2008-ban a Bak szülötteknek fel kell készülniük arra, hogy az idő által beérlelt gyümölcsök nem egy lineáris, fokozatos érésen mennek át, hanem olykor hirtelen, váratlanul produkálják az eredményeket! Amennyiben rugalmasan és optimistán tudnak állni ezekhez a témákhoz, egész évben megóvják magukat a bosszúságoktól, feszültségektől. Valójában igazuk van a Bakoknak abban, hogy tervezés és céltudatosság nélkül nincs értelme elindulni. De az „úton” nekik már nem a tervekkel kell foglalkozniuk, hanem észrevenniük az adódó lehetőségeket. Így lesz 2008 a legsikeresebb, legegészségesebb és legvitálisabb évük!





Az év elején tele lesznek energiával, határozottsággal, de vigyázzanak, hogy ne teljenek el teljesen önmagukkal, vegyék észre a csendesebb rászorulókat is!

Tavasszal egy váratlanul adódó utazás vagy tanulási lehetőség megviselheti a Bakokat, mert ez nem szerepelt a terveik között. Komoly fejfájást okozhat, hogyan reagáljanak. Nehezíti a döntésüket az a helyzet, hogy otthonukban és a párkapcsolatukban is feszültségek vannak. Ennek fő oka maguk a Bakok, illetve az a keménység, ahogyan a szeretteikhez viszonyulnak. Nem mindenki olyan, mint ők. Vannak, akiknek gyengédségre, érintésre, csupa olyasmire lenne szükségük, amire a Bakok nem vágynak. Ebből komoly nézeteltérések adódhatnak. Ezek a feszültségek később, nyáron jelentkezhetnek testi panaszként, mivel a megoldatlanság miatt tartóssá válhatnak. Egyik félnek sem érdeke az „állóháború”, ezért érdemes valamifajta közeledésre törekedni.

Nyár végén inkább ne utazzanak a Bakok, mert balesetveszély látszik. Ha mégis utazásra szánják magukat, akkor jó, ha biztosítást kötnek. Mindegy, hogy otthon, vidéken vagy külföldön járnak, óvatosan, körültekintően közlekedjenek!

Ősszel a munkahelyükön lehet felfordulás, ami megviselheti a Bakokat, akik nem szeretik a váratlan dolgokat. Rugalmasságuk mérőeszköze lehet, hogy ebbe belebetegszenek-e, vagy sem. Szinte minden összefog „ellenük”, egyszerűen képtelenek kikerülni a változást. Egymás után több tényező is változtatásra kényszeríti őket. Amennyiben hagyják, hogy történjenek a dolgok, és nem állnak ellen, ki fog derülni, hogy az új felállás sokkal kedvezőbb a számukra, sőt eddigi munkájuk elismerése is az újonnan kialakult helyzet. Így már belátják, hogy érdemes volt. Ettől a kedélyük is javul, ezáltal az év végi ünnepek kellemesen telhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top