nlc.hu
Horoszkóp
Ikrek – A szerencse éve

Ikrek – A szerencse éve

Szerelem, kapcsolatok:





A házasságokat és a régi együttéléseket feszültség, harc és féltékenységi jelenetek jellemzik az év első felében. Arra kell ügyelnie, hogy ne veszítse el a fejét, ne engedje annyira felingerelni magát, hogy olyat mondjon vagy tegyen, amit később nem tud jóvátenni. Párkapcsolatodra az idén sokkal nagyobb hatást gyakorol a pénz, mint korábban. Még az is előfordulhat, hogy valakivel csak azért marad együtt, mert ezt diktálja az anyagi érdeke. Ha titkos szerelmi kapcsolatba megy bele, partnere ügyelni fog arra, hogy ne derüljön ki a viszony.

Egészség:





Semmiképpen ne vágjon bele egyetlen divatos diétába sem, ezektől jobb esetben egyetlen grammot sem fog fogyni, rosszabb esetben a hatásukra máj- és epebajok is felléphetnek. Régi egészségi problémája, amellyel az elmúlt években sokat küszködött, megoldódik, mert olyan gyógyítóval találkozik, aki nemcsak érti a dolgát, hanem figyel is önre.



Pénz, karrier:





A munkában változásra kerül sor, amit nem bán. De vigyázzon, mert először olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyről csak később derül ki, hogy nem felel meg az elvárásainak. Úgy érzi, tévedett, amikor igent mondott, aztán a sors a segítségére siet, és másodszorra olyan lehetőséggel „kínálja meg”, amely igazán a kedvére való lesz. Családtag vagy rokon miatt kissé nehezebbnek érzi az életet, és ingatlanügylet sem bonyolódik olyan gyorsan, mint ahogy azt remélte.

Nők Lapja-asztrotippek:

• Álljon ellen a kísértésnek, ne menjen bele olyan dologba, amely nemcsak szabálytalan, hanem tisztességtelen is!

• Tartsa nyitva a szemét: az élet több területén kap váratlan segítséget a következő évben, amely nemcsak a nehéz helyzetekből húzza ki, hanem szerencséssé is teszi.

• Gyermekével legyen őszinte, mert csemetéje pontosan érzékeli a gondokat, és nincs jó hatással finom lelkére az elhallgatás és a hazudozás.






A legjobb napok:
március 1., július 29., augusztus 26., október 18.

A legnehezebb napok: január 20., július 10., november 9.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top