Párban élők





A párkapcsolatban élő Halak a 2008-as évet eléggé feszülten kezdik. Szinte megmagyarázhatatlan módon ingerültek és türelmetlenek, különösen a párjukkal. Csak a barátaik vannak rájuk jó hatással, ők képesek elviselni ezt a majdnem kibírhatatlan stílust.

A születésnapjuk tájékán jobban fogják érezni magukat. Főleg akkor, ha sikerül olyan teendőket, feladatokat találniuk, amelyekkel levezethetik azt a mérhetetlen feszültséget, amely felgyülemlett bennük a tél során.

Tavasszal intenzív szerelemre, szexre, szenvedélyre vágynak. Törekedjenek arra, hogy ezt a párjukkal éljék meg, és ne egy harmadikkal!

Nyár elején egy belföldi utazás lehetősége bukkan fel. Éljenek vele, és töltsenek pár kellemes napot kettesben a párjukkal. Ez azért is fontos, mert kicsivel később gondok adódhatnak az otthonukban (elektromos zárlat, csőtörés stb.), és ez ismét feszültté teheti kettejük között a hangulatot. Viszont ha sikerül feltöltődniük az út során, akkor elhanyagolható és kezelhető lesz az ügy.

Nyár végére a párja átveheti az év elején a Halakra jellemző ingerült stílust. Nehéz lesz elviselni, pedig így áll helyre az egyensúly, hisz pár hónappal előbb a párjának kellett elviselnie azt, amit most a Halaknak kell…

Ősszel több külföldi út közül is válogathatnak. Valamelyik lehetőséget ragadják meg, mert az év végi hajrá előtt fontos lenne feltöltődniük. Vigyék magukkal a párjukat, és turbékoljanak, mint a kapcsolatuk kezdetén!

Az év vége sok munkával fog telni, ami rengeteg időt és energiát igényel majd, de szerencsére az eredmények is látszani fognak. Ez azért megnyugtató, mert így látják a Halak és a párjuk is, hogy van értelme a sok munkának. Ez is enyhítheti a feszültséget kettejük között, és ezáltal lehetnek szépek az ünnepek!

Párra várók





A Halak szülöttek fáradtan, feszülten kezdik a 2008-as évet. Szinte megmagyarázhatatlan módon ingerültek és türelmetlenek. Csak a barátaik vannak rájuk jó hatással, ők képesek elviselni ezt a majdnem kibírhatatlan stílust.

A születésnapjuk tájékán jobban fogják érezni magukat. Főleg akkor, ha sikerül olyan teendőket, feladatokat találniuk, amelyekkel levezethetik azt a mérhetetlen feszültséget, amely felgyülemlett bennük a tél során, és ezáltal nem másokat bosszantva vezetik le az „ideget”. Ezzel a stílussal ugyanis minden létező jelentkezőt rögtön az elején elriasztanak. Ezt egész évben figyelniük kell önmagukon!

Tavasszal intenzív szerelemre, szexre, szenvedélyre vágynak. Ehhez találhatnak partnert, ha akarnak. Ez lehet futó kaland vagy egy tartósabb kapcsolat is, de az utóbbihoz nem biztos, hogy lesz elég türelmük most…

Nyár elején egy belföldi utazás lehetősége bukkan fel. Éljenek vele, és töltsenek el pár kellemes napot. Akár ismerkedésre is sor kerülhet. Ez azért is fontos, mert kicsivel később gondok adódhatnak az otthonukban, vagy a szüleikkel válhat feszültté a hangulat. Viszont ha sikerül feltöltődniük az út során, akkor elhanyagolható és kezelhető lesz ez az ügy.

Nyár végén viszont ne ismerkedjenek, mert csupa ideges, gondokkal teli partnert vonzanak be. Erre mondják, hogy „hasonló hasonlót vonz”. Inkább várják meg, míg kicsit jobb passzban lesznek!

Ősszel több külföldi út közül is válogathatnak. Valamelyik lehetőséget ragadják meg, mert az év végi hajrá előtt fontos lenne feltöltődniük. Kényeztessék magukat masszázsokkal, fürdőkkel, kellemes sétákkal. Hatékonyan ki tudják szellőztetni a fejüket, és kicserélve térnek haza.

Az év vége sok munkával fog telni, ami rengeteg időt és energiát igényel majd, de szerencsére az eredmények is látszani fognak. Ez azért megnyugtató, mert így látják a Halak, hogy van értelme a sok munkának. Ezáltal az ünnepek gazdagon és kellemesen fognak telni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top