Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 12. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz jelenleg az egyik egészségházad felett tranzitál. Feltehetően egy ideig úgy érzed majd, mintha túl sok vasat tartanál egyszerre a tűzben. Legjobb, ha óvod energiáidat, amennyire csak lehet, ne engedd túlságosan szétaprózni magad, különben egészségügyi problémáid léphetnek fel. Figyelmet kell fordítanod egészségi állapotodra, és győződj meg arról is, hogy minden rendben van a munkádban.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz a kreativitás házában áll. Ha a Szaturnusznak kellemetlen aspektusai vannak a születési horoszkópodban, valószínűleg szégyenlősebb vagy, mint szoktál lenni, és esetleg nehézségekkel kell küzdened pszichikai és szerelmi téren, és az is könnyen előfordulhat, hogy elfecséreled a tehetségedet. Ha jól használod ezt a bolygóállást, ez őszinte szerelemhez vezethet, odaadáshoz, kreativitáshoz és nagy tudományos tehetséghez.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz a horoszkópod otthonnal kapcsolatos területe felett tranzitál. Mint az oldás bolygója, lehetőséget ad neked egy saját lakás megszerzésére, bár most nem úgy érzed, mégis sokkal boldogabb leszel abban a pillanatban, amikor elhagyod szülőhelyedet. Úgy érezheted, hogy nem vagy elég alkalmazkodó és nem vagy eléggé szorgalmas. Talán emiatt fektetsz kétszeres erőt abba, amit csinálsz, mint a többiek, így meg tudod valósítani elképzeléseidet.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, még mindig a Bak jegyében áll. Nem tudsz elszakadni a tegnapi élménytől, ezért otthon kiadós veszekedésre számíthatsz. Az az igazság, hogy ez már nem ráz meg annyira, mintsem gondoltad volna. Mégis, gondolj arra, hogy nemsokára itt a karácsony. Ha nem olyan erős benned a tegnap hatása, hanem csak kíváncsi vagy, halaszd későbbre a találkozást.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, közelít az Uránusz kellemetlen fényszögéhez. A nap jellegzetessége az akaratosság. Határozottan, elszántan haladsz az úton, szinte semmi sem állíthat meg. S bár sok embert bosszant a makacsságod, utóbb kiderül, neked volt igazad. Ennek ellenére kerüld a nyílt színi vitát, az értelmetlen összetűzéseket. Szükséged lesz szövetségesekre. Ilyenkor már gyenge a Nap, nagy elhatározásaid megvalósítását halaszd el, májusban bátrabban léphetsz.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatba került az Uránusszal. Nem szereted ezeket a hideg évszakokat, ilyenkor úgy érzed, beszűkül az élettered. Állandóan izegnél-mozognál, a szabadba vágysz. Nem tudsz fél óráig sem megülni egy helyben. Pedig ma szükséged volna rá, hogy kibogarássz két adatot a feljegyzéseid közül. Mindenképpen keresd meg őket!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, egy kellemes háromszög egyik csúcsán áll. Korán reggel megzavarhatja nyugalmadat egy telefonhívás. Ne veszítsd el a fejedet, higgadtan gondold át, hogy lehetne a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást megtalálni. Nem árt, sőt segíthet, ha bevonod partneredet is. A pénzügyekhez ma túl ideges és szétszórt vagy. Ha feltétlenül dönteni kell, bízd a kedvesedre a feladatot.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó egy lépcsőn áll a Jupiterrel. A bolygók állása vagy a napfolttevékenység teszi-e mindezt, nem tudni. Annyi azonban bizonyos, hogy még a mégoly hűséges férjek és feleségek is kalandvágyóbbak lesznek, mint eddig voltak, és lesznek olyanok is, akik nem is eredménytelenül. A vadászszerencse azonban mulandó. Az éjszakát a szürke reggel váltja fel, s a decemberi hidegben más dimenziót kap minden.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, még mindig együtt áll a Plútóval. Ma sokkal több figyelmet fordítasz a magánéletedre, intéznivalóidra, flörtökre és szórakozásra, mint a munkádra. Most bármit is teszel vagy érsz el, azzal nem leszel elégedett, mindig egy lépéssel előbb akarsz járni. Ma különösen ajánlatos, hogy toleránsabb, diplomatikusabb legyél a párkapcsolatodban. A kávéivástól ma lehetőleg tartózkodj.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Eredményes napnak nézel elébe. Ne sajnálkozz azon, ha a körülötted lévő változások megszokott rendjén is változtatnak. Minél előbb beletörődsz és idomulsz hozzájuk, annál több hasznod származik belőlük. Egzisztenciális kérdések rendezésére is kiválóan alkalmas a nap. Könnyen és gyorsan teremtesz kapcsolatokat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódhoz, az Uránuszhoz, kellemes fényszöggel közelít a Mars. Elképzeléseid életrevalónak bizonyultak, döntésed helyes volt. Végy erőt magadon! A sikert, az ünneplést nem fogadhatod ilyen komor arccal, sírós hangon. Végül még azt hiszik rólad, hogy nagyképű vagy. Pedig dehogy! Újra megy minden, mint a karikacsapás, eleven, segítőkész, találékony és figyelmes vagy.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögekben áll. Reggel viszket a bal szemed, hát persze hogy öröm ér. Méghozzá olyan, ami az egész napodat bearanyozza, így aztán sütkérezhetsz a boldogságban. Próbáld meg minél tartósabbá tenni ezt az állapotot, hiszen túlságosan gyakran nincs benne részed. Ne gondolj a holnapra, eljön az magától, még akkor is, ha nem akarnád…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top