nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 22. szombat)

Napi horoszkóp (12. 22. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars még mindig négy bolygóval áll szemben. Új oldaladról mutatkozhatsz be – talán egy munkahelyi ünnepségen, szakmai vagy más összejövetelen – ahol megcsillogtathatod színes egyéniségedet. Végre kiélheted heves szereplési vágyad, vezérként irányíthatod a jó hangulatot. Magabiztosságod már-már féktelen, és könnyen elvakíthat. Ha időben nem kapsz észbe, ellenszenvet válthatsz ki a parancsolgatásaiddal. Ne akarj uralkodni környezeteden. Elég, ha a saját szertelenségeden uralkodsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz az anyagi javak házában áll, de a Skorpió jegyében. Végre a kedveseddel lehetsz. Pompásan megértitek egymást, amíg csak a karácsonyi bevásárlásra nem terelődik a szó. Akkor azon nyomban összekaptok. Majd nagy nehezen kibékültök, s megállapodtok abban, hogy nem beszéltek többet erről. Ám kisvártatva belátjátok, hogy mégsem tehetitek ezt, mert nyakatokon a karácsony. Úgyhogy megint csak összekaptok. És ez így megy tovább!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a fázós Bak jegyében áll, az otthon házában. Megszolgáltad a hosszú alvást, úgyhogy ne igyekezz felkelni. Annyi mindent lehet az ágyban csinálni, hogy azt a korán kelők el sem tudják képzelni. A mérhetetlen lustaság közepette ne feledkezz el a testmozgásról sem. Kerüld az erős tea és kávé fogyasztását, hiszen ezek végtére is izgatószerek, és nem használna az egészségednek, ha túlságosan hozzájuk szoknál.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold négy bolygóval is haragban van. Már nagyon érződik a karácsony közelsége. Otthon is lázas izgalommal készülődnek az ünnepre. Nagy a titkolózás, és te most döbbensz rá, hogy még nem is igen vásároltál semmit. Ne kezdj el kapkodni, mert az nem szülne jó vért, azaz úgysem találnál olyan ajándékot, amely az illetőnek is tetszene. Gondold végig, kinek mit ajándékoznál szívesen.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódat, a Napot nagyon hevíti a Mars. Gondolataidat teljesen lekötik az utóbbi napokban észlelt érzelmi kitöréseid. Talán magadnak sem akarod beismerni, hogy szerelmes vagy. Bizonyosodj meg felőle, s utána ráérsz azon gondolkodni, hogyan tovább. Ne hamarkodd el döntésedet, de jusson eszedbe, hogy ez nem a te hónapod. Várj, még mielőtt döntenél!








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma rengeteg információt vagy képes befogadni. Főleg, ha ezek a kultúra területén találnak rád. Minden olyan program ajánlott, amely lelkedet frissítheti, megnyugtatja vagy éppen elérzékenyíti. Akár zsúfolhatod is a programokat, szervezz egy napra kiállításlátogatást és operát, vagy színházi előadást és képaukciót. Ma nem fogod terhesnek érezni, sőt élvezettel itatod át lelkedet az élményekkel.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Rád fér a pihenés. Nemcsak fizikai értelemben véve áll nehéz hét mögötted, de lelkileg is megviseltek az események. Ezért olyan kikapcsolódást válassz, amely semmiképpen nem kíván komolyabb odafigyelést, főképp nem elmélyült gondolkodást vagy fizikai munkavégzést. Családi problémák megoldására sem alkalmas nap ez a mai. Amit teljes nyugalommal tehetsz, az a teljes lazítás.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Nappal, de szemben a Marssal. Végre nyilatkoznod kell arról, hogy miként képzeled el közös jövőtöket, mikor kötitek végképp össze sorsotokat. Ne tologasd sokáig a válaszadást, mert ő már türelmetlen. Elege van abból, hogy nem tudod, hogy mit akarsz. Üljetek le kényelmesen egy pohár bor vagy egy kávé mellé, és nyugodtan beszéljétek át, hogyan lépjetek tovább.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A házas Nyilas a mai napot családja, szerettei körében kellene hogy töltse, az egyedülálló Nyilas pedig a barátaival. Most minden másképpen történik, mint eltervezted. Lustálkodni szeretnél, s ehelyett segíteni kell a házimunkában, meg akartál látogatni valakit, s ehelyett hozzád állítanak be. Jó előre megbeszélt esti programodat betegség miatt lemondhatják, s eleinte nem is tudod, mit kezdj a váratlanul felszabadult szabadidőddel. Ám ekkor valami váratlan történik…







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz közelít az Uránusz szembenállásához. Nagy a nyüzsgés. Munkahelyi és baráti szálakon már most elindul az ajándékozás. Ne az árban, az ötletekben rejtezzék a meglepetés. Szeretteidet egy nagy lakomán láthatod vendégül. Sokáig fogják emlegetni. Hogy emeld a hangulatot, most már vendégművészeket is felfogadhatsz, de a gyerekek házi koncertje is felvidít.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a Vénusszal konzultált. A rózsás ujjú hajnalt már a piacon köszöntheted. Inteni nem tudsz neki, mert mindkét kezedben bevásárlószatyor van, dugig tömve. Élvezed a vásárlást, számolatlanul rovod a köröket: mi hol olcsóbb? Mindent üdén, poroszos belső vezényszóra végzel ma, de nem kényszeredetten, hanem örömmel. Ilyen nap ez.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A képmutatást, a hazugságot ki nem állhatod. Teljesen védtelen vagy velük szemben, bárki könnyűszerrel megsebezhet. Jóságod, emberszereteted miatt nem is tételeznél fel ártó szándékot a másik fél részéről. Rendszerint csak utólag kapsz észbe, amikor már késő, amikor az aljas hazugság, rágalom már célt ért. Ilyenkor elkeseredetten ostorozod magad. Most az egyszer talán jogosan…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top