nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 21. péntek)

Napi horoszkóp (12. 21. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat, a Marsot négyen is támadják, te mégis fáradhatatlanul nyomulsz előre. Nem veszel tudomást arról, hogy szervezeted talán megállást parancsolna. A lendület éltet, és most szinte élvezettel teszel eleget szakmai, hivatali kötelezettségeidnek. Olyan ügyekbe is belekapsz, amelyeket felesleges elsietni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha mindenkinek csak valami apróságot vásárolsz – amiből csúnya sértődések lehetnek –, akkor is nagyon sok pénzt kell kiadnod. Csaknem a kétszeresét annak, amit erre szántál és szánhatsz. Gondolkodnod kell azon, hogy mit is tégy, hiszen most még nincs ennyi pénzed, de valahonnan elő kellene teremteni. Akitől kölcsönkérhetnél, szintén úgy áll anyagilag, mint te. S ha még meg is volna a szükséges összeg, talán akkor sem tetszene, amikor kibontják a csomagokat. Próbálj kitalálni valami mást.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem kell állandóan gyanakodnod, szimatolnod, mert ezzel olyan mértékben rontod meg a hangulatod, hogy mindenki rosszul fogja érezni magát. Ha csak magadban bízol is, ezt palástolnod kell, mert a többiekre nézve megalázó lehet ez a helyzet. Még jobb, ha lassanként hozzászoktatod magad a gondolathoz, hogy más is képes az önálló munkára.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlen kapcsolatban áll a többiekkel. Elmúlt a veszély, alig emlékezhetsz már a tegnapi kellemetlen eseményekre. Azért csak tartsd nyitva a szemedet, mert nem mindenki felejt ilyen könnyen. Semmi különös nem történik ma, átlagos napra számíthatsz. Este könnyed izgalom borzongat meg egy furcsa telefonhívás miatt.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, együtt áll a Plútóval. Ne próbáld magad a munka hősének feltüntetni, hiszen alig várod a napokat, amikor önfeledten lustálkodhatsz. Éppen csak az bosszant, hogy akadnak kollégáid, akik már ünnepi hangulatban vannak, és csak hátramozdítani járnak be. Ha tehetnéd, te sem cselekednél másképp. Légy megértő! Ha ma egy kicsit tovább maradsz benn a munkahelyeden, a nagy dolgokat idén letudod.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll Plútóval. Nagyon nem szoktad kedvelni az ilyen napokat. Legszívesebben ágyban maradnál, és átaludnád ezt a napot. Ha módodban áll, tedd ezt! De valószínűbb, hogy kénytelen leszel kibírni ezt a csöndes, nyugodt, már-már unalmasnak ígérkező pénteket. Ne számíts váratlan látogatókra sem, nem fognak megérkezni, s ha befutnának, már nem lennének váratlanok. Korán feküdj le!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll a Neptunnal. Rád jár a rúd! Mire végre kilábalnál az egyik bajból, már jön a másik. Ma partnered okoz kellemetlen meglepetést. Nem kizárt, hogy akár csalódnod is kell benne. Nem csoda, ha ezek után kerülöd a társaságot, és bezárkózol szobád legmélyére. Nem dob fel sem a tévéműsor, sem a zene, de még egy jó könyv sem. Álmodban rémeket látsz.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó kellemetlen hatással van a Merkúrra. A fiatalok számára komoly problémát jelent az elhelyezkedés, a megfelelő munkahely kiválasztása, megtalálása. Számukra a kilátások nem túl biztatóak. A közeli napokban azonban új lehetőségek vetődnek fel, amelyek közt akadnak csábítóak is. El kell döntened, hogy mit részesítesz előnyben: a pénzt, a sikert vagy a gyors karriert.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter együtt áll a Plútóval. Viselkedésedet egyfajta rezignált mélabú hatja át, és egykedvűség jellemzi. Igazán nincs kedved semmihez sem, a munkát rutinszerűen végzed. Gondolataid máshol járnak. Kedvenc időtöltéseid sem okoznak örömet. Vigyázz, nehogy nagy nekikeseredésedben – aminek egyébként nincs oka – másokat megbánts, elijessz magadtól.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz egyedül áll a Szűz jegyében. Sokáig vívódsz, míg végre elszánod magad, hogy segítséget kérj – végre egyszer a magad számára. Ha az egészségeddel van problémád, ma kiváló szakembert találsz. Ne restelld igénybe venni szolgálatait, és ne törd mindjárt azon a fejed, vajon hogyan hálálhatnád meg. Anyagi előnyökhöz jutsz rokonaid révén. Ez hozzásegít egy munkafolyamat befejezéséhez.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemes kapcsolatban áll a Vénusszal. Ezen a pénteken minden úgy alakul, ahogy tervezted. Reggel futni mehetsz, és megjavíthatod saját pályacsúcsod. Van miért büszkének lenned magadra. Megveheted azt, amit meg akartál venni. Minden teendőt, elintéznivalót kipipálhatsz a listán, amelyet magaddal kellene hordanod mindig, de többnyire csak bosszúságodra van, nemhogy segítségedre volna. Egy-két kellemetlen találkozást, telefonbeszélgetést is „letudhatsz”. Azért ne vidd túlzásba ezt a kipipálósdit, még olyanokat is megsérthetsz, akiket pedig nem állt szándékodban! Higgadj le valamelyest!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban van a Vénusszal. Lehetséges, hogy kétségek közt hánykolódsz. A szív parancsa és a józan ész szava tökéletes ellentétbe kerül most egymással. Eszed azt parancsolja, menekülj, amíg lehet, holnap talán már késő. Ha szívedre hallgatsz, talán mindent feláldoznál, odavetnél egy boldognak remélt óráért, amely még csalódást is hozhat még magával. Akár így, akár úgy teszel, nyugalomra semmiképp nem lelhetsz. Bízd a döntést a csillagokra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top