nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 14. péntek)

Napi horoszkóp (12. 14. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz még sokáig marad a hatodik, vagyis a munka- és egészségházad felett. Ez az alkalmazkodás és a változtatás időszaka kellene hogy legyen a gondolkodásmódodban, a munkáidban és az egészségügyi szokásaidban. Az ember vagy belülről, önmagától, vagy a külső körülményektől ösztönzést kap arra, hogy sok gyakorlati életterületen szervezettebbé és fegyelmezettebbé váljék, és ez különösen vonatkozik a munkádra és az egészség kérdéseidre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz még sokáig marad a Szűz jegyében. Most kellene látszania, hogy milyen belső gátlások és aggodalmak merítik ki energiáidat vagy kreatív erőid és szerelmi képességeid kifejezését. Itt az idő arra, hogy szembenézz azzal, ami mindig szorongást és kellemetlen érzést okoz neked, ami a kreatív területeken kudarcérzetet kelt benned, ami gátol abban, hogy szeretetérzésedet kifejezhesd és hogy másoktól szeretetet kapj.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz tranzitja a IV. házadon át a biztonság és az életben maradás alapjaira való leszállás ide, amikor a nyugalom és a hozzátartozóiddal való együttérzés alapkövetelményeire hangolódhatsz rá. Lehetőségeket kapsz arra, hogy komolyabban megláthasd helyedet a közösségben, és emiatt van, amikor kényszert érzel arra, hogy gyakran megpróbáld az otthoni környezetben a szolidság és a rend iránti hajlamodat fejleszteni.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Vízöntő jegyében áll. Semmi sem úgy sikerül, ahogy gondolod. Önmagad marcangolod. Ha egyéb dolgod nem akad, ám tedd ezt, de sok jót ne várj. Eredményre inkább úgy juthatnál, ha kicsit elvonulsz, és egyedül próbálsz meg valamiféle választ kicsiholni, vajon miért is vagy ennyire izgatott? Mi az oka a hirtelen elégedetlenségednek? Próbálj meg lazítani!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, egyre közelebb kerül a Jupiterhez, a bőség bolygójához. Ez a nap a költekezésé lesz. Amilyen nehezen látsz hozzá az ajándékok beszerzéséhez, annál jobban belelkesülsz majd. Az üzleteket járva kiderül, volna mire költeni, s eleinte inkább önmagadat leped meg néhány aprósággal. Mérd fel lehetőségeid határát, mert családod issza meg a levét annak, ha végül nem marad elég pénzed ahhoz, hogy gáláns legyél.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nagyon közel került a Naphoz. Felhalmozódott energiáidtól szívesen megszabadulnál, állandó tenni akarásodat a gyakorlatban is kamatoztatnád. Semmi akadálya! Szédületes tempóban haladsz előre, és pillanatok alatt képes leszel ma elvégezni azt, ami máskor esetleg órákat vett volna igénybe. Estére szinte érzed a megkönnyebbülést. Jólesik egy forró fürdő és egy meleg tea.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen helyzetben van a Holddal. Lehetséges, hogy kissé korai volt az örömöd. Sajnos a dolgok csak addig alakultak jól, amíg te irányítottad őket, s amikor azt hitted, most már megy magától is, hirtelen minden összezavarodott. Kénytelen leszel azon fáradozni, hogy helyreállítsd a hibát, ha sikert remélsz még ettől az ügytől.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, még mindig együtt áll a Jupiterrel, az egyik sorsbolygóval. Ezt a napot bízd is a sorsra, az események sodrában biztos támpontot hiába is keresnél. Fáradozásod lehet, hogy hiábavaló. Annyit tudsz csak tenni, hogy jól körülnézel, és megnézed, hogy az áramlat hova is vitt el. Figyeld meg, kik állnak melletted, kik segítenek reménytelen helyzetedben.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, együtt áll még a Plútóval. Ma nem állsz a helyzet magaslatán. Igaz, olyan szituációkba kerülsz, amelyekre nem lehetett számítani, s olyan kihívó és bizalmatlan viselkedéssel találkozol, amely az igazán edzett idegzetű embert is kihozná a sodrából. Indulatosságod a munkahelyi vitádat veszekedéssé, éles konfliktussá élezheti ki. Szerelmi téren sem minden úgy történik, ahogyan te szeretnéd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Marssal és a Vénusszal. Próbálj ügyelni a szomszédaiddal való kapcsolatodra. Vacak, értelmetlen viták miatt ne boruljon fel az összhang. Ha valamit nem tudsz egyértelműen bizonyítani, ne kezdj értelmetlen vádaskodásba. Lehet, hogy sohasem sikerül tisztázni, mert egy harmadik a ludas a dologban. Ne tegyél felelőtlen ígéreteket csak azért, hogy az irántad való szimpátia fokozódjon.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Most, hogy alaposan kialudtad magad, újult erővel veted magad a munkába. Hiába tudtad mindig is, hogy az alvás az éjfél előtti órákban pihentető, nem állt módodban időben nyugovóra térni. Holott hasznosabb volna így, lám, ég a kezed alatt a munka. Amin máskor egy órát is elgondolkodsz, most csak rápillantasz, és már vágod is a megoldást.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Nagy esemény, ha nincs esemény. Így aztán magad sem tudod, hogy kedveszegetten unatkozz vagy vidáman fickándozz. Legyél inkább gyakorlatias. Győződj meg róla, hogy van-e otthon minden, ami az elkövetkezendő ünnepekhez szükséges. Néha jobban kedveled az oldalpillantásokat, most nem ártana kicsit előrelátóbbnak lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top