Horoszkóp

Vízöntõ – Az elkötelezõdés éve



Szerelem, kapcsolatok:





Talán sohasem érezted magad annyira boldognak és szerencsésnek a szerelmi életed alakulása miatt, mint a következő évben. Rátalálsz életed párjára, aki mellett megkapod azt a szabadságot és egyben biztonságot, amelyre szükséged van. Újabb taggal is bővül a család, aki miatt szintén úszol a boldogságban, és most tapasztalhatod meg igazán, milyen az, amikor valakit a sors a tenyerén hordoz. Még a házasságkötés gondolata is felmerül, ami valóban sok szerencsét hoz mindkettőtök számára. A felbomlóban lévő kapcsolatokban megegyezhettek az anyagiakról, és barátokként válhattok el egymástól.

Egészség:





Orvosi vizsgálatokra, beavatkozásokra kerülhet sor az évben. A procedúra ugyan apróbb kellemetlenségekkel járhat, ám régi problémára és annak megoldására derülhet fény általa.




Pénz, karrier:





Vigyázz, kollégáid között akadnak alattomos emberek! Még az is előfordulhat, hogy csalódnod kell valakiben, akihez korábban baráti szálak fűztek, és aki most mindent megtesz azért, hogy téged akadályozzon a boldogulásban. Ám a kreativitásodnak, valamint egy titkos támogatódnak köszönhetően mégis sikert érsz el. Váratlan kiadásokban bővelkedik az esztendő, ami borzolja az idegeidet. Sajnos az is megtörténhet, hogy vásárlás során annyira jól akarsz járni, hogy éppen az ellenkezője fog történni: ugyan olcsóbban juthatsz valamihez, amiről viszont később kiderül, hogy selejt.





Nők Lapja-asztrotippek:

• Bízz önmagadban: ellenfeleid intrikái zátonyra futnak, és hiába próbálnak, nem tehetnek ellened semmit.

• Segíts rokonodnak, aki szerencsétlen helyzetbe került, önhibáján kívül.

• Fordíts több pénzt olyan dolgokra, amelyek az egészséged megőrzését szolgálják, és hetente háromszor mozogj!  







A legjobb napok:
március 12., június 23., október 10.

A legnehezebb napok: február 8., április 3., október 28.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top