nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 13. csütörtök)

Napi horoszkóp (12. 13. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz nemrég lépett az egyik egészségházadba. Talán jól tennéd, ha elvégeztetnél egy-két egészségügyi rutinvizsgálatot. Pl. vérnyomásmérés, nőgyógyászati vagy urológiai rutinellenőrzés, mellkasröntgen stb. Azért, mert cca. másfél év múlva talán nagyobb terhelésnek leszel kitéve, és erre is fel kell készítened magad. Annak idején amúgy is többet fogsz a nyilvánosság előtt szerepelni, és bizonyára a legjobb formádat akarod majd akkor nyújtani.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz sokáig marad az ötödik területen. Ez a tranzit feltűnően befolyásolja az örömérzetet, az ösztönösséget és a jó kedélyt. Nem csoda, ha esetleg nincs kedved szórakozni, és úgy érezheted, hogy mások nem szeretnek téged eléggé, és nem kapod meg az óhajtott elismerést. Az ilyen érzések most érthetőek, mivel most kell megtanulnod, hogyan kellene felhasználnod minden életterületen a vitalitásodat, érzelmi és szeretetenergiáidat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz a horoszkópod negyedik területén tartózkodik. Ha a születési horoszkópodban kellemetlen fényszögek között áll, akkor most ez okozhat nálad emésztési zavarokat. Az egészségügyi problémákat a túlzott gondok és az érzelmi problémák okozzák. Próbálj meg életviteleden és gondolkodásmódodon változtatni. A jó lelki hozzáállás az élethez segíthet abban, hogy túllépj ezeken a korlátozó érzéseken.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, még mindig a Bak jegyében áll. Mégsem csak fellobbanó kis láng, ami fogva tartja gondolataidat. Már három napja másra sem gondolsz, csak a legújabb kalandodra. Ez azonban önmagában még semmit sem jelent. Hajlamos vagy arra, hogy bármiről többet gondolj, mint ami valójában történt. Nem szalasztod el életed legnagyobb szerelmét, ha nem teszel azonnal valamit.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögek társaságában áll ma a Nyilas jegyében. Te is, mint a legtöbb Oroszlán szülött, szeretsz a gáncs nélküli lovag szerepében tündökölni, megértőnek, segítőkésznek mutatkozni. Ilyenkor őszintén is gondolod, amit teszel. Áldozatkészséged meghatja környezetedet, de csalódnak benned, mihelyt elmúlik a jó hangulatod, s már apró szívességekre sem leszel hajlandó. Ilyenkor próbálj magadon erőt venni, és jusson eszedbe, milyen rosszulesik neked is a visszautasítás.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nem nagyon érzi jól magát a Nyilas jegyében. Mint minden rendes ember, végzed a munkádat, de gondolatban egészen más helyen jársz. Ki tudja, talán a nyári emlékeket eleveníted fel magadban. Délután úgy érzed, mielőbb szeretnél hazakerülni, pedig ez a karácsonyi előkészületek miatt lehet, hogy kitolódik. Egész jól összejön egy kis társaság, szinte családi körben folyik majd a beszélgetés.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nagyon jó pozícióban áll. Új távlatok nyílhatnak meg előtted, ha jól hasznosítasz egy nem várt hírt. Még csak segítségre sem lesz szükséged, a dolog magáért beszél. Különben sem célszerű azonnal bevonni idegeneket minden munkádba, hiszen sosem tudhatod, hogy valaki nem használ-e fel akár csak egy apró részletet is ellened.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma két ellentétes hatású bolygó áll szorosan egymás mellett. Nincs miért szépíteni a dolgot, lehet, hogy téged csúnyán becsaptak. Nem önmagadat kellene okolni ezért, hiszen tehetetlen vagy a becstelen dolgokkal szemben. Talán naivságodért, esetleg hiszékenységedért tehetnél magadnak szemrehányást. De ezen most nem tudsz változtatni, hiszen személyiségedből fakad, hogy nem szabad téged magadra hagyni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében áll. A mai nap nyugalmasabb, ezért kicsit elengedheted magad. Bizonyos dolgokban azonban legyél elővigyázatos, óvatos, semmilyen ügyben ne határozz véglegesen, s ne kezdj bele mély és bizalmas viszonyba. A mai napon inkább a lelki történéseknek jut a főszerep, a következtetések levonásához és a felismerések megfogalmazásához szükséges érlelődés időszaka ez.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögkapcsolatokban áll. Ez a nap hasznos lesz a számodra. Most van értelme komolyabb tanulmányokba fogni. Amit az elkövetkezendő néhány hétben tanulsz, maradandó lesz, és évekre biztosítja irántad a szakmai érdeklődést. Olyan szakterületet válassz, ahol viszonylag kevesen produkáltak még eredményeket, ami egészen újszerű, amiben unikumnak fogsz számítani.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygódat, az Uránuszt, többen is támadják, mint ahogy téged is támadnak, és ezt nehezen viseled. Nemcsak azért, mert nem szereted a konfliktusokat, hanem azért is, mert olyasvalaki bánt meg, akit eddig a barátodnak hittél. Mielőtt fejjel mennél a falnak, vonulj el abba a bizonyos sötét sarokba, és fontolj meg mindent. Talán a dolgok valós arca nem is olyan, mint amilyennek te látod.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Az első dekádbeli Halakra valóságos sikersorozat vár az elkövetkező napokban. Mielőtt azonban kitörő ujjongásba kezdenél, okosabb, ha kellő higgadtsággal végiggondolod a dolgokat, és lelkiekben fölkészülsz az események elviselésére. Hiszen a siker rengeteg csapdát rejthet magában, úgymint: gőg, felfuvalkodottság, önhittség, felsőbbrendűségi komplexus…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top