nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg – A szenvedély éve

Mérleg – A szenvedély éve

Szerelem, kapcsolatok:





Régi szeretőjével a kapcsolata egyre hűvösebb lesz, mert már egyre kevésbé érdekli önt. Partnere viszont ragaszkodik önhöz, ám ennek talán nemcsak érzelmi, hanem anyagi okai is vannak. Mindeközben ön egyre erősebb vonzalmat érezhet olyasvalaki iránt, akit már régről ismer, és olyan szenvedélyes lesz, mint talán még soha. A házasságokban az év elején anyagi jellegű viták, féltékenység, hatalmi csatározások várhatók; győzni fog, hiszen olyan kemény, mint az acél, és most annak kell az történnie, amit akar.

Egészség:





Amennyiben régóta egészségi problémával küzd, erre most megtalálhatják az orvosok a megoldást. Ha olyan egészséges, mint a makk, akkor is kapcsolatba kerül az egészségüggyel, mert rokon vagy ismerős panaszai miatt többet foglalkozik a betegségekkel, a gyógyulással, és talán orvosi rendelők várójában is többször üldögél, mint korábban.



Pénz, karrier:





Sokasodnak az ellenfelei, sőt áruló is van a környezetében, akit a saját erejével, illetve barátai és ismerősei támogatásával ártalmatlanná tehet. A munkahelyén változásra számíthat, még az is előfordulhat, hogy új felettese lesz, akivel jól kijön, vagy újabb feladattal bízzák meg, ami nemcsak támadásokat, hanem fantasztikus sikert is hoz. Találkozhat régi kollégákkal, akik olyan szomorú dolgokat mesélnek, hogy ön egy cseppet sem sírja vissza a korábbi munkahelyét. Tanulmányaiban is jó eredményeket érhet el, s ha külföldön kíván munkát vállalni, most tegye, mert ezáltal sokkal több pénzt kereshet, mint amennyit korábban erre az évre tervezett. Ingatlanügyletben nagy szerencséje lesz, örökség, jutalom vagy üzlettársi részesedés is kilátásban van.

Nők Lapja-asztrotippek:

• A jótékonykodást ebben az évben is folytassa!

• Ne felejtse el időben befizetni a csekkjeit, és tartsa be a határidőket, különben komoly bírságra számíthat!

• Lakása, otthona biztonságára fordítson nagyobb figyelmet, és kössön az értéktárgyaira biztosítást!





A legjobb napok:
január 2., október 20., október 25.

A legnehezebb napok: július 10., szeptember 20., november 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top