nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 06. vasárnap)

Napi horoszkóp (01. 06. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, három bolygóval is szemben áll. Nehezen tudsz mértéket tartani, s ma ennek komoly kárát láthatod. Zűrök lehetnek az egészségeddel: lehet, hogy túl sokat ettél vagy ittál az elmúlt éjszaka, de az elhanyagolt influenza is okozhat szövődményeket. Bújj ágyba még akkor is, ha ezzel elszalasztasz egy jelentős megbízást vagy soha vissza nem térőnek hitt szakmai lehetőséget.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolatba került a Szaturnusszal. Egyáltalán nem vagy zsugori, nem vered a fogadhoz a garast, mindössze ügyesen bánsz a pénzzel. Igaz, szórni sem szoktad meggondolatlanul, de ma a szerencse istennőjének gunyoros incselkedése miatt könnyen elvesztheted a fejed. Próbálj szerencsét, akár több úton-módon is, de tudd, hogy meddig mehetsz el, mennyit kockáztathatsz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kapcsolódott a Marshoz. Úgy látszik, mégis sikerült elodáznod a döntést, így a mai napod békességben telhet. Családod jóleső megnyugvással tapasztalja ezt, így az együttlétet semmi sem zavarja meg. Csendes beletörődéssel kellene fogadnod egy nem túlságosan kellemes látogatót, s ezt az alkalmat arra kellene felhasználnod, hogy tanulmányozd a nem kívánt látogató „természetrajzát”.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatba került a Marssal. Pihenj, de ne aludd át a napot! Indulj el egy hosszabb, magányos sétára. Tegyél valami szokatlant, valami olyasmit, amit régente szoktál, vagy olyat, amit még sohasem tettél. Zökkentsd ki magad a megszokott kerékvágásból, így könnyebben megtalálhatod a helyes megoldást a bizonytalanságok közepette is.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, az Uránuszhoz kapcsolódik. Ritkán vagy otthon, ezért környezeted szeretné kihasználni az alkalmat. Ma minden Oroszlán szülöttre sok házimunka vár. Sor kerülhet régi ígéretek behajtására, még a szerszámos ládát is elő kell majd venni. Vacsora után egy meghitt beszélgetés teheti még teljesebbé a napot. Télidőben különösen jólesik a családi tűzhely melegsége.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kapcsolatba került a Marssal. Míg tegnap mindenben a rosszat láttad, ma fogékony vagy az apró örömöktől a jelentős történések befogadásáig mindenre, ami egy kis napfényt lop ebbe a zord téli napba. Ezeket a pozitív eseményeket nem feltétlenül házon kívül kell keresned, lehet, hogy a jó meleg lakásban, kedvenc karosszékedben üldögélve jutsz kellemes élményekhez.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolatba került a Szaturnusszal. A legokosabban tennéd, ha átaludnád ezt a napot. Persze ez úgysem lehetséges, tehát jobb, ha felkészülsz rá, hogy ma kizökkentenek egyensúlyodból, s mint rendesen, ez az igazi Mérleg szülötteket alaposan megviseli. Úgy érzed, elvesztetted lábad alól a talajt, bizonytalanul állsz a problémák előtt. Kerüld a fontos döntéseket.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, még mindig szemben áll a Marssal. Egyszerűen hihetetlen, hogy eddig elkerülte a figyelmedet, és nem vetted észre ezt az egyszerű összefüggést. Most pedig az látszik képtelenségnek, hogy eddig így tudtál élni, s heteket töltöttél álmatlanul forgolódva, töprengve és kínlódva. Tekintsd át, milyen feladatok várnak rád a jövőben.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, próbál közelebb kerülni a Naphoz. Rendkívül derűsen ébredsz. Optimizmusod kitart egész nap. Egy régen halogatott és szükséges orvosi vizsgálatra is erőt gyűjtesz. Kiderülhet, hogy aggodalmaid alaptalanok voltak. Kicsit jobban kellene törődnöd a külsőddel is, be kellene jelentkezned a fodrászodhoz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, még mindig kellemes kapcsolatban áll a többi fontos bolygóval. Nyugodtan lustálkodhatsz, ha ez van a kedvedre. A január közepén születettek úgysem fogadják meg ezt a jó tanácsot. Olyan vállalkozásba foghatsz, amely leköti szinte az egész hónapodat, és sikerrel kecsegtet. Egy forró csokoládé csak fokozná ezt a hatást, a vanília a szerelem fűszere is.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, ma a Holdhoz kapcsolódik. Eleven vagy, serény, jókedvű. Mindenképpen ki akarsz szabadulni a falak közül, és szeretnél mindenkit magaddal vinni-vonszolni. Családtagjaid megértőek, s igencsak örülnek parttalan jókedvednek. Veled tartanak a rövidke túrán, és zokszó nélkül tűrik a csapásokat, a játékos kedvedből származó gyötrelmeket.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Szeretetteljes vagy? Esetleg csak szerelemre szomjas? Akármelyik fokára is lépnél e nemes érzelemnek, légy mértékletes! No persze nem a szerelemben, hanem a szerelmed iránt érzett birtoklási vágyban. Igaz, hogy sokáig cukkoltad, fárasztottad, de ha be is hálóztad őt, azért még nem tekintheted kizárólagos tulajdonodnak. A Halak jegyű emberek képesek csak igazán feltétel nélkül szeretni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top