nlc.hu
Horoszkóp
Oroszlán

Oroszlán

Párban élők





A párkapcsolatban élő Oroszlán szülöttek a 2008-as évet vidáman, bulizva kezdik. Valószínűleg több pótszilveszteri partin is részt vesznek a párjukkal együtt. Bár a párjuk nem mindig lesz lelkes, de hűségesen fogja kísérni az Oroszlánokat, hisz ez az elvárás. Az is lehet, hogy inkább lebetegszik, csak ne kelljen menni. Majd az ágyból kíván jó szórakozást. Az Oroszlánok pedig lelkiismeret-furdalás nélkül vetik bele magukat a buliba. Ilyenek ők: élvhajhászok, hedonisták, hűtlenkedők. Illetve a hűség fogalmát meglehetősen tágan értelmezik: szerintük a hűtlenség az, amikor nem sikerül titokban tartaniuk a félrelépést, és ezzel fájdalmat okoznak a másiknak.

Fájdalomdíjként tavasszal elvihetik a párjukat egy különleges külföldi útra. Jót fog tenni a kapcsolatuknak minden szempontból: érzelmileg, hangulatilag, kommunikációs tekintetben is.

A nyár kezdetén tele lesznek energiával, amely majd szétfeszíti őket. Eredményesen vezethetik le ezt a munkában. Komoly sikereket, elismerést és előléptetést is elérhetnek 2008 nyarán. Ez elsősorban az ő érdemük, de ne feledkezzenek meg a támogatóikról sem! Ezek a sikerek elvonják a párkapcsolattól az idejüket, ezért ebből adódhatnak feszültségek. Jobb lenne nem kérkedni az egzisztenciális eredményekkel, mert az csak olaj lenne tűzre – ugyanis a párja visszavághat azzal, hogy „miközben te aratsz, itthon én tartom a frontot”.

A születésnapjuk körül elmérgesedhet a helyzet, ha nem figyelnek jobban a párjukra.

Ősszel több lehetőség is lesz kisebb utazásra. Ne hagyják ki, mert ez gyógyszer lehet a párkapcsolati sérülésekre!

Az év végén közös gyermekeik okoznak örömöt. Lehet, hogy valamilyen sport- vagy tanulmányi versenyen érnek el jó eredményt, és ez büszkeséggel tölti el az Oroszlánokat. Ez is segít a családi béke helyreállításában.

Párra várók





A párt kereső Oroszlánok a 2008-as év elején buliból ki, buliba be fognak járni. Élvezik az életet, és úgy érzik, valójában nem hiányzik semmi. Rengeteg régi ismerőssel futhatnak össze az év elején, de senkinek a közeledését nem tudják komolyan venni. Talán azért, mert várnak a „földrengésre”, a „vulkánkitörésre”, amely azt jelzi számukra, hogy itt vannak érzelmek, és vannak értékek. Az Oroszlánok szeretnek flörtölni, de ez pusztán „ujjgyakorlat” számukra, hogy ki ne jöjjenek a „gyakorlatból”…

Egy tavaszi külföldi út kapcsán találkozhatnak végre valakivel, aki megdobogtatja a szívüket. Ez az ember minden szempontból különleges, ezért is fog nagyon tetszeni az Oroszlánoknak, hisz ők csak az egzotikus, különleges embereket és dolgokat értékelik.

Nyár elején tele lesznek energiával, ami tettekre sarkallja őket. Eredményeket érhetnek el végre a munkájukban. Komoly siker, elismerés és előléptetés is várhat rájuk. Ez elsősorban az ő érdemük, de ne feledkezzenek meg a támogatóikról sem! Ezek a sikerek elvonják a párkereséstől az idejüket, ezért erre nem is fordítanak túl sok energiát. Ugyanakkor a barátaikkal szívesen és sokat lesznek nyáron. Rengeteg közös programot szerveznek, ami kikapcsolja az Oroszlánokat, és visszahoz régi szép emlékeket is.

A születésnapjuk környékén annyira jól fogják érezni magukat, hogy nem sokat törődnek a „jelentkezőkkel”. Nem értik, miért ilyen bonyolultak az emberek és az emberi kapcsolatok.

Ősszel több lehetőségük is lesz kisebb utazásokra. Ne hagyják ki, mert ez jót fog tenni a kapcsolataiknak, legyenek azok baráti vagy szerelmi kapcsolatok.

Az év vége sok szórakozással, bulival és szexszel fog telni. Ez igazán vidám óévbúcsúztató lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top