nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (12. 31. hétfõ)

Napi horoszkóp (12. 31. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, visszaszaladt a Rák jegyének elejére. Szűk családi vagy baráti körben ürítheted pezsgőspoharadat az új esztendőre, de az sincs kizárva, hogy éjfélig nézed a televíziót, utána pedig ágyba bújsz. Csendesnek, békésnek ígérkezik az év utolsó napja. Ha felcsendül a Himnusz, gondolj arra, hogy nemcsak kudarcban, bánatban, veszteségben volt részed az elmúlt évben, hanem sikerben, örömben, nyereségben is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma váltott jegyet, és kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Sohasem tudtál parancsra, muszájból nevetni. Sőt szomorúnak, lehangolónak tartottad e „kényszert”. Nincs valami fényes kedved, amikor kedveseddel elindultok a bulira. Ám a baráti társaságban a beszélgetés – rendhagyó módon – komoly, nehéz tárgyakra terelődik. Ritka jó beszélgetés kerekedik, ami végül olyan jó muriban végződik, amilyenben régen volt részed.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Végre vagy sajnos elérkezett az esztendő utolsó napja, amikor az emberek nagy része vidám és felszabadult. Ha csak egy percre is, gondolj azokra, akik szomorúságban töltik az ünnepet, aztán add át magad testestül-lelkestül az ünneplésnek. Boldog új esztendőt!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Lehet, hogy azért nem lesz a legjobb napja ez az évnek, mert túlságosan is sokat vársz a mai naptól. Pedig rájöhettél volna már, hogy ez is csak egy nap a többi között. Ha idejében cselekszel, még szebbé teheted az estét. Keresd fel a barátaidat, és engedd el végre magad. Minél felszabadultabb vagy, annál könnyebben megy. Szokásodtól eltérően ihatnál is egy-két pohárral. A pezsgőtől rögtön jobb kedved lesz.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes kapcsolatban van a Szaturnusszal. Nem ártana kicsit pihenni, mielőtt átadod magad az év búcsúztatásának. De ki tud ilyenkor aludni? Este elragad majd hódító szenvedélyed, de ezen senki sem fog meglepődni, miután ezt is elegánsan teszed. Miközben körülötted mindenki boldog, önfeledt, te lehet, hogy szomorú leszel. Persze csak addig, míg valaki „meg nem sajnál”. Ha ilyen nincs körülötted, elhatározhatod, hogy soha többé nem mégy el szilveszterezni. És ezt az elhatározásodat egy évig biztosan be is fogod tartani.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban van az Uránusszal. Attól függ, hogyan alakul az év utolsó napja, hogy mire szavazol. Több meghívást is kaptál, sőt az is megfordult a fejedben, hogy otthon maradsz, vagy elutazol a szerelmeddel. Valószínűleg ez látszik a legkedvezőbbnek, de még nem tudod, hogy emiatt kihagyod-e az esti bulit. Bárhogy dönts is, érezd jól magad, és engedélyezz a szokásosnál több alkoholt magadnak!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bölcs és jó döntések, sikeres pénzügyi ügyletek, kiegyensúlyozott, boldog családi élet – nagy általánosságban ez jellemezte az évet. Persze voltak hullámvölgyek is, de hát kinél nincsenek? Amilyen fantasztikus volt az év, olyan remekül sikerül utolsó napja. Nemcsak kitűnő természetednek, de kiemelkedő eleganciádnak köszönhetően is te leszel az est fénypontja. Boldog új évet!







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Nappal. Kivételesen ne fogadkozz, ne ígérgess, s ne tegyél esküt sem. Pedig ugye tudod, hogy változtatnod kell? Főleg a kíméletlenségeden kellene enyhítened. Ha ezt nem teszed, majdnem biztos lehetsz abban, hogy elveszíted a párodat. Ezt pedig ugye nem akarod?







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll a Marssal. Sok bonyodalom és idegesség adódhatna abból, ha túlságosan is megszerveznéd, túlbiztosítanád magad szilveszterestére. Végül lehet, hogy az egyik helyre sem akarsz majd elmenni. Pedig olyanok is meghívtak, akiket végképpen nem szeretnél megbántani. Az a legfontosabb, hogy ne legyél görcsös, ne akard magad mindenáron jól érezni, mert akkor könnyen csalódhatsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Nappal. Noha hajlamos leszel nevezetes napokat kiszemelni a hétköznapok közül, ma az ünnepnap válik szinte szokványos hétköznappá. Neked van igazad. Miért is a naptár határozná meg a te jó érzéseidet? Zsúfolt évet tudhatsz magad mögött, remélem, már jobban érdekel a jövő.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a hatodik területen kezdi a napot. Ez a napi rutinok területe. Voltaképpen nem szereted ezt a napot. Sohasem szeretted. Mindig viszolyogtál kényszerességétől, a muszáj nevetni, mulatni, szórakozni sajnálatra méltó kis parancsolatától. A riói karnevál, az igen, oda szívesen elmennél egyszer. Vigyázz, az evés-ivásban légy mértékletes, a virsli nem egészséges, a pezsgő pedig többnyire megárt neked.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szent fogadalmat teszel, hogy ma nem hagyod magad elcsábítani a kötelező ünneplés nekivadult forgatagába. Számos meghívást is kapsz, de mindegyiket nem utasíthatod vissza azzal az ürüggyel, hogy elutazol. Szeretnéd a könnyű vacsora elfogyasztása után gondosan elsötétíteni a szobádat, és békésen nyugovóra térni. Tiszta fejjel és tiszta szívvel szeretnéd köszönteni az új évet… Szép álmokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top