nlc.hu
Horoszkóp
Januári holdnaptár

Januári holdnaptár

Olyan ritka konstellációk jönnek létre az égbolton januárban, amelyek a legnagyobb, legmélyebb szerelmeket hozzák el. A beteljesületlen karmikus kapcsolatoknak a sors most új esélyt ad.






2008. január 5., 6.  


Fogyó Hold a Nyilasban

Elérkezett az idő, amikor alkalmaznod kell a hétköznapjaidban a mudra jógát. A mudrák a különböző kéz- és ujjtartások, amelyeket az emberek már ősi időktől fogva alkalmaznak, ettől jobban érzik magukat fizikailag, lelkileg, és van egy olyan kéztartás, amellyel varázsolni is lehet. Ez a mágiamudra. Tedd a kezedet a mellkasod elé, és végezz csuklókörzést, mintha valakit magadhoz akarnál inteni. A szíved előtt illeszd egymáshoz az ujjaid külső felét, befelé mutató tenyerekkel. Majd a mutatóujjad hegyét tedd a hüvelykujjad felső ízületére. Ezzel a mudrával állítólag olyan dolgokat tudsz magadhoz „vonzani”, amelyeket szeretnél. A gyakorlat közben gondolj arra, akire vagy amire vágysz.






2008. január 7. 


Fogyó Hold a Bakban

Fantasztikus ötleteid lesznek a mai napon, amelyek közül természetesen – ahogy ez lenni szokott – nem mindent valósítasz meg. De lesz közöttük olyan, amit sikerül kivitelezned, és ez elégedetté tesz. A pénzügyekben nagyobb óvatosságra van szükség, mert meglophatnak, vagy szórakozott leszel, és értéktárgyat veszíthetsz el. A leértékeléseken persze vásárolj, de légy észnél, és csak annyit költs, amennyid van!






2008. január 8. 


Újhold a Bakban

Feletteseddel szemben nem engedhetsz meg magadnak semmiféle kritikát, csak bólogathatsz, különben az alattomos bosszújára számíthatsz. A meglévő párkapcsolatokban őrült helyzet alakul ki. Még az is lehet, hogy azt hiszed, a párod csal téged, ami nem biztos, hogy így van. Ám ha most jelenetet rendezel, sajnos a kedvesednek tényleg szöget üt a fejébe, hogy van a közelében valaki, aki nagyon tetszik neki, mi lenne, ha…?












2008. január 9.


Növő Hold a Bakban

Pókerarcra van szükség a mai napon, nem szabad, hogy az ábrázatodra üljön, hogy valójában mit érzel néhány ember iránt. Az irigység, a féltékenység érzése teljesen normális, te is rendelkezel vele, de másoknak nem kell tudniuk, hogy ezt érzed, amikor egy olyan embert magasztalnak az égig, aki erre érdemtelen.





2008. január 10., 11.

Növő Hold a Vízöntőben

Elképesztő dolog jut a tudomásodra, és nem tudod, hogyan reagálj rá. A sors most vizsgáztat toleranciából: vajon el tudod fogadni a másságot? És hogyan kezeled azt a furcsa érzést, amely a hatalmába kerít? Anyagi ügyekben kellemetlen pillanatokra számíthatsz, előfordulhat olyan kiadás, amelyre egyáltalán nem számítottál.





2008. január 12., 13. 

Növő Hold a Halakban

Misztikus lesz ez a hétvége, mert olyan élményben lesz részed, amely megváltoztatja a gondolkodásodat, és talán még a hitedet is befolyásolja. Előfordulhat, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki ismerős lesz, de nem tudod, honnan. Talán az előző életből? A logikával egyáltalán nem magyarázható történés, amelyet átélsz, arra ösztönöz, hogy jobban elmélyülj az ezotériában, és a sors az utadba hozza azt az embert, akinek a tudása a segítségedre van, a fejlődésedet szolgálja.





2008. január 14., 15. 

Növő Hold a Kosban

Romantikus hangulatban leszel, amelynek oka a szerelem. Azért jut eszedbe nagyon sokszor, mert ő is gondol rád, ami azt mutatja, hogy ő nagyon jó „adó”, és te tökéletes „fogadó” vagy. A gyógy- vagy egyéb bódítószerek fogyasztását mérsékelni kell, mert könnyen rászokhatsz. Viszont pompás ez a két nap arra, hogy edzd az izmaidat és keményen sportolj.











2008. január 16., 17. 

Növő Hold a Bikában

A karma az igazság okkult törvénye, ezt egyetlen pillanatra sem felejtheted el. Vagyis ha úgy érzed, hogy igazságtalanság történik veled, és a személy, aki bármilyen gazságot vagy bűnt elkövetett ellened, nem fizet meg érte, ne bosszankodj, mert az isteni törvények szerint egyetlen cselekedet, egyetlen számla sem marad kifizetetlenül. Biztos, hogy a sors behajtja rajta, csak lehet, hogy neked jelenleg még nincs – de rövidesen lesz! – tudomásod arról, hogyan fizetett. Ezért ne kiálts bosszúért, nincs értelme.





