nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 30. péntek)

Napi horoszkóp (11. 30. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az érzelmek jegyében áll. Égsz a vágytól, hogy szeressenek, és nem tudsz betelni kedvesed viselkedésével. Új csodákat fedezel fel partneredben, és a szerelem megtáltosít: kifogyhatatlan vagy a jobbnál jobb ötletekből. Ez a nagy testi és lelki fellángolás azonban káros is lehet szervezetedre. Ne csodálkozz, ha a kimerültség tünetei jelentkeznek nálad.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód a lehető legjobb kapcsolatban van más bolygókkal. Türelmed, a hosszú várakozás nem volt hiábavaló. Ragyogóbbnál ragyogóbb lehetőségek közül válogathatsz. S ma nem neked kell várakoznod, előszobáznod, kifejtened, hanem téged keresnek fel, mások ajánlkoznak, magyarázkodnak. Helyzeti előnyben vagy, ne élj vissza vele! A kocka, mint annyiszor, fordulhat még!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód számára idegen jegyben áll. Már megint az a különös érzés kerít hatalmába, hogy valaki követi minden lépésedet, figyeli minden mozdulatodat, és semmi sem kerüli el a figyelmét. Ha nem vagy kém, akkor megnyugodhatsz. Valószínűleg senki sem követ, csupán az idegeid fáradtak el egy kicsit. Nem szükséges mást tenned, mint a következő hétvégén kipihenned magad.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kapcsolódik a Vénuszhoz. Az ajándékozás mindig és mindenkinek nagy öröm. A megajándékozott pedig boldog, hogy az, amit kapott, éppen az a tárgy, amelyre már régóta vágyott. Ne várj hálát. A másik nem biztos, hogy úgy örül, mint te szoktál. Talán szemérmesebb, de attól még boldog lehet! Ne rontsd el mindkettőtök jókedvét!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Szaturnusszal, a gondok bolygójával. Amikor fáradt vagy, sokkal reménytelenebbnek látsz mindent. Ne sajnáld az időt a pihenésre. Üdítően hat rád, ha kiszakadsz megszokott környezetedből, ezért ne utasíts vissza egy ígéretesnek látszó meghívást. Esetleg menj elébe, és tegyél róla, hogy valami váratlan történjék veled.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a mélység jegyében, a Skorpióban áll. Látszólag rendben mennek a dolgok, de már érzed, hogy a felszín alatt ott bujkálnak a gondok. Rendkívül jó megfigyelőképességednek köszönheted, hogy ezt ilyen korai stádiumban felismered. Így van rá mód, hogy óvintézkedéseket tegyél. Ezzel a nagy bajokat elkerülheted, de a kisebb megrázkódtatásokat nem. Ez ne tegye tönkre az esti programodat, hiszen még nincs baj! Szórakozz nyugodtan!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódik a Neptunhoz, a bizonytalanság bolygójához. Ne konkrét, kézzelfogható veszélyekre gondolj, hanem a dolgok mögött megbúvó kellemetlen részletekre. Ezeket szinte lehetetlenség elkerülni, csak elviselni lehet. A szerelemben nem kell ilyesmitől tartanod, ott minden a lehető legnagyobb rendben. Vidám és boldog vagy partnereddel, ráadásul őszinte a kapcsolatotok. Vagy lehet, hogy egy harmadik mégis megzavarja a békét?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kapcsolódik a Vénuszhoz. Személyiségedet érintő fontos, ugyanakkor ellentétes hatások érhetnek, s téged érzékenyen érintő eseményekre is van kilátás. Nem csoda, ha izgalommal várod a fejleményeket, hogy végül mi derül ki a sejtelmes mondatokból. Érzelmileg valószínűleg kellemesen érintenek a hamarosan bekövetkező dolgok, ám nem biztos, hogy partnered is hasonlóan viszonyul ezekhez.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a Vénuszhoz kapcsolódik. Ha vezető állásban vagy, lehet, hogy valamit rosszul mértél fel az elmúlt napokban, s ennek most láthatod kárát. Rossz döntést hoztál, vagy a végrehajtást bíztad alkalmatlan személyre. Ha beosztottként dolgoznál, szinte lóbálhatnád a lábadat, mert nincs mit tenned. Minden Nyilasra érvényes viszont, hogy ma nem árt vigyázni az egészségükre, mert a vírusok támadásba lendülhetnek ellenük.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban van a közlekedés házában álló Nappal. Talán ezért érzed annyira nyugtalannak magad. Légy nagyon óvatos a közlekedésben. Ne csak önmagadra figyelj jobban oda, hanem figyelmetlen embertársaidra is. Ne vedd sértésnek, ha nem tapasztaltnak, hanem idősnek tartanak. Pedig lehet benne valami, ha csak múltbéli érdemeidre hagyatkozol, és nem igyekszel elfogadtatni magad a fiatalokkal is.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, még mindig sok energiát kap a Marstól. Mosolygós a kedved, akivel csak összefutsz, beszélgetsz. Azt hiszik, hogy megütötted a főnyereményt, csak nem vallod be. Nem is olyan rossz gondolat, egy-két szelvénnyel valóban játszanod kellene. Lassan ahhoz is kellene, hogy kedved legyen, hogy összeállítsd a karácsonyi ajándékok-ajándékozandók listáját. Azt tervezted, hogy az idén nem fogod az utolsó pillanatra halasztani a dolgot.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Sajnos újabb lelki konfliktusra kellene felkészülnöd, mégpedig olyanra, amelyben jó megoldás semmiképpen nem születhet. A választási lehetőség a rosszra és a még rosszabbra korlátozódik. Ebben még nem is volna semmi rendkívüli, nem egy ilyet láttál már. A baj az, hogy nem tudni bizonyosan, mi a rossz és mi a még rosszabb. Most nem zárkózhatsz magadba! Öntsd ki a lelked, és megértésre találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top