nlc.hu
Horoszkóp
Halak – A kapcsolatépítés éve

Halak – A kapcsolatépítés éve

Szerelem, kapcsolatok:





A házasságokban és a régi együttélésekben gondok adódhatnak, aminek elsődleges oka, hogy nem ugyanazt akarod a partnereddel. Egyre jobban sürgetnél egy olyan eseményt vagy olyan ügyet, amelyet a társad még nem akar, mert nem áll készen rá, és ez feszültséget teremt a kapcsolatotokban. Talán ez is az oka annak, hogy tavasszal újrakezdődik az a régi szerelem, amelyről azt hitted, hogy már lezártad, és ezzel véget ért életed egy fejezete. Tévedtél, mert a szenvedély olyan erővel tombol majd az életedben, mint eddig még soha. Gyermeked miatt is többet izgulsz, hiszen az ő sikere a te sikered is.





Egészség:


Heveny gyulladásra, valamint hormonok okozta hangulatingadozásokra és álmatlanságra van kilátás a következő esztendőben. Előfordulhat, hogy betegség megoldására váratlanul műtéti beavatkozást javasolhatnak, a felépülés azonban gyors lesz.



Pénz, karrier:





A kapcsolatok éve lesz a 2008-as, amikor az ismeretségeidnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülsz, és egyre több pénz gyűlik a bankszámládon. A sors több vágyadat is teljesíti az új esztendőben, amitől feldobott leszel. Olyan hobbikat engedhetsz meg magadnak, amelyek az előző években a rezsi vagy a hitelek törlesztése miatt elképzelhetetlennek tűntek. Baráti kapcsolataidnak ismét nagy hasznát veszed a karrieredben, ráadásul támogatásuk révén az önbizalmad is megnő. Népszerű leszel, többen keresik a társaságodat. A sors igazságosságát látod abban, amikor egy felfuvalkodott, túlságosan magabiztos vagy harácsoló személy a környezetedben nagyot bukik.





Nők Lapja-asztrotippek:

• Alkalmazkodj a barátaidhoz és közösséged tagjaihoz! Nem fog nehezedre esni, hiszen nemcsak előnyöket várhatsz tőlük, hanem szereted is őket!

• Tarts mértéket az evésben és sportolj rendszeresen, mert az idei évben észrevétlenül rakódhatnak rád a fölösleges kilók, amelyek később mozdíthatatlanok lesznek.

• Rokonod a segítségedre szorul, itt az ideje, hogy önzetlenül támogasd!  







A legjobb napok:
február 10., március 7., szeptember 14.

A legnehezebb napok: január 4., április 4., november 8.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top