nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 29. szombat)

Napi horoszkóp (12. 29. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatba került a Vénusszal. Jól fogd be a füled, ha a munkatársak vagy a szomszédok szenzációs értesülésekről tájékoztatnak. Ezen a napon ne élj lelki életet senkivel, mert a hallottak megzavarhatnak. Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy készpénznek fogadj el kósza és bizonyíthatatlan híreket. Az információk felkavarnak.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A családból az egyik gyereknek olvasónaplót kell írnia. Sehogy sem boldogul vele, úgyhogy légy szíves, segíts neki. Egész formás dolgozatot tudtok majd összehozni ketten. „Te minden könyvre ilyen jól emlékszel?” – cseng a füledben a kérdés. Nem, de a legfontosabb néhányra igen. Nyugodtan hívd fel a figyelmét arra, hogy nagyon keveset olvas!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Számtalan tennivalód közepette is szakíts időt egy régi ismerősöd meglátogatására, aki határtalan örömmel fogad. Minthogy már az idejét sem tudod, mikor örült valaki ilyen nagyon neked, valóban felemelő érzésekkel távozol tőle. A kedvező hatás meghatározza az egész napodat, környezetedet is magával ragadja kiváló hangulatod, remek kedélyed.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne fűzz túl nagy reményeket egy új szerelem kialakulásának eshetőségéhez. Aki tartós kapcsolatban él, jobban teszi, ha egyedül arra összpontosít. Aki egyedül van, ne várjon csodát a szilvesztertől. Ez persze nem jelenti azt, hogy esetleg nem most fogsz összefutni életed nagy szerelmével. Reménykedni szabad!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódnak, a Napnak, ma négyen is hódolnak. Telve vagy várakozással, úgy érzed, valami történik, ami felkavar, s vágysz is a hullámverésre. Azért ne korbácsolj túl nagy vihart magad körül, mert utólag megbánhatod szeleburdi, meggondolatlan viselkedésedet. Jókedvedben hajlamos vagy megfeledkezni partnered érzékenységéről.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Rendkívüli képességeidet ma is bizonyíthatod, amennyiben a szilveszteri buli megtervezésén fáradozol. Remek ötleteid, szépérzéked egy stílusosan előkészített összejövetel hasznos segítői lehetnek. Sőt a ma esti programot illetően is kitűnő ajánlattal rukkolsz elő. Vigyázz az italokkal, mert ha túlzottan kevered őket, meg is betegedhetsz az ünnep előtt. Kár volna…









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A szerelmeddel töltheted a napot, hiszen tudod jól, hogy az ünnep mindig a családé. Bepótolhatjátok a karácsonyt, s előre ihattok az új évre is, hiszen addig már lehet, hogy nem találkoztok. Szereted, hogy partnered sosem erőszakoskodik, nem kényszerít ígéretekre. Tulajdonképpen nem is érted, miért nem kötöttetek még házasságot.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha azzal áltatod magad, hogy elég erős vagy a problémák megoldásához, enyhén szólva is tévedsz. Lassan elfogy az erőd, s unod is egy kicsit az állandó gondokat. Segítségre van szükséged, tanácsra és pártfogásra. Biztos tájékozódási pontok híján ugyanis könnyen eltévedhetsz. Ennek első jelei már megmutatkoznak. A kimerültség pedig felnagyítja a válságtüneteket. Egy kiadós alvásra pedig mindenképpen szükséged van. Erre ne sajnáld az időt!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szürkén, eseménytelenül telik a mai nap. Semmi tennivalód nem akad. A legjobb, ha nem is akarsz magadnak mindenáron elfoglaltságot vagy programot szervezni, hanem otthon maradsz. Egyszerűen csak engedd el magad, esetleg hallgass zenét, vagy végy egy jó könyvet a kezedbe. Meglátod, nincs ennél kellemesebb kikapcsolódás.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egyedül a munkában érzed azt, hogy érzelgősségnek nincs helye. Még egyszer utoljára szedd össze magad, s amikor már más lazít, és mit sem törődik az üzleti fogásokkal, te még dobd be egy kicsit magad. A szilveszter nem mindenkinek bú- és évfeledtető kikapcsolódás. Van, aki ennek a feltételeit teremti meg. Te is ezek közül való vagy.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, szemben áll a Holddal. A szükséges aprómunkával telik a nap, de szívesen csinálod, mert ez is fontos része elképzeléseidnek; ma az alapokat rakod le, hogy aztán szilárd épületet húzhass fölébe. Igencsak elfáradsz, alig állsz a lábadon. Most az egyszer nem történik semmi, ha reggel zuhanyozol.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lenyűgöz a háborítatlan csend, a fenséges nyugalom, megilletődötten hallgatsz, és úgy érzed, te is része vagy e csodálatos alkotásnak. Sajnálhatod, amiért oly ritkán vagy képes kiszabadulni a szürke betonkockák börtönéből, de hát az ember nem élhet úgy, mint az erdők vadjai… Valóban olyan biztos vagy ebben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top