nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (01. 07. hétfõ)

Napi horoszkóp (01. 07. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Plútóval. Úgy érezheted magad, mint aki csapdába esett – a saját érzelmeid csapdájába. Kínoz a magány, és nem érted, miért nem találod meg álmaid párját, akit boldoggá tehetnél. Talán éppen ez a baj. Észre sem veszed, és máris túlzásba viszed a ragaszkodást. Szenvedélyeddel megfojtod, féltékenységeddel őrületbe kergeted a partneredet, aki ész nélkül menekül tőled. Ha nem mérsékled a szenvedélyedet, te leszel a vesztes.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Valóban érzelmes nap a mai, no nem úgy, hogy könnyekre fakadnál, esküdöznél, fogadkoznál, ez nem jellemző rád. Mélyebben és láthatatlanabbul ez egy magabiztosabb kézfogásban, sokatmondó pillantásban, beszédes csendben nyilvánul meg. Ma jó üzleteket, tartós barátságokat, kapcsolatokat köthetsz, szinte észrevétlenül.








Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Habár szinte minden szempontból a csúcson vagy, teljesítményedet nagymértékben megnyirbálta a szokásos belső vívódás. Csapongó (kicsapongó?) életmódod miatt erőd szétforgácsolódik, pedig pontosan tudod, hogy minél több dologba kezdesz bele, annál kevesebbet fejezel be. Igaz, így legalább izgalmas, érdekes az életed.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Plútóval. Lehet, hogy egy kicsit törődöttebbnek érzed magad a szokásosnál. Ne csüggedj, mert jobb napok elé nézel. Arról persze szó sincs, hogy csak várnod kellene a sült galambot. Mindazonáltal a mai napon nem igazán a te döntésed a meghatározó. Alighanem beleszólnak a dolgaidba. Lehet, hogy a gondviselés, de lehet, hogy egy vonzó nő vagy férfi. Ezúttal ne légy nagyon önérzetes, ne kérd ki magadnak!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygódat lelassítja, hogy a Szaturnusz uralta Bak jegyében áll. Közlekedj óvatosan, ha mégoly sietős is a dolgod. Semmiről nem késel le. Viszont ha túl sokat vállalsz, mindenhol félmunkát végzel. Nemcsak magad hajszolod, másokat is. Egy kellemesen elköltött ebéd után jobban bírod a megpróbáltatásokat… feltéve, ha jól választod meg partnered, és nem eszel nehéz ételeket.








Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Ne várj fontos eseményeket ettől a naptól! Meglehet, hogy mégis rendkívül elégedett, sőt boldog leszel. Egy régi munkád meghozza gyümölcsét: ma elérkezett a nap, hogy pénzre váltsd terveidet. Ha a rád jellemző higgadtsággal gondolod végig, mire költöd ezt az összeget, partnered elismerésére, sőt hálájára is számíthatsz. Talán mégsem átlagos ez a nap?









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ki nem viselné rosszul az év első munkanapját? Nem vagy jó formában. Igaz, hogy színészi képességeid kitűnőek, de akik ismernek, azok könnyen átláthatnak rajtad. Számukra kiábrándító lehet a viselkedésed, s ezzel a bizalmukat is elvesztheted.







Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Nem valószínű, hogy ma nagy szenzáció következik be, netán valami hihetetlenül kellemes dolog történik veled. Valami mégis van a levegőben: csupán abban nem vagy biztos, hogy mikor következik be a kedvező fordulat. Az lenne jó, ha minél előbb, mert már eleged van a várakozásból. Ne habozz: végy rögtön egy lottószelvényt.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Szaturnusszal. Munkakedved egész nap töretlen lehet, ha kisebb-nagyobb nehézségek miatt nem veszíted el a kedved és türelmed. Előbb-utóbb úgyis nyilvánvalóvá válik, hogy igazad volt. Szerelmi téren se csüggedj, aminek fontosságot tulajdonítottál, arról hamar kiderülhet, hogy nincs jelentősége. Más kérdés, hogy nem biztos, hogy jól választottál vagy jól választottak téged. De ez hamarosan elválik. Addig is fel a fejjel!







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Ma egy kissé nyűgös vagy. Minden baj. Vedd tudomásul, hogy minden ember egy önálló világ, és mindenki csak a saját paraméterei szerint képes gondolkodni és viselkedni! Az persze más kérdés, hogy nem mindenki lehet a te „embered”. Ne bajlódj olyanokkal és ne próbáld azokat megregulázni, akik kiesnek a körből.










Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Nappal. Jókedved maradékával és a munkába menés keserű szájizével ébredsz. Téblábolsz, matatsz, nem akaródzik elindulni. Aztán minden gördül a maga kíméletlen rendje-módja szerint. Magadhoz sem térsz, és máris vége a napnak. Valami kihívásféle is ért, de annyira magadba feledkeztél, hogy észre sem vetted. Sebaj! Az efféle ügyek soha nem szoktak egyetlen nap alatt véget érni…







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a vállalkozások házának csúcsán áll. Ma különösen szükséged lesz a többiek segítségére. Egyedül ugyanis biztos nem győznéd. Pedig szeretsz mindent elvégezni, amivel megbíznak, amire megkérnek, a munkahelyeden ugyanúgy, mint otthon. De ez a mostani, ez enyhén szólva túlzás… Nem kenyered a tiltakozás, de most muszáj. Csak semmi félelem, hiszen igazad van!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top