nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió

Skorpió

Párban élők





Azok a Skorpió szülöttek, akik párkapcsolatban élnek, kezdhetik a 2008-as évet rövidebb belföldi utazással. Párjukkal közösen kipihenhetik az ünnep és az év végi hajtás fáradalmait. Nagyon jót fog tenni a kapcsolatuknak. Tehetnek egy kirándulást is, vagy csinálhatnak olyasmit, amit már régóta terveznek, de még nem került rá sor: például hosszú hétvége egy kastélyszállóban, hintózás, vagy szánkózás a környéken, korcsolyázás, fakutyázás a tavon. Utána forralt bor, forró fürdő, forró szex stb. A Skorpió szenvedélyes ember, akinek szüksége van magas hőfokú életre, intenzív élményekre.

Még az év elején jó hírt kaphatnak jogi ügyben. Az is lehet, hogy a szomszédaikkal sikerül kibékülniük, vagy a testvéreikkel rendezhetnek kellemetlen témákat. A megoldás kulcsa a jóindulat! Ez nem a legtesthezállóbb stílus a Skorpiók számára, de itt az ideje, hogy kipróbálják, milyen érzés is ez. Ki fog derülni számukra, hogy a fent említett módon mennyivel sikeresebben oldhatnak meg konfliktusokat.

Amennyire jól sikerül rendezniük a testvéri, szomszédi és egyéb lazább kapcsolatokat, annál nehezebb lesz a párkapcsolati feszültségeket kezelni. Az otthonukban nehezen tisztázható, zavaros elméletek, téveszmék okozhatnak nézeteltéréseket. Nem érdemes az év elején ezzel túl sokat foglalkozni, mert az idő szép lassan elsimítja az ellentéteket.

Május környékén helyre is áll a béke, és ismét szerelmes, szenvedélyes napokat élhetnek meg.

Nyár elején a munkájuk sok idejüket fogja elvenni, ami a párjuknak nem fog tetszeni. Nyár derekán egy hajókirándulással vagy külföldi úttal megbékíthetik a jogosan megbántódott társukat. De nyár végén olyan új munkalehetőség vagy új pozíció fogja megtalálni a Skorpió szülötteket, amelyet nem lehet kihagyni. Tisztában kell lenniük azzal, hogy mindennek ára van.

Ősszel ismét sikerül kiengesztelniük a párjukat egy nagy partival, ahova minden barátjukat meghívhatják. Ezt a gesztust nagyon fogja értékelni a másik fél…

Párra várók





A párt kereső Skorpió szülöttek jól teszik, ha év elején egy belföldi utazással kényeztetik önmagukat. Testi, lelki és szellemi értelemben is feltöltődhetnek, ha masszázsra, fürdőbe, előadásra stb. mennek. Adják meg maguknak mindazt, amire vágynak. Az év végi hajrá után megérdemlik a pihenést!

A kikapcsolódás alkalmával „mellékhatásként”, ráadásképpen megismerkedhetnek egy kellemes emberrel, akivel bár lassan indul a kapcsolat, de májusra akár komolyra is fordulhat. Eközben a szüleikkel adódhatnak feszültségek, talán épp az új ismerős miatt. Tanácsos kitérni a viták elől, mert a Skorpiók nem tudnak kíméletesen érvelni, finom stílusban vitatkozni, így sértődés és összeveszés lehet a vége. Inkább térjenek ki azzal, hogy „még nincs kapcsolatom, nincs is miről beszélnünk”!

Nyár elején „felfordulás” lehet a hivatásukban. Kezeljék az ügyet kellő visszafogottsággal, mert „nem eszik olyan forrón a kását”! Jobb, ha egy külföldi utazással elterelik a figyelmüket ezekről az ügyekről. Az út során megint kedves emberekkel ismerkedhetnek meg, akik jó hatással lesznek az önbecsülésükre és a hangulatukra is. Ha élményekkel feltöltődve hazatérnek, ismét belevethetik magukat a munkába, ahol végre sikerek várhatók.

Ősszel töltsenek minél több időt a barátaikkal. Ha eddig nem talált rájuk az év során a szerelem, akkor nem kizárt, hogy egy barátság ilyen irányú fordulatot vehet. Fontos, hogy nagyon figyeljenek a másikra, és ne adjanak lehetőséget a félreértésekre! Mindent beszéljenek meg! Tisztázzák őszintén, mit éreznek, mit gondolnak, mi a véleményük a kialakult helyzetről! Minden zavaros gondolat, érzés eltávolíthatja őket egymástól, és minden őszinte mondat szorosabbá teheti a kapcsolatukat.

Születésnapjuk környékén ingerültek lehetnek. Sporttal, mozgással, szexszel vezessék le ezt, és ne vitákkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top