Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 30. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatban van a készpénz bolygójával. Harmónia, nyugalom, szárnyaló jókedv. Csodálatos érzések járnak át, régen örültél ennyire a vasárnapnak. Családodban lázas izgalom, együtt készülődnek az ünnepre. A pénz miatt talán lesznek viták, de ma nem fogod felkapni a vizet. Örömmel teszel eleget minden megbízatásnak.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Szentimentális hangulatban vagy. Nem idegen tőled ez az érzés, hangulat, de máskor palástolod, nem engedsz szabad utat eme érzeménynek. Ma azonban legyen a szíveden, ami a szádon. Ha szeretsz valakit, akkor ne kertelj, hanem mondd azt: „Szeretlek.” Egész nap a kedvesedet ajnározod, babusgatod. Feledhetetlen estét, éjszakát töltötök együtt.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szinte már szilveszteri a hangulat. Pezsgőpukkanás kacagás hallatszik mindenhonnan, és ez az oldott hangulat remek alkalom arra, hogy kezet nyújtsanak egymásnak a haragosok, megbékéljenek egymással azok, akik eddig még nem tették. Kezdődhet az előszilveszter, amely sokaknál egybefolyik a szilveszterrel és az újévvel.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Még nem döntötted el, hol fogsz szilveszterezni. Ez majdnem minden évben így zajlik, gondolj csak vissza rá! Válaszd azt, amelyik a legkülönösebb szórakozást sejteti. Szakadj ki egy kicsit eddigi környezetedből! Az sem baj, ha csak egy-két embert ismersz ott, ahová készülsz. Meglepetésekben nem lesz hiány!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Sokáig kell majd kitartanod. Nagy a nyüzsgés körülötted, így könnyen előfordulhat, hogy holnapra teljesen kifáradsz. Tartalékold erődet, mert az előszilveszter után kedvedet szeghetné a fáradtság. Készülj erre a napra, ahogyan barátaid is számítanak arra, hogy tartod a lelket a többiekben.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Az év utolsó előtti napja már nem vár tőled semmi különöset. Nem állítanak kihívások, megoldhatatlannak tűnő feladatok elé, mint tették oly sokszor az év folyamán. Nem érdemes válogatni az esti programok között, mert még beleszeretsz valamelyikbe, és terveid szerint otthon kívánod tölteni az év utolsó előtti napját.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Joggal érzed úgy, hogy mindent megtettél, ami tőled telt. Sikereid is ezt bizonyítják, és kollégáid is ezt támasztják alá. A munkahelyi óévbúcsúztató egész kellemesen sikerül, a jókedv uralkodik, és nem az ital. Szerencsére mindenki a saját lábán távozik, vegyes érzelmekkel telve. Elégedett lehetsz ez évi teljesítményeddel. Estére mindössze két dolgod marad: eldönteni, hogy hol töltsétek a szilvesztert, s végigpróbálni a fél ruhatáradat.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az emberek rosszindulata szinte mérhetetlen és követhetetlen. Olyanért is féltékenyek rád, ami hosszú évek munkájával teremtettél elő, amiért fáradságot nem kímélve dolgoztál. Nem csoda ez, hiszen ők csak az eredményt látják, a mögötte lévő munkát már nem. Képesek még az év utolsó napjaiban is kellemetlenséget okozni neked. Ne hagyd elrontani az előszilvesztert! Már ma ünnepelj!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nyugtalanságod, vállalkozó kedved, szereplési vágyad különböző, kétes kimenetelű akciókba, kezdeményezésekbe vihet. Ma valahogy nehezen találod meg a hangot ismerőseiddel. Nem hiszel másoknak, mindenképpen keresztül akarod vinni az akaratodat. Este társaságba, előszilveszteri mulatságba invitálnak. Légy óvatos, mert lehet, hogy a házigazdának szándékai vannak veled.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Váratlanul nyugvópontra jutsz. Kissé kimerültél, de nincs baj. Semmi nem történik, ami felzaklathatna, de az is megeshet, hogy nem hagyod magad. Megelégszel a felszínes sikerekkel. Nem kívánsz mély nyomot hagyni senkiben. Nem vágysz hangos évbúcsúztatóra. Nem lesz meglepő, ha mint egy álmon esel át ezeken az utolsó napokon.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mindenen csak nevetsz, ez így van jól. Apróságokból is remek tréfát csinálsz, szakállas vicceket pedig úgy tudsz előadni, hogy mindenkinek potyog a könnye. A kedvesedet is megtréfálod, ő előbb meglepődik, morog, majd kisvártatva együtt nevet veled. Mit is tehetne mást, hiszen ma ellenállhatatlan vagy. Mindenkit ledöntesz a lábáról, miért volna éppen ő a kivétel?







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Amennyiben veszed magadnak a fáradságot, és kellő időben felkelsz, még választhatsz is, melyik karrier áll igazán közel szívedhez, és azt is eldöntheted, hogy érdemeid alapján melyikre tarthatsz joggal igényt. Ám lehet, hogy úgy érzed, hogy legjobb lenne a hajnalok hajnalán elillanni valahová, de hová?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top