Párban élők





A párkapcsolatban élő Bak szülöttek az év elején jó hangulatban lesznek. Energikusan, bizakodva kezdik az új évet. Váratlan pozitív fordulatok is fokozhatják optimizmusukat. Úgy tűnik, minden a kezükre játszik. Jókedvüket csak a párjuk veheti el kissé azzal, hogy nem osztozik a lelkesedésükben. A Bakok beláthatják, hogy nem érdemes ráerőltetni a másikra semmit, hiszen ők sem szeretik ezt. Érdemesebb szeretettel, gyengédséggel, finoman átadni a lelkesedést. Bár ez nem testhezálló szerepkör a Bakok számára, de kipróbálhatják, milyen érzés. Meg lesznek lepődve, hogy mekkora örömet szerezhetnek ezzel a stílussal a párjuknak…

Tavasszal egy váratlan lehetőség adódhat valamilyen kirándulásra vagy belföldi útra. Jót tenne ez a kapcsolatuknak, ezért mindenképpen utazzanak el! Frusztrálhatja a Bakokat, hogy nem készülhetnek az útra hónapokig, de most kivételesen tekintsenek el ettől!

Tavasszal az otthoni gondok nyomasztóvá válhatnak. Nehezen tudnak erről beszélgetni a párjukkal. Nem is kell erőltetni ezt. Ha vannak gyerekeik, akkor velük oldódhat ez a feszült hangulat. Csináljanak a gyerekek kedvéért közös programot, és meglátják, jól fogják érezni magukat!

Nyáron a Bakok hajlamosak lesznek régi témákon rágódni, miközben a párjuk nagyon jól érzi magát. Ez még inkább felbosszanthatja a Bakokat: „Hogy lehet, hogy téged nem bántanak ezek az ügyek? Bezzeg én itt rágódom rajta, és egyedül kell megoldást találnom!” Ehelyett jobb lenne elengedni a régi ügyeket, és hagyni lezárulni a múltat.

Ősszel a hivatás területén „felfordulás” lehetséges. Ez a Bakokat kizökkentheti a megszokott kerékvágásból. Ők nem szeretik, ha a dolgok nem az elképzeléseik szerint mennek, emiatt rendkívül feszültek és ingerültek lehetnek. Ráadásul régi ügyek is előkerülnek. Tanácsos nem terhelni ezekkel a párkapcsolatot, és nem hazavinni a benti gondokat, mert rossz hatással lesz a párjukra.

Párra várók





A párra váró Bakok az év kezdetén nagyon jól fogják érezni magukat. A „jelentkezőket” vagy észre sem veszik, vagy megkritizálják. Pedig jól tudják, hogy ezzel a hozzáállással nem fognak párt találni. Amennyiben meghívást kapnak a testvérükhöz, vagy a szomszédba egy buliba, akkor mindenképpen menjenek el, mert váratlan meglepetésben lesz részük. Még az is lehet, hogy találkoznak végre egy értelmes partnerrel…

Tavasszal hirtelen lehetőség adódhat valamilyen kirándulásra vagy belföldi útra. Mindenképpen utazzanak el, mert jól fogják érezni magukat! Jó társaság lesz, és jó hangulat. Viszont frusztrálhatja a Bakokat, hogy nem készülhetnek az útra hónapokig, de most kivételesen tekintsenek el ettől!

A szülőkkel lehet pár feszült napjuk. Ennek az oka valószínűleg az, hogy szóba hozzák a családalapítás témáját, amely az egyedülálló Bakok számára nem kellemes téma. Nem érdemes leállni vitatkozni. Tisztelettel végig kell hallgatni őket, majd csendben tovább-, illetve lelépni. Ebben a Bakok profik…

Ősszel a hivatás területén „felfordulás”, átszervezés, nagy változások várhatók. Ez a Bakokat kizökkentheti a megszokott kerékvágásból. Ők nem szeretik, ha a dolgok nem az elképzeléseik szerint mennek, emiatt rendkívül feszültek és ingerültek lehetnek. Ráadásul régi ügyek is előkerülnek, amelyek már megoldottnak tűntek. Mindez annyira leterheli a Bakokat, hogy nem lesznek alkalmasak az ismerkedésre. Jól teszik, ha elengedik az összes gondot, mert most ez a legbölcsebb, amit tehetnek.

Egy barát az, aki sok erőt és biztatást ad a Bakoknak. Kiderülhet, hogy gyengédebb szálak fűzik egymáshoz őket, mint azt eddig gondolták. Érdemes nyíltan beszélniük az érzéseikről. Sosem lehet tudni, hogy egy ilyen jó és bizalmas barátságból milyen komoly kapcsolat alakulhat ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top