nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 17. hétfõ)

Napi horoszkóp (12. 17. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Nem lehetsz olyan szegény, hogy ötleteket ne adhatnál. Így lesz ez ma is. Temérdek változatát gondolod ki a jobb munkahelyi módszereknek. Örömödben és naivitásodban talán észre sem veszed, hogy javaslataidat nem mindig fogadják kitörő lelkesedéssel. Jól gondold meg, hogy kit érdemes beavatni bizalmadba, mielőtt előrukkolnál világmegváltó ötleteiddel. Otthon sem muszáj felbolygatni a család nyugalmát, mert korszakalkotó lakásátrendezési tippek jutottak eszedbe.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a saját házában lakik ma, és nagyon kellemes fényszögben áll a Holddal és az Uránusszal. Újult erővel veselkedsz neki a munkának, nem ismersz lehetetlent. A belőled áradó szikrázó-sistergő energia kollégáidra is delejes erővel hat. Kiválóan dolgoztok együtt. Most látod csak igazán, hogy máskor mennyi időt fecséreltek el. A saját bőrödön tapasztalod meg a szervezési kézikönyvek igazát: valahány ember együttvéve több, mint ugyanők külön-külön.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, sajnos nem olyan erős hatású a Nyilas jegyében, viszont hatalmas erőt kap a Naptól. Nehezen elért lendületed megtört, s most újra keservesen kell megküzdened a legszerényebb eredményekért is. Még szerencse, hogy nem vagy két tűz között, mert otthon nyugalom, békesség honol, és partnereddel remekül kijössz. Továbbra is különös gonddal ügyelj arra, hogy elég időd jusson a pihenésre, mert csak így vagy képes levezényelni ezt a roppant nehéz hónapot.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, jól érzi magát a Halak jegyében, ma együtt áll az Uránusszal, és kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Egy hosszan elhúzódó ügyben sikerül végre döntést kicsikarnod. Ez pillanatnyi sikerélményt jelent neked. Nem pár percedbe kerül a dolog, de legalább úgy történik minden, ahogyan elképzelted. Nem árt az óvatosság a szerelem terén. Gondolj arra, hogy állandó partneredben megbízhatsz. Miért csábítanak újra és újra a kalandok?








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kap hideget is, meleget is. Tengernyi elintézetlen ügyed mellett számtalan otthoni teendőd is aggaszt. Kevésnek tűnik a nap 24 órája azokhoz a feladatokhoz képest, amelyek az év hátralévő részében még rád várnak. Lassíts a tempón, ha a két ünnep között nem mehetsz szabadságra, s nem eresztheted ki a gőzt. Szervezetedet nem hajthatod túl büntetlenül. Vond be munkatársaidat feladataidba. Meglátod, sokkal könnyebb lesz!








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll ma a Nappal. Egy nemrég olvasott könyv mély nyomokat hagyott benned, s ez ma a felszínre tör. Szeretnéd, ha a valóságban is megtörténhetnének a regényben oly szépen leírt részletek. Ha nyitott szemmel jársz, és keresed ezeket a momentumokat, rájössz, hogy mindez az életből merített, legfeljebb szebb körítéssel tálalt. Könnyen lehet, hogy ma egy mesébe illő kalandban lesz részed.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, jó helyzetben van, és kellemes fényszögben áll a Holddal. Újabban ismét foglalkoztat a munkahely-változtatás gondolata. Nem érdemes elsietni ezt a lépést. Legalább az év végéig maradj a helyeden. Így legalább lesz időd átgondolni, mérlegelni a helyzet súlyosságát. De nem árt, ha egy dolgot szem előtt tartasz: semmi biztosítékot nem kapsz arra, hogy a másik hely nyugalmasabb, jobb lesz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen kapcsolatokat létesített a többekkel. Kellemetlenségeid lehetnek abból, hogy befejezetlenül hagytad a munkát. Előbb kellett volna meggondolnod a dolgot. Most már csak becsületből is végig kell csinálnod az egészet, még akkor is, ha tudod, hogy nem lesz tökéletes. Ez még mindig jobb, mintha teljesen megvonnák tőled a bizalmat. De ne emészd magad olyasmiért, amin már úgysem vagy képes változtatni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, meglehetősen feszült helyzetben áll. Optimistán kezded a hetet, munkádban és magánéletedben fontos változásokra számítasz. A mai nap nem adódnak igazi feladataid, ezért időd nagy részét tervezgetéssel töltöd. Fontos lenne végre a külsőddel is törődnöd, fodrászhoz menni, venni egy-két jó ruhadarabot. A Nyilas szülőnek – még ha nem is fűlik a foga hozzá – végre erélyesnek kéne lennie gyermekével.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Ajánlatos lenne előkészíteni holnapi tárgyalásodat. Ne kapkodj az utolsó pillanatban! Fennhangon mondd el szövegedet! Érzékelni fogod, micsoda különbség van a végiggondolt, de ki nem mondott és az elhangzó szöveg között. A beszéd legkisebb hibája is a te értelmi szinteden megengedhetetlen. Ha feszült is vagy, legyen azért annyi türelmed, hogy végighallgasd a másikat. Az utolsó pillanatban kaphatsz olyan jó tanácsot, amely segítségedre lesz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, együtt áll a Holddal, és kellemes kapcsolatban van a Vénusszal. Nehéz ma munkába menni, a legszívesebben egész nap csak a keveseddel lennél. De mindketten dolgoztok, nem tehettek kedvetekre, no meg persze egymás kedvére, legalábbis egyelőre nem. Az este pedig még nagyon messze van, az idő ólomlábakon fog vánszorogni vánszorog. De már tudod előre, hogy este fürge szarvashoz lesz hasonlatos. Így van ez az idővel: ha tartóztatnánk, elszalad, ha meg kitessékelnénk, megtelepszik.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, önmaga áll, senki sem ad neki tanácsot. Sok minden eldőlhet. És nemcsak holmi jelentéktelen, csip-csup ügyek, hanem fontos munkák, megbízások, sőt nagyobb összegek sorsa. Nem is beszélve a közreműködő személyek sorsáról, személyes boldogulásukról. Van tehát elegendő ok az izgalomra. És neked a szemed se rebben… Talán hallottál valamit?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top