nlc.hu
Horoszkóp
Oroszlán – A barátság éve

Oroszlán – A barátság éve

Szerelem, kapcsolatok:





Amit korábban elképzelhetetlennek tartott, most az is megtörténhet. S az is lehetséges, hogy a pénz játszik szerepet akkor, amikor döntenie kell: azt választja, aki mellett több luxust engedhet meg magának, vagy aki mellett anyagilag biztonságban érzi magát. Ha szerelmes lesz, előfordulhat, hogy mégsem adja fel azt a kapcsolatot, amelyben pénzügyileg együtt vitték valamire, és együtt gyűjtöttek javakat. Ügyeljen arra, hogy hivatását ne keverje össze a magánélettel, és ne kezdjen szerelmi viszonyt a munkahelyén, mert ez inkább hátrányt jelent majd, mint előnyt az előmenetelében is!

Egészség:





Epebántalmak merülhetnek fel, amelyek lelki oka, hogy képtelen a mérgét látható formában levezetni. Szüntelenül bosszankodik a helyzete miatt, ahelyett, hogy megváltoztatná vagy éppen elfogadná azt, így csak gyűlnek önben az agresszív indulatok, amelyek nem találnak levezetésre.




Pénz, karrier:





Vágyakozik a szabadságra, de sajnos még nem lazíthat. Keményen és sokat fog dolgozni, mert talán soha nem volt ennyire szüksége a pénzre, mint most. A sors jó lehetőséget kínál, amivel többet kereshet, magasabb rangot, a szakmájában irigyelt pozíciót érhet el, viszont alig marad szabadideje, nem tud a gyermekével annyit foglalkozni, amennyit szeretne, és hobbijának sem tud hódolni. Hatósági ellenőrzésre is fel kell készülnie, ezért a következő évben különösen figyeljen arra, hogy ne szegje meg a szabályokat! Régi baráttal, akivel az elmúlt években távol kerültek egymástól, most ismét szorossá válik a kapcsolat, és erre lelkileg nagy szüksége is van.

Nők Lapja-asztrotippek:

• Jól tenné, ha régi szeretőjét nem avatná be minden titkába, mert az, sajnos, kikotyoghatja!

• Figyelje a környezetét, mert új szövetségesre bukkanhat, aki a segítségére lesz abban, hogy egy régi problémát megoldjon.

• Külföldi ismerősével vegye fel a kapcsolatot, mert a következő évben nagy segítségére lehet az illető.






A legjobb napok:
január 23., augusztus 1., december 17.

A legnehezebb napok: február 9., szeptember 1., november 17.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top