nlc.hu
Horoszkóp
Rák – A nyereség éve

Rák – A nyereség éve

Szerelem, kapcsolatok:





Ha még nem házas, az idén kimondhatja a boldogító igent. Erre akkor is sor kerülhet, ha kapcsolata nem új keletű, régóta együtt járnak, csak most jött el annak az ideje, hogy az oltár elé álljanak, és felhúzzák a karikagyűrűt egymás ujjára. Amennyiben ön házas, kapcsolata miatt szerencsésnek érezheti magát, hiszen partnere igyekszik minden kívánságát teljesíteni, és még a hangulatváltozásait is elviseli. A titkos szerelmi kapcsolatokban eljött az ideje, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, mert kiderülhet, hogy partnere mégsem számolta fel korábbi viszonyát. Ha nem akarja ebben a felállásban folytatni, hanem nyílt, őszinte párkapcsolatra vágyik, akkor most intsen búcsút neki.

Egészség:





Vérnyomásgondok alakulhatnak ki, aminek az az oka, hogy állandó presszió alatt áll és túlterheltnek érzi magát, mert igyekszik mindenkinek a kedvére tenni. De a legnagyobb baj, hogy agresszív indulatok halmozódnak fel önben, és ha ezt nem tudja levezetni, akkor keringési problémái lehetnek.





Pénz, karrier:





Az új évben a pénz vonzódik önhöz. Olyan feladatot vállal vagy olyan megbízást kap, amelyet jól megfizetnek, és amelyből gond nélkül tudja törleszteni a felvett kölcsönöket. Esetleg ingatlanügyletbe is belevághat, vagy a felújítást tudja finanszírozni. Sikereinek, elégedettségének hatására több lesz az irigy ember a környezetében. Testvérével vagy szomszédjával sem lesz a kapcsolata zökkenőmentes, akadékoskodásuk, makacsságuk felbőszíti. Szerencsésnek mondhatja magát néhány ismeretség miatt – befolyásos, okos emberek a barátai –, így gondjait nemcsak egyszerűen megoldja, hanem még hasznot is húzhat belőlük.

Nők Lapja-asztrotippek:

• Gyermeke miatt vitára kerülhet sor, amelyben önnek kell engednie, mert így biztosíthatja otthona nyugalmát.

• Talán sohasem volt annyira jó a koncentrációs készsége, mint most, ezért bátran kezdjen új tanulmányokba!

• Be kell tartania a szabályokat, mert a következő évben hatósági ellenőrzésre van kilátás!






A legjobb napok:
január 22., április 12, december 15.

A legnehezebb napok: április 5., szeptember 23., november 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top