Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 15. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz, az egyik sorsbolygó, a munka- és egészségházad felett jár, és kellemetlen kapcsolatban van a Napoddal. Állásváltoztatás és hivatásváltoztatás éppolyan gyakori ilyenkor, mint a tartós krónikus egészségügyi problémák. Döntsd el, melyiket választod. Az is előfordulhat, hogy pl. nem igazán szereted a rendet és a pontosságot, most ez alatt az idő alatt a munkádban sokkal fegyelmezettebbé válhatsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz sokáig vendégeskedik a szórakozások és örömök területén. Talán itt az idő, hogy felelősségteles és fegyelmezett magatartással igyekezz másokra mély benyomást tenni a drámai megnyilvánulások helyett. A Szaturnusz nyomása ilyenkor visszadob bennünket önmagunkba, ez a hatás a szeretet és a belső kreativitás belső forrásainak fejlesztésére ösztönöz bennünket, és nem arra, hogy a külvilágban keressük ezeknek az igényeknek a kielégítését.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz évekig marad az otthonodat jelző területen. Nemsokára úgy látod majd, hogy a ház alapjainak szerkezete nem felel meg a céljaidnak. Ebben az esetben lépéseket kívánsz majd tenni, hogy ezen a helyzeten változtass, amennyiben valamit hozzáépíttetsz, vagy a kertben építesz valamit. Történhet ez úgy is, hogy teljesen átalakítod a lakásodat, vagy egy újat építesz, vagy elköltözöl.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll ma a Neptunnal. Ma valamerre el kell hogy billenjen a mérleg. Ráérsz gondolkodni a problémákon. Hogy jutsz-e valamire, azt most nehéz lenne megmondani. Legfeljebb lesz majd mit megfogadnod a következő évben. Nyugodtan lazíthatsz egy kicsit, most van rá időd, és lelkileg sem vagy annyira bizonytalan, mint pár héttel ezelőtt.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódat, a Napot, már nagyon közelről vizsgálgatja a Merkúr, a nyüzsgés bolygója. Felbolydult méhkas a város, csupa ideges ember tapossa egymást az üzletekben. Így ha nem bírod a tömeget, legjobban teszed, ha otthon maradsz vagy kirándulni mégy. Kíméld magad a felesleges izgalmaktól. Keresd fel régi barátaidat, állíts be bátran, minden előzetes bejelentés nélkül. Ahova viszont meghívtak, azt mondd le, oda ne menj el.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, épp most szeretné megelőzni a Napot. Este vendégségbe hívnak, s az egész nap lehet, hogy ennek a jegyében telik el. Ne izgulj, mire indulni kell, kedveseddel együtt harci díszben álltok majd. Elbűvölőnek fogod találni őt, ennek ellenére könnyen lehet, hogy az este nagy részét mással töltöd. Egyesek lehet, hogy pletykálni kezdenek majd, de ez ne zavarjon téged.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Tökéletesen kidolgozott útiterved van, minden kész az induláshoz, mégis habozol. Érezhetsz valami rossz előjelet, balsejtelmeid támadhatnak. Emiatt lehet, hogy elhalasztasz egy kirándulást. Bizonytalanságod erősödni látszik, s az élet más területén is elveszthetnéd helyes ítélőképességedet.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódhoz, a Plútóhoz, a szavannák uralkodója, a Nap közelít. A nap jellegzetessége: lustaság. Olyan jó lenne ma nem tudomást venni a téged körül vevő világról, és édes semmittevésben átlustálkodni a napot. Mivel igazán semmi elintéznivalód nincs, nyugodtan meg is teheted ezt. A rokonlátogatást pedig akár még le is mondhatod, nem fognak megsértődni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, együtt áll a Plútóval. Mára kicsit megnyugodhatsz, problémáid rendeződni látszanak, sőt érzelmi téren minden a legjobb mederben halad. Kedvesed nemhogy nem haragszik rád, de régen volt ennyire odaadó és szerelmes. Vedd ezt észre, s lobogásodat ne hűtsd le meggondolatlan kijelentésekkel. Délután és este kulturális program vagy baráti összejövetel vár rád.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nyűgös lesz a mai nap. Igyekezz, hogy a családban támadt feszültségeket sikeresen fel tudd oldani. Nem biztos, hogy az a szerencsés megoldás, ha mindenkit összehívsz, és egy csapásra akarsz mindent tisztázni. Most jobbnak kínálkozik, ha egyenként tisztázod a felekkel sértődésük okát, s mikor majd tisztán látsz, ügyesebben találsz találkozási pontokat is. Egy rövid távú utazásra is sor kerülhet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Most mindent olyannak látsz, amilyen. Nem vagy rajongó, nincs benned oktalan derűlátás, amiként oktalan borúlátás sincs. S furcsa dolog, talán ez a higgadt derű az, ami a leginkább a kedvedre való. Olyan érzés, mintha hajnalban egy kristálytiszta tóban úsztál volna egyet. Minden ízed, porcikád pezseg, de nem pezsdül túl. Ma minden a helyén van!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a Vízöntő jegyében áll, együtt a Holddal. Ne várj sokat az elkövetkezendő huszonnégy órától. Amennyiben képes vagy igényszintedet kellő szerénységgel meghatározni, még kisebb örömök, kellemes meglepetések is érhetnek. Örülj a hétvégi pihenőnek, elégedj meg egy jó ebéddel, délutáni szunyókálással, kora esti csatangolással. És ha még az estéd is nyugodt békességben telik, elmondhatod: szép napod volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top