Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. december 31-tõl 2008. január 06-ig




Kos

Van néhány dolog, amelyek az új év beköszöntével sem változnak: figyelmedet az anyagiak felé fordítod most is, számos problémát szeretnél mihamarabb megoldani. Harciasságodból sem vagy képes lejjebb adni, ez egy Kos jegyű személynél nem meglepő dolog, bár most különösen nagy erőket áldozol erre. A hét második felében konfliktusba keveredhetsz, ebben közrejátszhat a benned felgyülemlett, elfojtott düh is.
Szerelem: Párkapcsolatodban is felütheti némi feszültség a fejét, inkább beszélgessetek az összezördülések helyett. A magányos Kosoknak nem ez a hét hozza meg a nagy fordulatot a szerelem terén.









Bika

Új esztendő, új fogadalmak… De csak annyit fogadkozz, amennyinek a betartására képes is vagy! Már az új év első hetében kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg alkalmad lesz arra, hogy információt cserélj, új ismeretségekre tegyél szert, és ezekből később sokat profitálhatsz. Ha teheted, ne csak a saját érdekeidet, hanem másokét, családodét vagy barátaidét is képviseld, adj másoknak jó tanácsokat, nyújts segítő kezet.
Szerelem: Társkapcsolatodat is ideje lenne alapjaiban megújítanod, együtt könnyebben megoldhatnátok esetleges gondjaitokat, és nem árt némi frissítés. Új szerelemre a hétvégén számíthat az, aki még keresi a párját.




Ikrek





A pihenés helyett mást sem csináltál, mint kiszolgáltad a családodat, teljesítetted a kötelezettségeidet, ugye? Így nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is lecsökkent az ünnepet követően. Még nem késő, hogy visszavonulj kicsit és pihenj, próbálj meg mihamarabb feltöltődni. Komoly esély van rá, hogy változás áll be különböző emberi kapcsolataidban, barátokat veszíthetsz el, konfliktusok alakulhatnak ki a családoddal.
Szerelem: Bizony könnyen megeshet, hogy ezek a napok akár végleges szakítást hozzanak szerelmi életedben. A magányos Ikreknek kevés az esélyük arra, hogy most tartós kapcsolatot alakíthassanak ki.







Rák

Ha azt reméled, a tavalyi év után végre jöhet némi nyugalom… nos, akkor tévedsz. Bár a tavalyi év fáradalmainak és kemény erőfeszítéseinek lassacskán megjön az eredménye, azonban ez nem ad okot arra, hogy lazsálj! Ugyanakkor a munkahelyeden és otthon is egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek erőfeszítéseidért. Idén is nagy segítséget és támaszt jelent számodra a családod, akikre bármikor számíthatsz.
Szerelem: Ha van párkapcsolatod, azzal semmi gondod nem lesz, sőt épp itt az ideje, hogy a nyugalmas napokat megtöltsd némi újdonsággal. Magányos Rákként egy régi szerelem térhet vissza életedbe.











Oroszlán

A tavalyi évet nem tudtad úgy lezárni, ahogy eredetileg tervezted. De a cselekvéshez sosincs késő, itt az ideje annak, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodról mihamarabb lemondj, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt. Munkahelyeden, karriered terén és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás megoldani sok problémát, de ehhez odaadóbbnak és önzetlenebbnek kell lenned.
Szerelem: Kiemelten fontossá válhat most, hogy párkapcsolatod érzelmekkel és meghittséggel legyen tele, ezzel nincs gondod, jó úton jársz. A párkeresők is jó esélyekkel indulnak párvadászatra.










Szűz


Nagy reményekkel várod az új évet, munka, karrier és magánélet terén jelentősek lehetnek már az első napok is. Megvan annak az esélye, hogy pozitívan induljon az esztendő. Különösen a munkáddal kapcsolatos új dolgokra leszel fogékony és nyitott. Ha valami új dolgon töröd a fejed, akkor szóba jöhet minden, ami ingatlannal, pénzzel vagy bármilyen formában anyagiakkal függ össze.
Szerelem: A szilveszter legyen valódi ünnep, kapcsolódjatok ki partnereddel, kellemes időnek néztek elébe. A párkeresők szinte mindennap esélyt kapnak az ismerkedésre.











