nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 04. kedd)

Napi horoszkóp (12. 04. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszögben van a Holddal. A mai nap kulcsszava: robbanékonyság. Bár erős vagy és fegyelmezett, mégis nagyon könnyű lesz felingerelni téged. Nem mondhatjuk, hogy önbizalomhiányban szenvednél. Nem történhet meg olyan dolog, amelyért „síkraszállsz”, hogy ne legyél meggyőződve annak kimeneteléről. Nagyon megbízható vagy, és ezt jogosan várod el másoktól is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig kapcsolódik a Plútóhoz. A mai nap jellegzetessége: az intenzivitás. Mélyen emocionális vagy, vágyaid nagyon erősek és szenvedélyesek. Hajlamos leszel a féltékenységre és titokzatosságra is, és nehezedre esik majd más emberek érzelmeinek felismerése. Nagy idealista is tudsz lenni, hívő, sőt misztikus. Mivel mindent nagyon intenzíven teszel, elkeseredett lehetsz, amikor valaki nem válaszol az udvarlásodra, sajnos ilyenkor a szerelem érzése nálad könnyen átválthat akár utálattá is.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, közelít a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez. Kritikus leszel ma, szkeptikus, titokzatos, és folytonosan gyanakodsz. Határozott véleményt alkotsz mindenről, és nehéz téged meggyőzni, hogy változtass az álláspontodon. Gyorsan felfogsz mindent, és hajlamos leszel a vitákra, az éles szócsatákra. Ezzel szükségtelenül is megsérted a hozzád közelebb állókat, nem mindenki tud most mosolyogni, még akkor sem, ha te saját magadon is gúnyolódsz.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Hold ma már a Mérleg jegyébe lépett. Jellegzetessége: érzelmi kifinomultság. Pozitívan reagálsz az ösztönzésre és elismerésekre, kimondottan szükséged van arra, hogy másokkal megoszd a tapasztalataidat és a saját élményeidet. Emiatt azonban túlérzékeny vagy, hajlamos arra, hogy minden létező viszonyban irányt szabj. Az ilyen holdhelyzetnél a határozottság nem éppen a legerősebb oldalad, de látszólagos gyengédséged nagy erőt takar.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, még mindig a Marssal van kapcsolatban. Ha kitűzöl egy célt magad elé, akkor azt tűzön-vízen keresztül megpróbálod elérni. Kiváló az értelmi képességed, remekül helytállsz vezetői szerepben. Bátor, elszánt, olykor kíméletlen is tudsz lenni. Téged vagy nagyon szeretnek, vagy nagyon nem szeretnek az emberek. Veled szemben nehéz az arany középutat választani, senki számára sem vagy közömbös, mindig, így most is, fel tudod magadra hívni a figyelmet valamivel.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Szaturnuszhoz kapcsolódik. Megpróbálhatod megérteni az egészség-betegség kérdését, de vigyázz, ne légy hipochonder. Minden aprólékosságot, precizitást igénylő munka jó most neked, többször a színfalak mögül is tevékenykedhetsz, de nehézségek adódhatnak az állásod vagy a partnerkapcsolatod megtartásában, ha a születési horoszkópodban a Merkúr nem kap jó fényszögeket.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt, a Jupiter segíti. Igaz, hogy a múltban bántásokat kellett elszenvedned, de nem szabad mindenkit azon a néhány emberen keresztül megítélned, akikben csalódtál, és bíznod kell azokban, akik szeretnek. Valóban rendkívül hűséges vagy, a tény, a hűség az istened. Ragaszkodsz valakihez sokkal az után is, hogy az illető megszűnt szeretni téged, vagy fordítva: ha már te nem szereted a másikat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Jupiterrel, a legek bolygójával. Hajlamos vagy nagyobb anyagi terhet vállalni, mint amennyit hatékonyan meg tudnál keresni. Talán azért van ez így, mert úgy érzed, állandóan bizonyítanod kell másoknak. A politika vagy a tudományok területén igen eredményes lehetsz. Jó üzleti érzéked van, pláne, ha nagyobb pénzösszegekről van szó. Saját pénzügyeidet most tartsd inkább titokban.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a tágas tér bolygója, a Jupiter, most saját házában áll együtt a Plútóval. Valószinűleg születésedkor a szülőknek kertes házuk volt, és lehetséges, hogy most is kertes házban laksz vagy ilyet szeretnél. Mindenesetre az ilyen lakhely felelne meg a legjobban életvitelednek. Aktív vagy, nagy hited van és saját képességeid, szereted másokon kipróbálni erődet és akaratodat. Tetszik neked a luxusélet, és valószínűleg fogsz annyit keresni, hogy ezt biztosítsd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Merkúrral, a szavak bolygójával. Ha félsz az elutasítástól, akkor inkább először tartózkodóan közelíts másokhoz, de utána nyugodtan lépj az „új” útra. Nagyon megbízható társ vagy, de ha a születési horoszkópodban a Szaturnusz rosszul áll, akkor ma elég szeszélyes és önfejű leszel. Ha tanítasz, akkor most sikereket érsz el, mert meg tudod követelni a fegyelmet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, rengeteg energiát kap a Marstól. Talán nem tudod eléggé megszervezni a munkádat, így időnként, talán ma, nagyon idegesít, hogy a nap 24 órája nem elég neked mindarra, amit el szeretnél végezni. Fontos számodra, hogy a munkádat jól végezd el, természetesen a saját egyéni módodon, mert született reformer vagy. Olyan munkát kellene vállalnod, amiben valamit adhatsz az embereknek, ami valamiképpen maradandó, pl. lakásberendezés.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Fontos neked, hogy a te szavad legyen mindenben a meghatározó. Nagyon fontos neked az is, hogy amiben tevékenykedsz, abban a legjobb legyél, és nagyon fontos neked a ragyogás, mindenhol észreveszik a jelenlétedet. A tökéletességre törekszel, és ilyenkor képes leszel akár önmagaddal szemben is a kegyetlenségre. Képes vagy arra is, hogy értelmesen és ékesszólóan tálald saját elképzeléseidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top