Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. december 10-tõl december 16-ig




Kos

Ne keseredj el, ha ezekben a napokban a cél nem szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, épp elég lesz az, ha a környezetben lévők szigorúbbak most veled a kelleténél. Légy önmagad, és végezd el azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled. Sok teher nyomja a válladat, de lassan eljön a nyugalom időszaka.
Szerelem: Partneredről se feledkezz meg, különben megeshet, hogy a hét vége felé komoly konfliktust okozhatsz kettőtök között. Aki még keresi a párját, a hét közepén találkozhat egy kedves, szintén magányos személlyel.









Bika

Rengeteg fölös energia gyűlhet fel benned a hét első napjaiban, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használni. Persze ne élj vissza lehetőségeiddel, csak pozitív, építő tevékenységre használd az erődet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan és méltatlan lenne hozzád. Alkoss valami egyedit és szokatlant. Régóta alvó ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.
Szerelem: Szívügyek terén is változtatnod kellene, partnered is meghálálja a nagyobb gondoskodást. Ha még keresed a párod, egyik pillanatról a másikra jöhet az igazi, a legnagyobb esélyt csütörtökön kapod.




Ikrek





A bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad ezekben a napokban, ez érintheti munkádat, emberi kapcsolataidat, anyagi ügyeidet egyaránt. Nincs kizárva, hogy egy új álláslehetőség vagy egy lakáscsere lehetősége merül fel. Mivel sürgősen szükséged lenne valami gyökeres változtatásra, gondolkodj el ezeken a lehetőségeken. A bizonytalanság igencsak rossz érzés, épp ezért mihamarabb értékeld át életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat.
Szerelem: Szívügyeket illetően se hozz gyors, átgondolatlan döntést, nagyon megbánhatod. Magányosként jó lehetőség kínálkozik néhány flörtre, de csak akkor vágj bele ezekbe, ha elviseled a visszautasítást is.







Rák

A napokban váratlan történések hozhatnak örömöt életedbe, s ezek még téged is meglepnek. A nagy problémák most elkerülnek, nyugalomban és harmóniában lesz részed. Úgy tapasztalhatod, hogy munkahelyeden vagy vállalkozásodban, otthon, esetleg a tanulás terén is minden rendben van. Nem ártana, ha a benned összegyűlő és felhasználásra váró energiát fel is tudnád használni, és emberi kapcsolataidon javítanál.
Szerelem: Szívügyek téren nincs gond, jól működnek a dolgok, most akár végleg el is kötelezhetitek magatokat egymás felé. Akik még keresik párjukat, most megtalálhatják a hét bármely napján!











Oroszlán

Azok az emberi kapcsolataid, melyekben az érzelmek dominálnak, nagy szerepet kapnak a héten, és jelentősen befolyásolhatják napjaidat, főleg a Mars hatására. Baráti, családi kötelékeid kerülhetnek előtérbe, s bizony nem mindig pozitív megközelítésben. Az elmúlt hetek vagy épp hónapok több sikertelen eseménye miatt nem igazán vagy jókedvedben, ez azt eredményezi, hogy megbánthatsz olyan embereket, akiket valójában szeretsz. Mutass több toleranciát.
Szerelem: Problémáid mihamarabbi legyőzésében nagy segítségedre lehet a párod, aki a kellemetlenségek ellenére is türelmes veled. Ha még magányos vagy, az ismerkedést halaszd a jövő hétre.










Szűz


Kiváló – fejlődéssel, növekedéssel összefüggő – lehetőségeket hozhat számodra ez a hét. Megállapodásokat köthetsz, új munka mellett kötelezheted el magad, de mindenképpen tovább építheted karrieredet vagy akár magánéletedet is. Legyen akár üzleti vagy magánjellegű megbeszélésed, most bárkit levehetsz a lábáról, és meg fogod tudni arról győzni, hogy amit te mondasz, az mindenki hasznára válhat.
Szerelem: Ezek a napok arra alkalmasak, hogy beszélgessetek, különösen a közös jövő témája válik aktuálissá. A szinglik derűsek, így könnyen felkelthetik a szintén magányos párkeresők figyelmét.











