nlc.hu
Horoszkóp
Mérleg

Mérleg

2008-ban a Mérleg szülöttek szinte folyamatosan apróbb betegségtünetekkel lesznek elfoglalva – hacsak nem találnak maguknak más „elfoglaltságot”. A testük egész évben szomatizálni fog, azaz fizikai panaszként fogja megjeleníteni a lelki megoldatlanságokat. Emiatt vagy folyamatosan orvoshoz fognak futkosni, vagy összeszedik a bátorságukat, és a mélyére hatolnak a problémáknak. A Mérlegek rendkívül jó diplomaták, így ügyesen megtalálják a megfelelő hangot bárkivel. Most elővehetik ezt az istenadta tehetségüket, és kezdeményezhetnek egy beszélgetést a párjukkal, a testvérükkel, a főnökükkel vagy a szüleikkel. Itt feltárhatják mindazt, ami őket zavarja, frusztrálja, bántja. Az őszinteség és a békére való törekvés segíteni fog abban, hogy belássák, a nézőpontok ütköztetése nem jár együtt a hangos vitával. Ugyanis ez az, amitől ők a leginkább rettegnek.





Év elején vagy ne utazzanak külföldre, vagy óvatosan közlekedjenek.

Tavasszal munkahelyi, párkapcsolati feszültségek okozhatnak nehéz napokat, és betegíthetik meg a Mérleg szülötteket. Arra gondoljanak, hogy hamar elmúlik minden, ha nem csinálnak nagy ügyet minden apróságból!

Nyáron a munkájukban, a céljaik elérésében nagyot léphetnek előre. Ez együtt járhat több munkával, nagyobb erőfeszítéssel. Ha elfáradnak, akkor tudatosítsák, hogy ez a befektetés, ami rövidesen busásan meg fog térülni! A kimerültség, fáradtság ellenszere a kiadós alváson kívül a friss gyümölcsök, gyümölcslevek, nyers zöldségek fogyasztása vagy egy barátokkal, családdal töltött hétvége is lehet.
Nyár végén nehezen érthető aggodalom, feszültség vehet erőt a Mérlegeken. Pici, jelentéktelen dolgokon képesek lesznek kiborulni. Szinte paranoiásan félhetnek az elhagyatottságtól, megcsalástól. Ennek egyetlen gyógyszere a félelmek okának feltárása. „A sötétség ellenszere a fény, a félelmeké pedig a szembenézés!” Ehhez kérhetik szakember (kineziológus, pszichológus stb.) segítségét, vagy egy bizalmas barát is „megteszi”, ha az képes meghallgatni a Mérlegeket.

Őszre ezek a feszültségek vagy feloldódnak, vagy fokozódnak, attól függően, hogy foglalkoztak-e velük.

Év végén a közlekedéssel kell kicsit óvatosabbnak lenniük a Mérlegeknek. Mindenféle értelemben tartózkodjanak a túlzásoktól: sietség, túlvállalás, túlöltözés, túl lengén öltözés stb. Megfázás, kisebb sérülés lehet abból, ha nem fogadják meg az előbbi tanácsot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top