nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 28. szerda)

Napi horoszkóp (11. 28. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, fényszögben áll az Uránusszal. Lehet, hogy elképzeléseidet mégsem kell feladnod, csupán várakozó álláspontra kellene helyezkedned. Valami azt súgja neked, hogy ügyeid jó irányba mozdultak el. Lehet, hogy a csodákban nem hiszel, de ösztöneid csalhatatlanok. Tisztában vagy azzal is, hogy amit egyszer a fejedbe veszel, attól nehéz eltántorítani. Jóllehet nem nagyon vagy képes a türelmes várakozásra, most kivételt kellene tenned. De csakis abban az esetben, ha ez nem kényszerít teljes mozdulatlanságra.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Hogy miképpen látjuk ugyanazt a dolgot, lelkiállapotunktól, kedélyvilágunktól, kipihentségünktől is sokban függ. Ma kedvező színben tűnik fel előtted csaknem minden, ami a munkáddal kapcsolatos. Pontosan látod, mit végeztél eddig, mi vár még rád, mit csináltál jól, s mi az, ami gyengébbre sikeredett. Van még időd, hogy kiküszöböld a hiányosságokat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Holddal. Számtalan gondod-bajod ellenére kitűnő a hangulatod, jókedvűen, gyorsan haladsz a munkáddal. Kiváló alkalom ez arra, hogy tudatosítsd magadban: még a legkomolyabb feladatok is elvégezhetők oldottan, majdhogynem tréfálkozva. Nem véletlen, hogy derűs környezetben ugrásszerűen megnő az emberek munkakedve.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, több bolygóval áll jó kapcsolatban. Legyél ma nagyvonalúbb, mint szoktál! Ne verd a fogadhoz a garast! Új ismerősödnek imponálna, ha elvinnéd moziba, színházba, hangversenyre vagy egy igazán jó kiállításra. Kitűnő alkalom volna ez arra is, hogy megcsillogtathasd műveltségedet. Büszke vagy arra, hogy ennyire tájékozott, jól értesült vagy. Az este hátralévő részében azonban hagyd érvényesülni partneredet is. Senki sem szereti, ha háttérbe szorítják, vagy ha be akarják bizonyítani neki, hogy semmihez sem ért igazán.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, két bolygóval is kellemetlen fényszögben áll. A közlekedési területről indul útjára. A Neptunnal való kellemetlen fényszöge arra figyelmeztet, hogy alaposan vizsgáltasd át autódat, és lehetőleg igyekezz a legóvatosabban vezetni akkor, ha az utak csúszósak, vagy az ablaktörlőd nem működik megfelelően.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban van a Holddal. Munkahelyeden már régóta észrevetted, hogy valaki figyelemmel kísér. Ez esetben azonban nem a munkádra, csakis rád kíváncsi. Ha kedved van ehhez a munkahelyi flörthöz, csak rajta! De ha úgy érzed, hogy nem tudod hosszú távon vállalni, ne is kezdj bele! Ez a kaland ugyanis hosszabbnak ígérkezik, mint azt reméled. Estére váratlan vendégek érkeznek. Ne bosszankodj, még hasznod lehet a mostani beszélgetésből!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ritkán hátrálsz meg valami feladat elől, hiszen érzel magadban elég erőt és kitartást, hiszel saját győzelmedben. Kapsz egy kihívást, de azon töprengsz, lemondd-e. Nem szeretnéd, ha rád unnának, hiszen az utóbbi időben túl sokat volt együtt a társaság. Ne láss rémeket, barátaidnál mindig szívesen látott vendég vagy. És vannak annyira őszinték, hogy kifejezésre juttassák, ha már unják a társaságodat. Menj el nyugodtan!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kapcsolatba lépett a Vénusszal, a tükör bolygójával. Lehet, hogy most válaszút elé érkeztél. Határoznod kell arról, hogy maradsz-e a már jól bevált gyakorlat mellett, vagy egy teljesen új módszert próbálsz ki. Nehéz döntés előtt állsz, mert ha váltasz, azonnal lépned kell, s le kell mondanod minden eddigi kiváltságodról. Ez cseppet sem lesz könnyű.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, az ingatlanok területéről indul ma útjára, közelít a Plútóhoz, a gyökeres változások bolygójához. Lehetőséged van egészen más területre költözni, ha úgy gondolod. Lehetőséget kapsz arra is, hogy a tégláig lebontsd a lakásodat azért, hogy újraépíthesd. Ha mindehhez esetleg banki támogatásra lenne szükséged, könnyedén jutsz kölcsönhöz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban lesz a Nappal. Munkatársaid körében látszatváltozások következnek be, amelyeket óvatosan kellene fogadnod. Ne ülj fel a látszatnak! A megtévesztésért van kitalálva. Te csak az igazat vagy hajlandó elfogadni, így hát meg fogsz lepődni a tényeken. Azok azonban ettől nem változnak meg. Holnap már más helyzettel kell megküzdened.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, még mindig jól kapcsolódik a Marshoz. Megkezdődött volna az év végi hajtás? Alighanem. Igyekezz a papírjaidat sorrendbe rakni, minden szerződés legyen a helyén, minden iratot vizsgálj át, amit csak lehet, mert emiatt lehetnének problémáid. Otthon sem más fogad, mint kavarodás és veszekedés. Valaki olyan telefonálhatott hozzátok, akinek esetleg nem kellett volna…







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma nagyon kellemesen kapcsolódik a kis szerencse bolygójához, a Vénuszhoz. Ami a múltkor veszendőbe ment, ma megtérülhet. Még némi nyereséggel is számolhatsz, így tehát a pillanatnyi mérleg pozitív… De hogy ez volna a Kánaán, azt senki nem állíthatja. Éppen ezért ne sokáig ücsörögj frissen szerzett babérjaidon, okosabban teszed, ha folytatod. Most, hogy még lendületben vagy. Tudod, ha egy üzlet beindul…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top