nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 23. vasárnap)

Napi horoszkóp (12. 23. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, négy bolygóval is szemben áll. Talán kicsit túllőttél a célon, és átváltasz az ellenkező végletbe: meginog az önbizalmad. Azt ugyan a világért be nem ismernéd, hogy tévedtél, melléfogtál. Most is másokat hibáztatsz. Elvárod, hogy a családod vagy a partnered is igazat adjon neked. Ma képtelen vagy szembenézni az igazsággal, vagy ha mégis, a felismerés lelki válságba sodorhat. Felindultságodban súlyos hibákat is elkövethetsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Skorpió jegyében kellemetlen fényszögben áll a Neptunnal. Ezüstvasárnap ide, ezüstvasárnap oda, kedveseddel ki sem mozdultok a lakásból. Lesz, ami lesz, valahogy majd csak lesz! Mindenesetre kikapcsolod a televíziót, mert úgy érzed, hogy még egy reklám, és megtébolyodsz. Úgyhogy – nincs mit tenni – kedveseddel az egész napot az ágyban, egymás karjaiban töltitek.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Jupiterrel, a hízás bolygójával. Az egészségvédő szervezetek szerint az evőeszköz a legveszedelmesebb fegyver, amellyel naponta sok-sok ember árt magának. Vedd figyelembe ezt a szomorú tényt, és ne akarj vasárnap kétszer annyit enni, mint egy átlagos hétköznapon. Sétálj egy nagyot az erdőben, a vízparton vagy legalább a parkban.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Sokan próbálnak bombázni a természetgyógyászati könyvekkel. Téged sem hagynak már annyira hidegen ezek a dolgok, mint régebben. Még ha nem is akarsz hallani e terület szépségeiről, azért hallgasd meg egyik barátod mélyreható előadását. Nem baj, ha foglalkozol ezzel is, lehet, hogy szükséged lesz még rá. Az egészséges életmód kérdései mostanában úgyis éppen eleget foglalkoztatnak. S nem minden ok nélkül…








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, együtt áll a Plútóval, a Jupiterrel, a Merkúrral, és szemben áll a Marssal. Ha ismét nem hallgattál belső hangodra, most rohangálhatsz az utolsó pillanatban, hogy beszerezd azokat az ajándékokat, amelyeket már hetekkel ezelőtt megvásárolhattál volna, s most a fotelban olvasgathatnál. Nem baj, majd jövőre.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal. Valószínűleg ez lesz az év utolsó csöndes, nyugodt hétvégéje. Használd ki, hogy nem zaklatnak, nem zavarnak sem vendégek, sem kínos telefonok! Intézz el néhány apróságot, és látogasd meg azt, aki nagyon fontos neked, de az ünnepek alatt nem lesz rá alkalmad, hogy vele lehess! Kellemes lesz az együtt eltöltött idő.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Neptunnal. Társaságban telik el ez a nap, annak ellenére, hogy a vasárnap mindig a családé. Igaz, hogy az egyik nem zárja ki a másikat. A vidám környezetben kitűnően feloldódsz, kezd helyreállni lelki egyensúlyod. Az sem baj, ha néhány pohár finom italt megengedsz magadnak, csak ne vidd túlzásba!







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Jupiterrel, az igazság bolygójával. Nem tehetsz róla, nem szívleled a hazugságokat, nem tudod megemészteni a hamisságokat. Addig gyűlik benned a keserűség, mígnem eleged lesz, s „kipakolsz”. Ennél rosszabbat az adott pillanatban nem is tehetnél. Kifakadásodat egyesek az ellened irányuló intrikákra használják fel, s jogos kritikád kíméletlen támadások kiváltója lehet.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, együtt áll a Plútóval. A hideg idő ellenére nem öltözöl megfelelően, vagy síelés, úszás, masszázs után lengén lépsz az utcára, s megfázol, esetleg estére már be is lázasodsz. Talán influenzás leszel, mert az elmúlt napokban több olyan helyen is megfordultál, ahol sok náthás ember tartózkodott. Mindenesetre közérzeted egyre rosszabb, délután és este nincs is kedved sehova menni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a 12. házba lépett. Ne menekülj álmokba, mert azzal értékes időt fecsérelsz el. Fantáziád játékait fordítsd le a gyakorlatra, s akkor remek ötletekkel leszel gazdagabb. Újfajta munkalehetőséget ajánlanak fel neked, amely nem kötött országhatárokhoz. A körültekintés azonban ez esetben sem árt! Lehet, hogy egy külföldi útról térsz haza, szerződésekkel a zsebedben. Ragaszkodj az íráshoz!










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. Családtagjaid nehezen viselik az álmos téli derengésbe beleüvöltő porszívó hangját, de hát mit is tehetnének, látva, hogy mindenre elszántad magad, kikecmeregnek az ágyból. Nehéz nap ez számukra, ezernyi megpróbáltatásban részesíted őket. S nincs megállás, amikor már azt hiszik, hogy megmenekültek, ismét csak csalatkozni fognak.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kapcsolódik ma a Holdhoz. Ez most meg fog nyugtatni téged, illetve belenyugodhatsz a történtekbe, és elhatározhatod: igyekszel mielőbb felejteni. Szíved megkönnyebbül, életkedved ismét a régi, észre sem veszed, máris megbocsátottál. E képességedből akár erényt is faraghatnál, hiszen csak kevesen dicsekedhetnek vele. Nyomban elfelejtettél mindent, hiszen fontosabb dolgod is van: még nem tisztítottad ki a gyerekek cipőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top