nlc.hu
Horoszkóp
Szûz – A nagy szerelem éve

Szûz – A nagy szerelem éve

Szerelem, kapcsolatok:





Sorszerű találkozásra kerül sor az új esztendőben, amely benne van élete forgatókönyvében, és amely elkerülhetetlen. Ez a szerelem megmozgat eget és földet, és emiatt úgy érzi, képes akár új életet is kezdeni és minden nehézséget vállalni. Sok kapcsolatban ez a gyermekáldás vagy a gyermeke életében bekövetkező szerencsés változás éve is lesz. A friss szerelmi kapcsolatok komolyra fordulnak, és a házasságkötés gondolata sem áll távol öntől. A házasságok azonban az új szerelem vagy a gyermek miatt próbatétel elé kerülnek.

Egészség:





Csonttörésveszélyes az idei esztendő, amikor elég egy rossz mozdulat, és máris gipszben találja magát. Mindennek a lelki oka, hogy ön az élet egy bizonyos területén rugalmatlan, nem mer változtatni, csak amikor már gipszben fekszik, akkor látja be, hogy erre van szükség.





Pénz, karrier:





A munkájában változásra számíthat, új szabályokhoz vagy új emberekhez kell igazodnia, ami azonban nem esik nehezére, hiszen ennek anyagiakban mérhető lesz az eredménye. Talán feszesebbé válik a tempó, mint az elmúlt években, de több lesz a pénze, és olyan dologba fektetheti, ami hasznot hoz. Ingatlanügylet is kedvezően alakul, és végre-valahára meg tud szabadulni valamitől, amitől már régen szeretne, de eddig nem találta rá a vevőt. Nyüzsgő társadalmi életet élhet, aminek köszönhetően jó kapcsolatokat alakíthat ki, és mindez az előmenetelét és a boldogulását szolgálja. Bírságot ne felejtsen el befizetni, az adóját pedig tisztességesen bevallani!


Nők Lapja-asztrotippek:

• A szerencsejátékokat ne hagyja ki, mert a következő évben az öné lehet egy fődíj!

• Kollégával szemben, akit nem kedvel, próbáljon meg a következő évben mégis előzékeny lenni, mert éppen az ő segítségére lesz szüksége!

• Barát magánéletébe ne szóljon bele, mert tanácsaival ezúttal nem tud segíteni!





A legjobb napok:
február 23., március 20., április 18.

A legnehezebb napok: május 9., szeptember 11., szeptember 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top