nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. december 03-tól december 09-ig

Heti horoszkóp 2007. december 03-tól december 09-ig




Kos

Fontos döntéseket kell meghoznod a most következő napokban, s ez önmagában még nem lenne probléma… A gond az, hogy ezek a döntések hosszú évekre szólnak! Racionalitásod és kellő merészséged révén most könnyedén jó irányba terelheted a sorsod. A lehetőségek kedden és csütörtökön megtöbbszöröződnek, így ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt ezekre a napokra! Önbizalmad és tettrekészséged most tovább erősíthető.
Szerelem: Ha most indulna egy kapcsolatod, ne táplálj hiú reményeket, inkább csak élj a mának. Ha már megtaláltad a párod, ezen a héten kicsit nehezebben tűröd a konfliktushelyzeteket.









Bika

Hétfőn és kedden ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, alkalmazkodóképességed a megszokottól eltérően a minimálisra csökkent. Egyet tehetsz: hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok. Szerdától viszonylag nyugodtabb időszak következik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége. Persze szánj időt végre a pihenésre is. Készülj a karácsonyra!
Szerelem: Párkapcsolatodban kialakulhat egy kisebb konfliktus, de szerencsére időben észreveszed, hogy meddig lehet feszíteni a húrt. A magányos Bikáknak kedvező lehetőséget tartogat a hétvége ismerkedésre.




Ikrek





A következő napokban a jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség együttes erejét tudod a magad javára fordítani, és ennek köszönhetően képes leszel számos függőben lévő ügyes-bajos dolgodat elrendezni. Az elmúlt hetek kissé zűrzavaros állapotaihoz képest rendeződik az életed szinte minden területe. További erőgyűjtés lehet, ha a hét végén kedved támad néhány napra elutazni, és alaposan kipihenni magad.
Szerelem: Ha nem kerek a párkapcsolatod, akkor tegyél azért, hogy változzon a helyzet, kedvesed mindent el fog követni azért, hogy jól érezd magad. Ha keresed a párod, ne szomorkodj tovább, a hétvégénél jobb időszakot nem találsz új szerelem indulására.







Rák

A szerelem és a harmónia bolygója, a Vénusz, a most következő napokban elsősorban az új elképzelések, ötletek megvalósításában segít neked, bátran tervezgesd a jövőt, koncentrálj az új lehetőségekre, mert most bármire képes vagy! Péntekig gőzerővel törj előre, a hétvégén viszont környezeted már egy kicsit rossz néven veheti túlzott ambícióidat…
Szerelem: Szívügyeid rendben vannak, sőt újra megélheted benne a vad, szenvedélyes szerelmet. A magányos Rákok szíve is végre kinyílhat, és befogadhatnak egy új szerelmet.











Oroszlán

A hét első fele annak kedvez, hogy egzisztenciális helyzeted stabilizálása érdekében mindent megtegyél. Használd ki azt a lehetőséget, hogy most szinte bárkit bármiről képes vagy meggyőzni. Ha csak egyszerűen a megélhetési problémáidat szeretnéd orvosolni, légy a megszokottnál is megfontoltabb és előrelátóbb! Hosszú távra szóló terveid alapjait ezen a héten le tudod rakni!
Szerelem: Érzelmi életed aktiválására a hét eleje kiváló időszak, különösen, ha még magányos vagy. Ha már van partnered, itt az ideje, hogy újra lendületet vigyél a mindennapokba!










Szűz


Emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat a hét folyamán, hivatásod vagy tanulmányaid területén is sokkalta többre leszel képes, mint az év első 11 hónapjában! A heti konstellációk arra sarkallnak, hogy eddig jól eltitkolt tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd, megmutasd környezetednek. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, pozitív irányú fordulatot hozhatnak életedbe.
Szerelem: Átmeneti nehézségek mutatkoznak érzelmi életedben, amelyet a hétvégén helyre tudsz rázni. Ha még keresed a párod, itt az idő, hogy kimozdulj otthonod négy fala közül.











