nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 03. hétfõ)

Napi horoszkóp (12. 03. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, továbbra sem veszített jó pozíciójából. Ez pontosan azt jelenti, hogy minden ügyed sikerrel járhat, főleg az, ami kapcsolatos a hivatásoddal, a céljaiddal vagy a munkáddal, az egészségeddel. Ha mondjuk esti egyetemre jársz, biztos lehetsz abban, hogy most jó jegyeket kapsz. Ha idegen nyelvet tanulsz, sokkal jobban megy majd a szavak magolása, mint máskor.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a lehető legjobb helyzetben áll. Komolyan kellene venned a hivatásodat, a célokat, amelyeket el akarsz érni, a szüleidet és/vagy a párod szüleit. Az eddigieknél sajnos többet kell foglalkoznod ezekkel, mint gondolnád, és nem mindig lesz kellemes ez a feladat sem számodra, sem a párod számára, de most kell megoldanod, mielőtt még elmérgesedne a helyzet.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszög nélkül, egyedül áll ugyan, de a saját lakásában. A legmegközelíthetetlenebb ember ajtaja is nyitva áll előtted, és segítőkészségből sem lesz hiány. A hét első napján egy kellemes családi esemény is örömmel tölthet el. Az otthonod kisebb gondokat okozhat ugyan, de azért vannak az akadályok, hogy ne érj rá unatkozni, és megmutathasd, mire is vagy képes.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Szűz jegyéből indul útjára. Anyagi helyzeted nagyon is kedvezően alakul, de munkahelyeden előfordulhatnak kisebb konfliktusok. Készülj fel arra, hogy meglehetősen mozgalmas napok várnak rád. Aktivitásod mindenkit ámulatba ejt, talán még önmagadat is. Most nem ismersz lehetetlent, sajnos valószínű, hogy kíméletet sem. Amit akarsz, azt biztosan el is éred. Lehetséges azonban, hogy tettvágyad és határozottságod akár agresszivitásba is átcsaphat.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódtól, a Naptól, sok energiát követel ma a Mars. Nagyon sok és fárasztó munka időszaka következik. Mindez már a hét első napján kezdetét veheti. Ebben az időszakban még az egészségeddel is problémák lehetnének. Bármilyen tünetet észlelsz, azonnal fordulj orvoshoz, de még jobban teszed, ha azon fáradozol, hogy életmódot változtass, méghozzá, ha lehetséges, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb körülmények között. Véletlenül se építs légvárakat, könnyen becsaphatod magadat, vagy ha nem vigyázol, félrevezethetnek mások.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Bár az elzárt területeken áll a Szűz jegye most, bőven lehetnek sikerélményeid is. Annak ellenére, hogy elégedetlen vagy önmagaddal, lelked mélyén érezheted, sikerült megmutatnod, mennyivel többet érsz, mint hitték volna rólad. Anyagi szempontból is jól áll a helyzet, csakhogy rövid időn belül ugyanolyan könnyen megy is a pénz, mint ahogyan jött. Ha keresel, könnyen találsz új támogatókat, befolyásos barátokat is. Miért ne használnád ki ezt a lehetőséget?!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódik a Plútóhoz. Nem előnyös, ha bizonyos lemondó magatartást veszel fel a szerelmi dolgokkal kapcsolatban, mint aki azt hiszi, hogy a fájdalom és a szenvedés osztályrészük azoknak, akik szeretnek. Feletteseid, vagy akik beleszólhatnak üzleti ügyeidnek intézésébe, akadályokat is támaszthatnak. A hivatal packázásaiból is eleged lesz. Bonyolultnak, sőt sok szempontból nagyon is kedvezőtlennek lehetne nevezni a hét elejét. Komoly erőfeszítéseket kell tenned a béke megőrzésére, ez azonban nem biztos, hogy sikerülhet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A heti horoszkóp 2. háza jutott a Skorpióknak. Előtérbe kerülnek a következő fogalmak: pénzügyek, anyagiak, tulajdon, önértékelés, kereseti képességek. Igazán megengedhetnél magadnak egy kis pihenést és szórakozást is. Ha módod van rá, engedj meg magadnak egy szabadnapot. Egy külföldi kiruccanás felejthetetlen élményeket ígér. Egy új szerelem is a csodák birodalmába vezethet. Ha már megtaláltad az igazit, vagy házasságban élsz, társaddal ismét felfedezhetitek egymásban azokat az értékeket, amelyek mindig is jelen voltak, és a mostanihoz hasonlóan széppé tették a kezdetet.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A IV. ház a tied továbbra is a heti horoszkópban. Fő problémáid a család, az otthon, az egyik szülő, ingatlantulajdon köré csoportosulnak. Kifejezetten elvárod, hogy egyéniségként kezeljenek, ezért jó, ha tovább fejleszted magad, főleg az irodalom területén. Különösen akkor, ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Szűz jegyében áll, lehetőséget kapsz szellemi tevékenységekre.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A következő héten az 5. ház dolgai jutnak neked, mint szerelem, kaland, gyermekek, kreativitás, szórakozás, sport. Bár kívülről nézve igen tartózkodón, hidegen viszonyulsz a szerelmi ügyekhez, főleg, ha a születési horoszkópodban az aszcendensed a Szűz jegyében áll, legbelül igen élénk szerelmi érzéseid vannak, vagy ez inkább érzékiség lenne?









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A kicsit borongós időjárás éppen ellenkező hatást teremt, mint amire számítottál. Ahogyan hűvösödik az idő, úgy lesz egyre derűsebb a hangulatod. Nem az alaptalan optimizmusodnak köszönheted, hogy más színben látod a világot, hanem valóban a körülmények is a kezedre játszanak. Otthon, mintegy varázsütésre, helyreáll a béke, bár lehet, hogy nem egészen úgy, ahogy elképzelted.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, közelít a Hold kellemetlen fényszögéhez. Amikor minden a legnagyobb rendben van körülötte, akkor feledkezik meg az ember a legjobban az óvatosságról. Ma még minden szépnek látszik, ám a hét végén már lehet, hogy komoly bonyodalmakkal kell számolnod. Legyél előrelátó, ne keresd a bajt, a jól időzített óvintézkedések sok mindennek elejét vehetik. A napokban otthon is támadhatnak viták, a családi nézeteltérések mindennaposak lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top