2008. január 18., 19., 20. 

Növő Hold az Ikrekben

Bárhogyan védekezel, bármennyire megpróbálod lehatárolni magad, nem sikerül. A szerelem, a szenvedély magával ragad, és olyan őrülten fogsz imádni, rajongani érte, mint talán még soha. Vágysz az érintésére, az illatára, a csókjára, úgy érzed, megtaláltad a másik feledet, ő az, aki kell neked. Semmi sem érdekel, csak az, hogy a tiéd legyen. Ennek az oka, hogy most jön el a pillanat a nagy karmikus találkozásokra. A régi, előző életekben talán be nem teljesült szerelmek most válhatnak valóra.





2008. január 21.  

Növő Hold a Rákban

Most még az is előfordulhat, hogy nem veled történik egy esemény, mégis a te életedben fog sorsszerű változást elindítani. Az energiákkal jól gazdálkodsz, nem pazarolod feleslegesen, így marad tartalékod, hogy győzelmet arass a saját ügyedben. Érdemes most kockáztatni, bátornak lenni, mert Fortuna istenasszony támogat, hogy sikeres és boldog légy.





2008. január 22. 

Telihold a Rákban

Csak óvatosan a falatozgatással, mert most duplán rakódik rád a háj! Az lenne az igazi, ha ma tartanál egy léböjtnapot – persze a cukrozott üdítők kizárva! –, mert így biztos lehetsz benne, hogy megszabadulsz a méreganyagoktól, és a kilóid nem fognak gyarapodni. Kiváló a mai nap arra, hogy egy generációs problémát jól megoldj, akár a saját családodról van szó, akár a munkahelyedről, vagy az élet egyéb területéről – és ebben a témában jó tanácsot tudsz adni másoknak.











2008. január 23., 24. 

Fogyó Hold az Oroszlánban

Ne csinálj úgy, mintha eddig nem találkoztál volna olyan emberekkel, akiknek a stílusa bicskanyitogató, és akik azt hiszik, hogy mindenki felett állnak, nekik mindent szabad. Ebben a két napban is találkozni fogsz ilyen emberekkel, de ne kezdj el rögtön ordítani, vagy jól megmondani nekik a magadét, mert semmi értelme. A stílusod maradjon finom, és figyeld, hogy a sors majd hogyan kever le ennek a magabiztos embernek egy hatalmas nagy maflást. A munkahelyeden úgy hazudnak neked, mintha könyvből olvasnák!





2008. január 25., 26. 

Fogyó Hold a Szűzben

Nagy esemény történik 26-án késő éjszaka, mert a Plútó végre állatövi jegyet vált! Átér a Bak jegyébe. Azt mondják erről az öreg asztrológusok, hogy nagy változások előidézője lesz – és a számlabenyújtásé. Ez azt jelenti, hogy a korábban elkövetett hibákért az elkövetkezendő hónapokban, években kell megfizetni. Ezért jól tennéd, ha megpróbálnál emlékezni, ki ellen mit követtél el, hogy amikor a Plútó kopogtat, ne csodálkozz…





2008. január 27., 28., 29. 

Fogyó Hold a Mérlegben

Jó lenne, ha ma megnéznél egy romantikus szerelmes filmet, vagy olyan könyvet vennél a kezedbe, amelyben megható történetek vannak. Főleg olyanok, amelyekben a szerelem és a karma együtt szerepel. Például tudtad, hogy az angol királyi család karmája a választás a szerelem és a trón között? Ennek a nagy nyilvánosság előtt zajló karmikus drámának a története 1819. május 24-én kezdődött, amikor megszületett Viktória. Hatvan éven keresztül ő uralkodott Nagy-Britanniában, feleségül ment egy szász herceghez, akivel 43 évig élt boldogan. Aztán megtagadta gyermekeitől, hogy szerelmi házasságot kössenek, és Európa legnagyobb királyaihoz adta őket. Majd váratlanul meghalt a férje, a királynő depressziós lett, ám a testőre, John Brown megváltoztatta az életét. A királynő ismét szerelmes lett, de lemondott a boldogságról, és a trónt választotta, valamint ezt a karmát hagyta örökül az utódainak.











2008. január 30., 31.  

Fogyó Hold a Skorpióban

A munkában, a megélhetésben óriási pozitív változásra számíthatsz. Még az is lehet, hogy kineveznek, vagy előrelépsz a szakmai ranglétrán. Nagyobb lesz a felelősséged, több a munkád, és megtörténhet, hogy te fogod meghatározni másoknak, hogyan és mit csináljanak. Mindenesetre a munkában sikeres leszel, sokan fognak majd hízelegni, több lesz a pénzed. Csak arra vigyázz, hogy a párkapcsolati egyensúly ne boruljon föl. Ne mesélj el a partnerednek nagy hévvel mindent, mert féltékeny lesz. Előfordulhat, hogy munka során ismered meg azt a személyt, akivel szerelmesek lesztek, és együtt is fogtok élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top