó híreket kapsz majd. Ez egy kicsit feldob. Lassanként visszanyered életkedved, feltöltődsz energiával. Aktivitásodban csak náthád zavarhatna, de ezen tudsz segíteni: időd és lehetőséged is van arra, hogy kúráld magad. Ha komolyan veszed az orvosi tanácsot, estére sokkal jobban lehetsz, de legalábbis elejét veheted a komolyabb bajnak.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, nagyon közel van már a Mars fényszögéhez. Rendkívül tevékeny vagy, minden külső kényszerítő hatás nélkül. Élvezd az ügyességed. Ne feszítsd azonban túl a húrt, mert van mit kipihenned. Készülj fel a jövő heti feladatokra! Ülj le a tankönyv mellé, akár a sajátod, akár a gyereké. Jusson el a füledhez és a szívedhez, ha családtagjaid közül valaki nagy gondban van, és veled szeretné megbeszélni kétségeit.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Nem baj, ha későn kelsz, az sem baj, ha sokáig aludtál, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne tudnál még aludni egy keveset. Tégy ma így. A bőséges reggeli után bújj vissza az ágyba, a takarók és a párnák közé. Könyveket, újságokat is vigyél magaddal, így próbáld leplezni, ami nem leplezhető.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, egy kellemes háromszög csúcsán áll. Felejthetetlen nap vár rád, főleg, ha az első dekádban születtél. Több mint valószínű egy hosszú távon meghatározó jelentőségű fordulat bekövetkezte magánéleted szférájában, amely kiemelkedő szakmai sikerrel párosul. Az már csak magától értetődő, hogy ilyen helyzetben az ember majd kicsattan a jókedvtől, az egészségtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top