nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 03. csütörtök)

Napi horoszkóp (01. 03. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Jupiterrel. Most, hogy túl vagy a nehezén, lecsillapodtál. Átmenetileg. Ez a ritka nyugalmi állapot a környezetedre is kedvezően hat. Munkatársaid fellélegezhetnek, végre ők is szóhoz, feladathoz juthatnak melletted. A kiegyensúlyozottság a javadra válik: elmélyedsz a hivatásodban vagy a gondolataidban. Ezzel olyan alkotói periódus veheti kezdetét, amely meghozza végre a várva várt sikert.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Szaturnusz kellemetlen fényszögéhez. Mintha a kisördög bújt volna beléd, semmi sem lesz jó, amit mások mondanak, tesznek, gondolnak. Még az ártatlan, setesuta szavakban is gonosz összeesküvést szimatolsz. Késő délután persze már te nevetsz saját magadon a legjobban, de egy félreérthető, tétova szó újra kihozhatna a sodrodból. Ne legyél meggondolatlan, nehogy megbánd!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A tegnapi erőfeszítés után igazán megérdemled, hogy kiengedj, és csak félgőzzel dolgozz. Keress olyan feladatokat, amelyeket rutinból is könnyedén megoldhatsz, s közben még arra is marad időd, hogy kedvenc időtöltésednek, az álmodozásnak hódolj. A hátad mögött ott áll láthatatlan „ikertestvéred”, akit úgy irigyelsz, mert mindent megtehet, amit te nem tudsz vagy mersz megtenni.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma a komoly Szaturnuszhoz kapcsolódik. Alighanem fontos nap ez az életedben. Szedd össze magad, még akkor is, ha a hét elején érzett frissességbe már némi fáradtság is vegyül. A mai napon hozott döntéseid meghatározóak lesznek az elkövetkezendő időszakban. Ha most hibázol, nehezen fogod kiköszörülni a csorbát. Ám ha jól határozol, sikerek várnak rád, olyan sikerek, amelyek még a későbbi nehéz helyzetekben is éreztetik majd jótékony hatásukat.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Ma a legszívesebben fel sem keltél volna, mégis, amint beérsz a munkahelyedre, jókedvre derülsz. Érzed, hogy nélküled nem megy a szekér. Ez legyezgeti hiúságodat. De vigyázz, kollégáid rájöttek már, mennyire szereted, hízelegnek, dicsérik képességeidet. Estefelé egyedüllétre vágysz, de családod gátolhat ebben. Akkor inkább sétálj a friss levegőn vagy menj társaságba, ez sosem esik nehezedre.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Máris megkezdődött volna az év eleji hajtás? Nagyon valószínű. Készülj fel rá már kora reggel, hogy kimerítő nap vár rád, s ráadásul csak éjfél után kerülsz ágyba. Koncentrálj az étrendedre is, hogy könnyebben megbirkózz a feladatokkal. Igyekezz tartani a napirendedet, már amennyire lehet.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kiegyensúlyozottságodnak köszönheted, hogy komolyabb baj nélkül kerülsz ki egy vitából, sőt ellenfeled is igazat ad neked. Jóleső érzéssel tölt el ez a győzelem, s mivel az apró örömöket élvezed a legjobban, rendkívüli napra számíthatsz. Nem beszélve arról, hogy váratlanul régi barát keres fel az est folyamán. A kedves emlékek, a felidézett események a szebb napokra emlékeztetnek.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Hold a Skorpió jegyében áll, és az anyagi javak házában. Lehet, hogy a könnyen szerzett pénz könnyen illan el? Legalábbis a Hold a pénz házában erre enged következtetni. Ha nem teszel félre belőle, nem sokáig örülhetsz a váratlan anyagi előnynek. Kétszer is át kellene gondolnod, hogy mire mennyit adsz ki, vizsgáld át, mi az, amire tényleg nincs is olyan nagy szükséged. Ha nem vigyázol eléggé, könnyen reménytelen anyagi helyzetbe kerülhetsz.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Érdemes volt olyan sokáig küzdened ötleted megvalósításáért. Nemsokára akár egy telefonhívásból is kiderülhet, hogy vállalkozásoddal minden rendben van. Váratlan segítséget kaphatsz valaki olyantól, akire nem is számítottál. Érdemes felülvizsgálnod kollégáidról alkotott véleményedet is, olyanokkal kellene keresned a kapcsolatot, akikről eddig azt hitted, nem kedvelnek téged.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat mindenki segíti ma. Érdemes lenne jó diplomáciai érzékedet kamatoztatni. Kitűnő üzlet van kilátásban, kár lenne elrontani jó szándékú, ám ártalmatlan fecsegéssel. Vita helyett érveket sorakoztass fel. A Bak jegye a föld elemhez tartozik, állj hát két lábon a talajon. A realitások legyenek fontosak mindenekelőtt. Csak az írásnak higgy, a szó most kevés.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehetséges, hogy a tegnapi események jobban megviseltek, mintsem gondoltad volna. Nem szereted a kiélezett helyzeteket, holott tudod, hogy intelligenciáddal, összeszedettségeddel csak győztesen kerülhetsz ki belőlük. Ráadásul este ismét „szerepelned” kellene – hiszen vendégségbe vagy hivatalos. Nem baj, ha kedveseddel lemondjátok a vacsorát, boldog, egymásba feledkező estétek lesz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód a vállalkozások házában áll. Majd szétfeszít a rengeteg energia, a vágy, hogy valami igazán nagyot, maradandót hozz létre. A legjobb tehát, ha azonnal hozzáfogsz, és nem várod meg, amíg lelkesedésed semmivé foszlik. Lélekben – de ne csak ott! – készülj fel rá, hogy ma számodra kedves emberek tesznek neked kecsegtető ajánlatot. Ragadd meg az alkalmat, és nehogy visszakozz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top