Mérleg

Az elmúlt hetek nehézségei után végre fellélegezhetsz, a szokottnál elevenebb, határozottabb lehetsz, kicsattansz az egészségtől, önbizalmad ismét erős, és olyan lépések megtételére is képes leszel, amelyekhez nem volt merszed vagy épp kedved mostanában. A heti konstellációnak köszönhetően nem lesz teljesen hibátlan és problémamentes a hét, egy-két elképzelésed csak nehézségek árán valósítható meg.
Szerelem: Szívügyekben új dimenziók nyílnak meg minden Mérleg jegyű előtt. A meglévő kapcsolatokat tovább mélyíteni, a kialakulóban lévőket pedig fokozni kell.









Skorpió


Ezen a héten kellemetlen hatását fejtheti ki a Mars, ezért időnként elragadhatnak indulataid, váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami még téged is megrémiszthet. Egészségi állapotod terén is felléphet némi zűrzavar, s ez az átmeneti bizonytalanság elveheti a maradék jókedvedet, sőt egyenesen szorongásokkal tölthet el. Várd ki a hétvégét, addigra teljesen rendeződik a helyzet, újra önmagad lehetsz!
Szerelem: Párkapcsolatodban igazi kis bonyodalom alakulhat ki, de könnyen rendezhetitek a problémát. A magányos Skorpiók ne erre a hétre tervezzenek első randevút, kevés esély van a sikerre.










Nyilas

Váratlan gondok nehezíthetik mindennapjaidat, különösen kommunikációd válhat akadozóvá, könnyen elképzelhetők kisebb súrlódások, nézeteltérések, főleg otthon, családi vagy baráti közegben. A hirtelen kirobbanó viták abból adódhatnak, hogy mások véleményével szöges ellentétben lehet a tiéd, és nem veszed figyelembe azt, hogy mások mit mondanak. Ennek az egésznek a gyökere az, hogy hajlamos leszel többet vállalni a kelleténél, és ez igen indulatossá tehet.
Szerelem: Párkapcsolatodban is adódhat némi probléma, ne keveredj vitába, most te húzhatod a rövidebbet! A párkereső Nyilasok első randijukat inkább halasszák a jövő hétre!










Bak

Ha még tanulsz, vagy most tervezed, ne halogasd a kezdést, most kiemelkedően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes felfogni minden újdonságot. Szerda után megvalósíthatsz egy régi elképzelést, ami jelentős mértékben megváltoztathatja anyagi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló csillagállás.
Szerelem: Nem halogathatod tovább a változást, szüntesd meg kapcsolatodban az egyhangúságot, vigyél bele valami újdonságot. Ha még egyedül vagy, ne aggódj, hétvégén jöhet a szerelem!












Vízöntő

Pozitív irányú javulást jeleznek a heti konstellációk életed szinte minden területén! A hét közepén váratlanul megnőhet az önbizalmad, tele leszel ambícióval és eltökéltséggel, terveidet pedig maximálisan teljesítheted. Péntektől felvillanyozódsz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem fogsz tudni ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz még egy ilyen kedvező állás.
Szerelem: Szívügyek terén talán kicsit keményebb leszel a kelleténél, de a hét végén meghitt pillanatokat élhettek át. A szingliknek is megérkezhet a szerelem pénteken vagy szombaton!










Halak

Sok tennivaló szakadhat a nyakadba ezen a héten, nemcsak a munkahelyeden, hanem otthon is! Szerdára rettentő ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, az egész világ ellened fordult. Mielőtt kitörne belőled a kevésbé békés, rosszabbik éned, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel, és gyorsan rendbe jöhetnek a dolgok.
Szerelem: Érzelmek terén is fokozódhatnak a feszültségek, megvan az esélyed egy kiadósabb veszekedésre, de ehelyett inkább egy alapos beszélgetés tenne jót mindkettőtöknek. Párkeresőknek csak a szombati nap kedvez kapcsolatépítésre.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top