2008-ban a Bika szülöttek egészségi állapota két dologtól függ majd: 1. Hogyan viselik el, hogyan kezelik a hivatásukban, a munkájukban vagy a terveikben bekövetkező zavarokat? Tudnak-e türelemmel várni, míg „felszáll a köd”, míg kitisztul a kép, míg eljön az ő idejük? 2. Hogyan képviselik az igazságot, még ha az a saját érdekeik ellen szól is olykor? Képesek-e az „igaz úton” maradni? Elég erős-e a hitük?





Az első téma nem megfelelő kezelése nehezen diagnosztizálható, téves gyógyszeres kezelést okozhat. Emiatt fontos, hogy egyrészt türelmesek és kitartóak legyenek céljaikat illetően. Másrészt pedig lehetőleg ne vegyenek be gyógyszert, inkább gyógyteákkal, akupresszúrával, sokkal több folyadékbevitellel gyógyítsák magukat. A tudatunk olyan erős imaginációs képességgel bír, hogy ha fáj valamink, és megiszunk kb. egy liter forrásvizet azzal a tudattal, hogy az kimossa a fájdalmat a testünkből, akkor rövidesen valóban enyhülni fog a fájdalom.

A második téma kapcsán a túlzásoktól és a hevességtől kell tartózkodniuk a Bikáknak. Becsülendő dolog az igazságért kiállni, de a véleménykialakításhoz elegendő időre és adatra lesz szükségük a Bikáknak 2008-ban. Szinte az egész év arról fog szólni, hogy lépésenként kiderüljön a teljes igazság. Ha sokat őrlődnek ezen, akkor bele is betegedhetnek. Feleslegesen, mert attól nem lesz senkinek és az ügynek sem jobb, ha magukat büntetik!

Év elején a komoly munka komoly eredményeket hoz, ami túlterheltséggel, kimerültséggel járhat együtt.

Tavasszal a Bikák gyomra lesz érzékeny, főleg a hirtelen elfogyasztott ételekre.

Nyáron ne vegyenek a szívükre semmit, se a szó szoros, se az átvitt értelmében! Nyaraláskor ne menjenek forró helyre, ne fényűző luxushelyet tűzzenek ki úti célul, mert nemcsak csalódás lehet belőle, de még napszúrás, leégés is.

Ősszel veseproblémák, derék- vagy bőrpanaszok jelentkezhetnek, ha a párkapcsolati gondjaikat nem orvosolják. Itt az ideje, hogy őszintén beszéljenek azokról a dolgokról, amelyek hosszabb ideje zavarják őket. Nem lehet a végtelenségig hallgatni, lenyelni a feszültségeket. Ha nem sikerül megoldani ezeket a nézeteltéréseket, akkor vagy belebetegszenek a Bikák, vagy szakítanak. Mivel egyik sem jó megoldás, marad a gondok feltárása. Ne féljenek beszélni a problémáikról! Ne feledjék, hogy „néma gyereknek anyja sem érti a szavát”. Az év vége hangulatát az fogja meghatározni, hogy sikerül-e megoldást találni ezekre az ügyekre…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top