Mérleg

Már az új év első napjai is erős pozitív lendületet hoznak mindennapjaidba. Karriered vagy tanulmányaid kiemelten fontos szerepet kapnak, nagy dolgokat tudsz most végrehajtani. Persze ez egy Mérleg jegyű személynél nem is csoda! Szellemileg és fizikailag friss és kipihent vagy, jól haladnak a dolgaid. Pénzügyekben jó irányt vehet életed, azonban kisebb vitáid alakulhatnak ki családoddal, rokonaiddal.
Szerelem: A szívügyek terén nagyon jól alakulnak az ügyeid, de azért kerülj el itt is mindenféle vitát. Ha még keresed az igazit, akkor szerdától jó eséllyel megtalálhatod.









Skorpió


Új év, új lehetőségek, ne szalassz el semmit a következő napokban! Sok lehetőséget kínálhatnak neked tálcán, csak ki kell választani a legkedvezőbbet. Akkor jársz igazán jól, ha valami új dologba vágsz: cserélj munkahelyet, költözz máshová, kezdj fogyókúrába, tégy bármit, a siker garantált! A pénzügyek terén is ideje lenne esetleges adósságaidat rendezni, ugye te is egyetértesz?
Szerelem: Minden Skorpiónak alkalma adódik egy kis lazításra, flörtölésre a most következő napokban. Ha párkapcsolatban élsz, ne vidd túlzásba a kalandozást…










Nyilas

Jó buli a szilveszter, kapcsolódj ki, tombold ki magad. Ettől függetlenül az új év első napjaiban még könnyen olyan érzésed lehet, mintha 2007 lenne. Ideje felébredni, s arra koncentrálni, hogy sok feladat vár megoldásra. Sokat álmodozol, és nagyon nehezedre esik visszaállni a dolgos hétköznapokra. Próbáld meg elűzni rosszkedvedet, és mosolyogj egy kicsit többet. A szilveszterkor kötött új ismeretségek tartósak lesznek.
Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, akkor érdemes lenne az új évet egy komoly beszélgetéssel kezdeni, most fontos lenne tisztában lenni saját helyzeteddel. A magányos Nyilasoknak szilveszter napja tartogat meglepetést.










Bak

Ne tagadd! Már alig vártad, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas mindennapok, égsz a láztól, hogy dolgozhass, vagy épp belevethesd magad a tanulásba. Nagyon mozgalmas napoknak nézel elébe, sok feladat fogja nyomni a válladat! Jellemzően nem igazán szeretsz egy helyben ácsorogni, és várni a külső segítséget, de ezen a héten nem is lehetne alkalmad a lazsálásra, igen felfokozott tempóban kell a feladataidat végezni.
Szerelem: Szerelmi életedre is az izgalmasság és változatosság lesz jellemző. Párkeresőként viszont felejtsd el a „magány” szót, menj fodrászhoz, vegyél új ruhát és hódíts!












Vízöntő

Bár az év utolsó hetei igen megerőltetőek voltak, az új év első napjai sem adnak lehetőséget a pihenésre. Régi álmaid egyikét kezdheted most megvalósítani, így az álmok most valóra válhatnak, s végre beköszönthet életedben egy jelentőségteljes változás. Beindul az élet, jössz-mész, mindenkivel kommunikálsz, új ismeretségeket kötsz, sok mindennel foglalkozol. Egy biztos, az unalom most messzire elkerül!
Szerelem: A szívügyek terén is nagy fordulatok várnak minden Vízöntőre. A párjukat még keresők már a hét elején jól nyissák ki a szemüket, a párban élőknek megkérhetik a kezüket, vagy gyermekáldás hullhat az ölükbe…










Halak

Már az új év első napjaiban kedvező csillagállás segíti terveid megvalósítását, könnyedén ismerhetsz meg új embereket, fogyókúrába kezdhetsz, új vagy mellékállást találhatsz, illetve mindemellett mozogj sokat, figyelj a világra! Amit kerülj el: semmiképpen se válaszd most a magányt társadul. A hét közepén légy nagyon körültekintő, mert fennáll a veszélye egy hirtelen indulatokból fakadó veszekedésnek, esetleg balesetveszélynek.
Szerelem: A szívügyek terén adódhat kisebb probléma, de szerencsére gyorsan elcsitulnak a kedélyek. A magányosok leghamarabb szombaton számíthatnak szerelmi körülményeik „mozgolódására”.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top