nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 16. vasárnap)

Napi horoszkóp (12. 16. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Még tenmagad is csodálkozni fogsz: “El sem hiszed, hogy ebben az időszakodban mindent elintézhetsz. Hihetetlen, milyen rendes lettél”. Itt arra ösztönöz téged a Szaturnusz, hogy a saját dolgaidban te dönts. Döntsd el, hogy mit kell tenned, és különbséget kell tenned fontos és mellékes dolgok között. Ebben az időszakban a megkülönböztetési képesség néha olyan aktív, hogy akár pszichoszomatikus fájdalmaktól vagy depresszióktól szenvedhetnél túlzott önkritikád miatt.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A Szaturnusz az ötödik házadban vendégeskedik. Az érzés, hogy magányos vagy és nem szeretnek téged, azt válthatja ki belőled, hogy tudat alatt több figyelmet igényelsz a házastársadtól, a gyermekeidtől, a szerelmi partneredtől vagy mástól, de lehetnél követelődző is – rendszerint anélkül, hogy ezt magad észrevennéd – úgy, hogy pontosan azokat az embereket taszíthatod el magadtól, akiknek a közeledésére vágysz. Ez a visszautasítottság érzéséhez vezet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Szaturnusz beköltözött a családodat jelző területre. Úgy fogod érezni, hogy a legközelebbi rokonaiddal szembeni kötelességeink reálisabbak és nyomasztóbbak lesznek. Az ember ilyenkor nagyon összezsúfolva érzi magát a környezetében. Ez figyelmeztetés lehet arra, hogy nemcsak az otthoni élet határait, hanem az életcélokat is pontosabban meg kellene határoznod.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Halak jegyében jár. Legyen ez a mai nap, az előkészületek napja. Valami új feladat vár téged a jövő héttől munkahelyeden, ezért meglehetően nyugtalannak érezheted magad. Nem baj, mert ez legalább elvonja a figyelmedet, a nagyon is megterhelő pszichés gondoktól. Foglalkozz mással! A mai ebédnél mesterremekek kerülhetnek ki a kezed közül.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódtól, a Naptól, egy lépésre áll a Merkúr, a számlálás bolygója. Legyen ez a számvetés napja. Vizsgáld felül költségvetésedet még akkor is, ha érzésed szerint nem mutatkozik hiány. Ha már adósságba verted volna magad, különösen nem árt beosztóbbnak lenni. Szereted költeni a pénzt, nem csoda, ha a személyed elleni sértésnek érzed néha, hogy elfogy. Ezért nem mindig a párod a hibás.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, már érzi a Nap habfürdőjének illatát. Mivel a tegnap esti viselkedésed miatt majdnem összevesztetek, ma jobb, ha munkába fojtod a bánatodat. Bár nem haladsz majd olyan tempóban, mint máskor, de most nem is ez a lényeg. Fontos, hogy lekösd magad, és ne kalandozzanak el a gondolataid. Estére kellemesen elfáradsz majd. Tedd fel kedven lemezedet, és helyezkedj el a legkényelmesebb fotelben. Remek kikapcsolódás lesz!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Szaturnuszhoz, a határidő bolygójához kapcsolódik. Nézd át a naplódat, lehet, hogy egy fontos munkádnak lejár holnap a határideje. Így elveid ellenére kénytelen leszel vasárnap is dolgozni. Akkor kaphatsz igazán segítséget a családodtól, ha békén hagynak, s megteremtik a munkához szükséges csendet és nyugalmat. Az estét mindenképpen töltsd azért velük.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, hajnalban az otthon területére lépett. Kedvező fejleményekre számíthatsz, de ha megint csak rájuk csodálkozol, semmi sem fog megváltozni a környezetedben. Lassan be kellene látnod, hogy ha nem használod ki a lehetőségeket, akkor azok rendre elúsznak. Barátaidat ne hanyagold el, s ha teheted, hívd meg őket egy régóta várt beszélgetésre.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, ezen a napon az otthon házából indul útjára. Ha ma dolgozni akarsz otthon, nagyon vigyázz a háztartási eszközökkel. Megszúrhatnád, megvághatnád a kezed, vagy esetleg megégethetnéd az ujjadat, ha nem vagy elég óvatos. Kedélyed hullámzó. Egyik végletből a másikba eshetnél, hol udvarias, hol meg ingerült, türelmetlen és kötekedő leszel, hol tele vagy energiával, máskor meg passzív vagy. Szeszélyes viselkedésednek senki sem tudhatja az okát.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, szemben áll a Holddal. Nagyon is húz vissza az ágy. Semmi kedved sem lesz felkelni. Ne hagyd, hogy családod, barátaid erősködjenek. Töltsd kedvedre az időt, úgy, ahogy te szeretnéd. A délután már úgy is aktívvá tesz. Akkor is érdemes viszont olyan elfoglaltságot választani, ami üdítőleg hat a szellemedre. Szükséged van egy kis pihenésre, hiszen az elmúlt napokban agyilag is eléggé elfáradtál.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma mindennek képes vagy örülni, nem vagy elégedetlen, nem vágysz többre. Beéred kedves könyveid karnyújtásnyi közelével, kedvesed simogatásával. Nem bosszant a gyerekek zsivaja oktondi kérdéseikben okosságot, tréfát fedezel fel. Gyakrabban lehetne így, ha nem kellene állandóan a pénzt hajtani. Nem vágysz sokra, de – bizony – manapság ez a kevés is borzasztó sokba kerül.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Már érezheted az ünnepek jótékony hatását. Kevésbé ingerlékeny, kevésbé fáradékony vagy, mint általában. Pedig semmi különös nem történt, nem jártak nálad csodadoktorok, sámánok, javasasszonyok. Csupán kipihenhetted magad egy kicsit. Ilyen egyszerű az egész. Most megújult erővel folytathatod ott, ahol előzőleg abbahagytad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top