Mérleg

A hét első két napján nem tudod úgy kifejezni gondolataidat és érzelmeidet, ahogy szeretnéd. Ez nagy részben szétszórtságodnak köszönhető, kissé figyelmetlen lehetsz környezeteddel. Emiatt könnyen keveredhetsz kisebb vitákba, melyekből most nehezen tudsz nyertesen kikerülni. Érdemes lenne a komolyabb beszélgetéseket a jövő hétre halasztani. Igen nehezen vagy képes megértetni magad környezeteddel, s ez különösen a munkádra nézve jelenthet hátrányokat.
Szerelem: Szívügyeidet egy-két kisebb vita nehezítheti, ne kiabálással, ajtócsapkodással oldd meg a problémát. A szingliknek sem túl kedvezőek ezek a napok, legfeljebb egy futó kalandra, flörtre.









Skorpió


Belülről kapsz ösztönzést arra, hogy tettvágyadat munkádra, karrieredre fordíts. Tele vagy ambícióval, s ehhez nagyon jó lehetőségeket kínál ez a hét – különösen szerdán és csütörtökön –, hogy karrieredet építgesd, és hosszú távú terveidhez stabil alapot teremts. Ha nyitott szemmel jársz, észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors, csak el kell venned azt, ami tetszik.
Szerelem: Partneredet le tudod venni a lábáról. Kedves és odaadó vagy, így szeret téged igazán. Ha eddig inkább az egyedüllétet választottad, akkor most adj teret a szerelemnek, hisz kiváló időszaknak nézel elébe, megérkezhet az igazi.










Nyilas

A most következő napokban több régen szőnyeg alá söpört probléma kerülhet felszínre, ezek gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál mostanában a kompromisszumokra, mindig úgy gondoltad, hogy neked van igazad. Pedig néha be kellene látnod, engedned kell ahhoz, hogy könnyebben megoldódjanak a problémás ügyek. Gondold át, mely gondok fontosak számodra, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket.
Szerelem: Érzelmi életedben is keletkezhet feszültség, s ez vitákba torkollhat. Ha el akarod kerülni a kenyértörést, engedned kell. Ha még keresed az igazit, akkor még várnod kell…










Bak

Az egész heted nagyszerűen telik, kiemelkedően jó lehet a pénteki és a szombati nap, jelentős fordulatot hozhat életedbe, különösen, ami a magánéletedet illeti. Ez nem feltétlenül szerelem, inkább egy családi kötelék megerősödése, egy régi konfliktus lezárása. Ha környezetedből valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza, hisz egyszer neked is szükséged lehet mások segítségére.
Szerelem: A boldogság erőt adhat neked, meglévő kapcsolatodat nem kell féltened. Ha most keresed a társad, akkor ne utasíts vissza senkit, különösen azért, mert nem biztos, hogy első látásra kell ítélned.












Vízöntő

Lelkivilágod stabilitása kissé meginoghat, közérzeted sem a legjobb. Egy ideje nem volt alkalmad arra, hogy csend és nyugalom vegyen körül, pedig nagy szükséged lenne rá. Több zavaró körülmény is felkavarhatja mindennapjaidat. Ennek oka például az, hogy egy-két fontos dolog elintézését halogattad az elmúlt időszakban. Gondold át lezáratlan ügyeidet, s egyenként kezd el megoldani ezeket, mihamarabb!
Szerelem: Konfliktusra adhat okot a rajtad eluralkodó feszültség, ez most nem tesz jót a párkapcsolatodnak. Ha még szingli vagy, ne csüggedj, ha ezen a héten falakba ütközöl.










Halak

Fokozódó energiád, emelkedett tettvágyad és az ezekhez társuló lehengerlő és szellemes éned ezen a héten bárkit könnyen elvarázsol. A környezetedben lévő személyek nem tudnak ellenállni neked és ötleteidnek. Ha van olyan régi vágyad, ötleted, mellyel környezetedet vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a kellő lépéseket, most biztos, hogy nem fog senki visszautasítani.
Szerelem: Érzelmi életed terén is elkél valami újdonság, bűvöld el valamivel társadat. Ha még a magány a társad, mozdulj ki otthonról, és hódítsd meg kiszemeltedet!





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top