nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 18. kedd)

Napi horoszkóp (12. 18. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars sajnos csak a Szaturnuszhoz, a késedelem bolygójához kapcsolódik jó fényszöggel, a Holdat támadja. Ma jó napod lehetne, ötletedet vagy újításodat elfogadták, hivatásodban ismét „arathatsz” – jutalmat, elismerést. Jó lenne megosztani örömödet valakivel, és talán csak most döbbensz rá, hogy nincs senki, akit érdekelne a sikered. Családod is csak a pénzre tart inkább igényt, ennél tovább nem terjed a figyelmük.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemes kapcsolatban van az Uránusszal. A tervgazdaság megszűnte nem jelenti azt, hogy többé nem kell tervezni. Most kell csak igazán! Ráadásul úgy, hogy nem tudod előre, milyen megrendeléseket, ajánlatokat kapsz, s mikorra kellene teljesítened őket. Az viszont már a te szorgalmadat és előrelátásodat dicséri, hogy ha betoppan valaki, nyomban tudod, mikorra fog szállítani, és kiket von be a munkába.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Plútóval. Lassan már a hónap közepén jársz, de máris döbbenten kell tapasztalnod, hogy pénz dolgában elég rosszul áll a szénád. Ha az ajándékvásárlásra gondolsz, idegesség fog el, pedig nem biztos, hogy erődön felül kell költekezned. Hidd el, mások is tisztában vannak anyagi helyzeteddel, és nem várnak drága ajándékokat, csupán apró figyelmességet.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, csupa energiát igénylő kapcsolatokban áll ma. Ismét jobb napok járnak rád. Az egészségtől majd kicsattansz, erősnek érzed magad, és nem ok nélkül. Nem is kell nagyon erőltetned, úgy történik minden, ahogy te akarod. Ezt mostanában nem sokan mondhatják el magukról, úgyhogy becsüld meg a téged ért szerencsés fordulatot.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap együtt áll a mozgékony Merkúrral. Kalandra éhesen szemléled a világot, az utca forgatagában is elejthető szép vadat keresve. Csillapíthatatlan vágyat érzel arra, hogy valami változatossággal lepd meg magad. Szükséged lesz a szervezőkészségedre, ha nem akarsz lebukni, s a szeretet ünnepét fagyos légkörben tölteni. Ezúttal elégedj meg azzal, hogy észrevettek. Ne akarj egy flörtből rögtön szerelmi regényt írni.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Plútóval, az éjszaka bolygójával. Lehetséges, hogy tegnap meglehetősen későn kerültél ágyba, alig aludtál néhány órát. Sajnos a kalendárium nincs tekintettel a kicsapongásaidra, s ma akkor is munkanap van, ha te víkendről álmodtál. Szedd össze magad, hiszen nem magyarázhatod meg mindenkinek, hogy milyen szép kalandokban volt részed éjjel. Olyasmibe kezdj csak bele, amit már rutinból csinálsz, mert ami komoly koncentrálást igényel, azt ma elvétheted. Kár lenne érte, roppant nagy kár!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód kapcsolatban van az Uránusszal. Úgy látszik, kiszivárgott, mire készülsz. Pedig senki más nem árulhatta el, csak a legjobb barátod. Mindenesetre a főnököd nincs feldobva az ötlettől, és így jutalomosztás előtt igen rosszallóan értékeli ezt a hírt. Ne szítsd azzal a tüzet, hogy magyarázkodásba kezdesz! Lehet, hogy bele kellene törődnöd abba a gondolatba, hogy nem lesz nálatok semmilyen elismerés.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó a téli Nyilas jegyének végén áll. Úgy látszik, valóban itt a tél, s vele együtt az ólomszürke hétköznapok. Talán egy hidegfront érkezik, s ennek az előjele az általános bágyadtság. Csak te tudod felvidítani kollégáidat. Ha van benned egy pici emberség, akkor ezt kérés nélkül is megteszed. Ha akarod, percek alatt melegséget varázsolsz a szívükbe, feloldod a bennük levő feszültségeket, megtöröd búskomorságukat. Ezzel több jót teszel, mint ha pénzt adományoznál vagy önkéntes munkában fákat ültetnél.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter együtt áll a Plútóval. Ha a születésnapodat az elmúlt vagy a közeli napokban ünnepelted, hivatásodban a legszebb ajándékot kaphatod: régen várt elképzeléseid válnak valóra, vagy a jövőben lehetőséget kapsz azok valóra váltásához. Fejfájós Nyilas hölgyeknek a mai nappal véget ér egy hosszabb ideje tartó rossz periódusuk. A legtöbb Nyilast az esti órákban valamifajta rezignált mélabú keríti hatalmába, megint a baklövéseik jutnak az eszükbe.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes kapcsolatban áll a Marssal, az egyik szerelmi bolygóval. Kellemes izgalom jár át társadat illetően. Valamifajta megnyilatkozásra vársz. Kíváncsiságodban azonban ne legyél türelmetlen, mert mindent elronthatsz. Ne engedd, hogy – még akár jóindulattól vezérelve is – beleszóljanak a dolgaidba, döntéseidbe. Szimatolj körbe, de dönts egyedül!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a Vénuszhoz kapcsolódik egy kényelmes fényszöggel. Semmi izgalmas nem történik veled a mai napon. Unottan bolyongsz a munkahelyi hangyabolyban: mindenki végzi, ami a munkamegosztás vastörvénye szerint rászabatott. Jössz-mész a termesz járataiban, s talán még reménykedni sem reménykedsz semmiben, nem áltatod magad ezzel-azzal, mint szoktad. Csak szorgoskodsz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygódhoz, a Neptunhoz a Vénusz közelít. Igazi összhang alakulhat ki a kedvesed és közted. Egyre nyilvánvalóbb, hogy szerencsésen egészítitek ki egymást, mégpedig nemcsak a magánéletben, hanem egyéb területeken is. Tökéletes az egyetértés a munkában, ezért igen gyorsan, hatékonyan tudtok együtt dolgozni. Néha az a furcsa érzésed támad, hogy párod még a gondolataidat is kitalálja. Ezért figyelj oda, hogy jól gondold meg, mit gondolsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top