nlc.hu
Horoszkóp
Bak – A stabilitás éve

Bak – A stabilitás éve

Szerelem, kapcsolatok:





A párkapcsolatban a tavasz közeledtével kezdődnek a változások, és még az is előfordulhat, hogy a titkos szerelmi viszonyok ekkor kitudódnak. Minden esély megvan arra is, hogy ebben az időszakban találkozik azzal a személlyel, aki iránt szenvedélyes szerelmet érez majd. A házasságban vagy tartós kapcsolatban családi változás és ingatlanügylet körüli bonyodalmak teremthetnek olyan helyzetet, hogy ön azt sem tudja, fiú-e vagy lány. Ha pedig a partnere életében felbukkanna a titkos harmadik, ön mindent megtesz azért, hogy kapcsolatukat megmentse, és ez sikerül is.

Egészség:





A rossz szokásoktól való megszabadulás éve lehet a mostani, és előfordulhat, hogy képes lesz a szenvedélybetegséget is legyőzni, hiszen most rendelkezik kellő erővel, hogy az eddig megoldatlan problémákra megtalálja a megoldást. Képes lesz arra is, hogy tudatosan éljen, és nem akar már különböző szerek segítségével elmenekülni a jelenből.




Pénz, karrier:





Még az is megtörténhet, hogy olyan munkát fog végezni, amelyben nincs gyakorlata, vagy amelyről korábban azt hitte, hogy erre képtelen. Mivel általa több pénzhez jut, és sikereket érhet el benne, elégedett lesz, és nő az önbizalma is. Lakásügylet vagy hozzátartozó kedvéért jövőre nem esik nehezére nagyobb áldozatot hozni. Akár tanulmányokat folytat, akár tanít, rendkívüli sikereket érhet el. Lassan megváltozik a gondolkodásmódja és a világról alkotott képe, mindebben talán szerepet játszanak azok az emberek, akiket most ismer meg. Ha külföldön vállal állást, előtte tájékozódjon, mert olyan tanácsokat kaphat, amelyek segítségével növelheti bevételeit.





Nők Lapja-asztrotippek:

• Vitás ügyeit igyekezzen békésen megoldani!

• Támogassa gyermeke vagy unokája terveit, mert később nagyon büszke lehet rá!

• Járjon nyitott szemmel, mert most olyan pénzösszeg ütheti a markát, amelyről nem is álmodott, és amely megoldja régi, nyomasztó gondját. 






A legjobb napok:
február 14., május 9., november 7.

A legnehezebb napok: március 14., november 30., december 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top