2008-ban az Ikrek szülöttek régi, szülőkkel, örökséggel, ingatlannal kapcsolatos témákba betegedhetnek bele, vagy dönthetnek úgy, hogy rábízzák az ügyet az időre, hogy oldja meg „ő”. Ez a belátás rengeteg energiát fog felszabadítani, amire szükség is lesz az év során. Ugyanis a másik erősen igénybe vevő téma a hivatás lesz. Több változás, fordulat várható e téren. Ettől feszültek, idegesek lehetnek az Ikrek. Jogosan, de feleslegesen! Az egyetlen helyes hozzáállás a rugalmasság. Szerencsére ez megy nekik. Tudatosítsák újra és újra, hogy ha idegeskednek, akkor sem lesz jobb a helyzet. Viszont egy optimista, megoldáscentrikus magatartás az új főnöknek is feltűnhet, ami jó ajánlólevél lehet. Ezzel a hangulatuk és a közérzetük is garantáltan jó lesz egész évben.





Év elején tavalyról itt maradt párkapcsolati rendezetlenségek is „fejfájást” okozhatnak. Szellőztessék ki a fejüket a szó szoros és átvitt értelmében is. Vagyis legyenek minél többet szabad, friss levegőn, illetve hallgassanak meg más szempontokat is az adott ügyben. Nem esik nehezükre, hogy a teljesen eltérő véleményeken elgondolkozzanak. A könnyedségük, a nyitottságuk és a szellemi hajlékonyságuk fogja átsegíteni őket az év eleji nehézségeken.

Tavasszal sikerek, álmok beteljesülése, és sok barát, protektor támogatása fogja igazolni, hogy jó úton járnak.

Nyár elején jobb, ha nem utaznak el, mert zavaros ügyekbe, nehezen tisztázható vitákba bonyolódhatnak, ami megviselheti az egészségüket is, különösen, ha „letüdőzik” ezeket.

Ősszel kiderülhet számukra is, hogy „egy fenékkel csak egy lovat lehet megülni”. Nem tudnak egyszerre maximálisan helytállni otthon és a munkahelyükön is. Ez megviselheti őket, ha nem találják meg mielőbb az egyensúlyt a magánélet és a hivatás között.

A szenvedélyes lelkesedés csak bizonyos mértékig segíti, hajtja előre az embert. Túlzásba vitele épp az ellenkező hatást válthatja ki! A túlzások pedig mindig kisebb-nagyobb panaszok formájában jelezhetnek. Erre érdemes odafigyelniük az Ikreknek!

Év végén párkapcsolati ügyek fogják befolyásolni a közérzetüket és a hangulatukat. Amennyiben sikerül az Ikrek derűjének érvényre jutnia, vidám ünnepekre számíthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top