Horoszkóp

Szûz

Párban élők





A párkapcsolatban élő Szűz szülöttek a 2008-as évet vidáman és élményekkel feltöltődve fogják kezdeni, de vigyázniuk kell a párkapcsolatukra, mert a párjuk nagyon feszült, akárcsak az otthoni hangulat. A puskaporos levegőben elég egy provokáló megjegyzés, és már ki is tört a balhé. Igaz, hogy a Szüzek ügyesek, és figyelnek minden apró jelre, de most még inkább „résen” kell lenniük.

Tavasszal már sokkal jobb lesz a helyzet. Barátaikkal szervezhetnek programokat, kirándulhatnak. Ezek az alkalmak kedvező hatással lesznek a Szüzek párkapcsolatára is.

Külföldre is utazhatnak, de oda csak kettesben. Igazi szép, szerelmes, turbékolós út lesz ez, amely csak kettejükről szólhat. Itt helyre lehet hozni sok feszültséget okozó apróságot.

Nyár elején a Szüzek munkája rengeteg idejüket fogja elrabolni. Olyan feladatok szakadnak a nyakukba, amelyeket már megoldottak, mégis előkerülnek újból. És muszáj nekik foglalkozniuk ezekkel, mert különben veszélybe kerül az egész eddigi erőfeszítésük. Ennek a többletmunkának a párjuk és a családjuk látja majd kárát.

Nyár végére a párjuk összes türelme elfogyni látszik. Nem szabad engedni, hogy válságosra forduljanak otthon a dolgok! Legalább a hétvégéket kell nekik szentelni. Nem éri meg az egzisztenciális sikerekért feláldozni egy komoly kapcsolatot!

A születésnapjuk körül a Szüzek kissé fáradtnak és gondterheltnek érezhetik magukat. Nem igazán tudnak felhőtlenül ünnepelni, sőt ha lehet, ki is térnek a hangos buli elől.

Ősszel jó hatással lehet rájuk és a párjukra egy kisebb belföldi utazás kettesben. Nem kell luxusszállodába menni, elég, ha találnak egy meghitt, csöndes helyet, ahol fel tudnak töltődni, önmagukkal és egymással foglalkozni. Ez mindent helyrehozhat, ezért nem mondjanak le róla semmilyen ürüggyel!

Az év vége közeledtével megint oda kell figyelniük a párjukra, mert többet igényelnek a Szüzekből, mint azt ők gondolnák!

Párra várók





Azok a Szűz szülöttek, akik még keresik a párjukat, a 2008-as évet váratlan eseményekkel indítják. Akár rögtön az év elején betoppanhat a szerelem az életükbe. Kérdés, hogy valóban fel vannak-e készülve rá. Más álmodozni, és más okosan, megfelelően reagálni, amikor ott a várt szituáció!

Tavasszal jobb esélyük van élni az adódó lehetőséggel, és akár megtartani a kapcsolatot. De itt is előfordulhat, hogy amilyen gyorsan jött, éppoly gyorsan el is megy. Ezért egész évben a laza hozzáállást és a rugalmasságot gyakorolhatják.

Nyár elején a Szüzek munkája rengeteg idejüket fogja elrabolni. Olyan feladatok szakadnak a nyakukba, amelyeket már megoldottak korábban, mégis előkerülnek újból. És muszáj nekik foglalkozniuk ezekkel, mert különben veszélybe kerül az egész eddigi erőfeszítésük. Ennek a többletmunkának a párkeresés látja majd kárát. Természetesen jó ürügy, hogy nem ér rá erre. És talán jól is jön ez a kifogás…

Pedig több jelentkező is lenne, de a Szüzek idén nagyon válogatósak és bizonytalanok. Ha másik határozottan lép fel, akkor az a baj. Ha félénk és nem kezdeményez, akkor pedig az a kifogásolható benne…

Születésnapjuk körül a Szüzek kissé fáradtnak és gondterheltnek érezhetik magukat. Semmi kedvük ünnepelni, sőt ha lehet, ki is térnek minden ilyen irányú kezdeményezés elől.

Ősszel jó hatással lehet rájuk egy kisebb belföldi utazás. Ne hagyják ki, mert nagyon rájuk fér a feltöltődés és a kikapcsolódás.

Az év vége felé a szüleikkel kell türelmesen bánniuk. Valami feszültséget kelthet közöttük. A legbölcsebb hozzáállás, ha tisztelettel meghallgatja őket, de nem száll vitába velük. Ha ezt sikerül megvalósítania, akkor kellemesen fognak telni az ünnepek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top