nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 11. kedd)

Napi horoszkóp (12. 11. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz sokáig lesz még a napi rutinok házában. Néha azt hiszed, hogy nélkülözhetetlen vagy, és így az egészségedet rombolod. Szenvedhetsz krónikus vagy megfázásból eredő betegségektől. Habár csendesnek és bizonytalannak látszol, nagyon is ismered saját értékeidet. Meg kell tanulnod, hogy saját magad kiemeld, és hogy igazolni tudd magad a nyilvánosság előtt. Világnézeted konzervatív, ami nem biztos, hogy a ruházatodon is látszik.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz a horoszkópod ötödik területén, a kreativitás háza felett tranzitál. Alkotóképességed láthatja kárát, ha nem tanulod meg, hogyan adj másoknak és hogyan gondoskodj másokról. Ha bármilyen spekulációval foglalkozol, azt bölcsen és jól csinálod. Jó tanár válhatna belőled, mert kitűnően tudsz fegyelmet tartani. Vonzanak mostanában az idősebb emberek, és mindazok, akik az életre komolyan és hasznosan tekintenek.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz a negyedik területén tranzitál a horoszkópodnak. A Szaturnusz az oldás és kötés bolygója. Ne is csodálkozz azon, ha most különös kötődést érzel, és sokkal jobban ragaszkodsz a családodhoz, mint eddig tetted. Habár látszólag függetleníted magad mindenkitől és mindentől, mégis félsz elhagyni a szülői házat, és nem szívesen költözöl el otthonról, bármilyen jó lehetőséged nyílik is az önálló életre.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold jegyet váltott, és a Bak jegyéből indul ma útjára. Könnyen kedvedet szegheti egy munkahelyi csatározás. Azért is furcsa ez neked, mert tegnap minden olyan volt, mint a mesében. Ne vedd túlzottan a szívedre, ami történt. Lépj túl mostani gondjaidon. Egy találkozás olyan váratlanul érint, hogy meglepetésetekben ketten háromfelé szaladtok.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódhoz, a Naphoz egyre közelebb ér a Merkúr. Alapvetően jól kell hogy érezd magad a bőrödben, s ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ez a tény újabb és újabb sikereket hoz. Mint a mágnes, úgy vonzod az embereket, de óvakodj a rosszkedvű, panaszkodó álbarátoktól. Az Oroszlánnak sok az irigye, akik azt hiszik, hogy elleshetik sikerei titkát. Ne tedd őket ellenséggé!








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Nyilas jegyében áll. Talán érzed, hogy tegnap kicsit elvetetted a sulykot. Nem kell bocsánatot kérned, hiszen senki sem sértődött meg, mégis úgy érzed, ellensúlyoznod kell valamivel ezt a kissé csúnya viselkedést. Délutánra szervezz össze egy kis csapatot, akik a környéken élő idősek megsegítésében vehetnek részt a téli hónapokban. Szép, követendő példa lesz. Meglátod, az elismerés sem marad el, még ha nem is ezért tetted!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz a lehető legjobb pozícióban van. Azt mondják, a tavasz a szerelem hónapja. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy legyen hideg vagy meleg, tavasz vagy ősz, a szerelem valamilyen formában mindig jelen van az életedben. Ma egy flört kínálkozik, s mivel imádod az újat, szereted az élvezeteket, nem állsz ellen. Mint utóbb kiderül, nem kell csalódástól félned.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Jupiter együtt áll a Plútóval, két ellentétes bolygó áll együtt. Munkahelyeden kedvezőtlen jeleket vélsz felfedezni. Úgy érzed, valamiért megromlott, fagyossá vált körülötted a légkör. Lehet, hogy ez alaptalan feltételezés, de valószínűbb, hogy a vigyázatlanságoddal, a túlzásaiddal vagy esetleg egy elhamarkodott döntéssel kiváltottad kollégáid neheztelését. Próbáld jóvátenni a hibáidat.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygódat, a Plútót a Jupiter elbizonytalanította. A tegnap este tapasztalt érzelmi feszültség ma még nagyobbra nőhet. Nyugtalan és ideges hangulatban képtelen vagy a munkára koncentrálni, s keményebb hangot ütsz meg az emberekkel is. Valakinek érdekében áll az, hogy te ne érezd jól magad. De vajon mi lehet a célja mindezzel? Talán ezért, talán másért, ma még kisebb összezördülésekre számíthatsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Marssal. A nap hangulata: szélsőséges. Lehetőséged kínálkozik arra, hogy megtaláld az igazit. Váratlan helyen és környezetben ér majd ez a találkozás. A közlekedési eszközök veszélyt jelenthetnek. Csak biztonságos helyen hagyd az autódat, parkolásnál, tolatásnál legyél elővigyázatos. Annak ellenére, hogy nagyon vágynál elutazni, hagyd a hónap végére. Már péntektől számolgathatod a perceket.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Tegnap – mit is tehettél volna? – döntöttél valahogy. Azt tetted, ami mellett oly sokáig érveltél a többieknek, bár néhány ponton, ez kétségtelen, visszakoztál. Ma nem fűlik a fogad a munkához, inkább csak nézegetnéd a kirakatokat, minden cél és feladat nélkül, s még egy moziba is betérnél. S mi sem természetesebb, hogy vinnél magaddal egy zacskó nápolyit. Tedd ezt, kéredzkedj el a munkahelyedről valami halaszthatatlan elintéznivalóra hivatkozva!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, nagyon kellemes helyzetben van. Talán ezért úgy érzed, hogy ingerszegény környezetben élsz. Az egyhangúság még azoknak a dolgoknak is elveszi az ízét, amelyek iránt pedig különös előszeretettel viseltetsz. Az örömök megfakulnak, az érzések megkopnak, az édes ízek megkeserednek… Lehet, hogy gyermekkorodban nagyon elkényeztettek téged?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top