2008-ban a Rák szülötteknek mozgalmas évük lesz változatos élethelyzetekkel, sok kihívással és új megbízásokkal. Ezért elsődleges feladatuk, hogy megtanulják, mire van szüksége a szervezetüknek az egészséges működéshez. Szeressék magukat annyira, hogy meg is adják mindezt önmaguknak. De tartózkodjanak a túlzásoktól: például ne vigyék túlzásba a vérnyomás vagy a vércukor mérését. Ne szedjenek túl sok vitamint, inkább egyenek több nyers zöldséget, gyümölcsöt stb. Minél előbb meg kell tanulniuk relaxálni, mert ezzel lesznek képesek a leghatékonyabban energetizálni testüket, szellemüket!





Év elején a párjuk okozhat kisebb bosszúságot, főleg azért, mert kiderülhet, hogy neki van igaza. Jobban járnak a Rákok, ha nem vitáznak, hanem ráhagyják a másikra, és csak később nyilvánítanak véleményt! Amennyiben nem képesek kitérni a vita elől, és alulmaradnak, akkor sem kell belebetegedniük a vereségbe!

Tavasszal új, komolyabb feladatot bízhatnak rájuk. Vigyázzanak, és jól gondolják át, mit és milyen feltételekkel vállalnak el, mert az ő teherbíró képességüknek is van határa, bármennyire hízelgő is a felkérés! Egy továbbtanulási vagy külföldi munkalehetőség is bejöhet a képbe. Ezt érdemes elvállalniuk, mert nemcsak szakmailag, de hangulatilag, közérzetileg is jó hatással lesz rájuk. És mire ennek vége lesz, könnyebb lesz dönteniük a kinevezés ügyében is…

Nyáron nemcsak utazás közben, hanem hétköznap is vigyázzanak a közlekedésben. Nem elég magukra gondolniuk, néha a másik helyett is körültekintőnek kell lenniük. A „lassan járj, tovább élsz!” elvet kell érvényre juttatniuk.

Ősszel vizsgák miatt lehetnek nagyon feszültek. Ha lehet, halasszák el ezeket a beszámolókat, mert az idegesség leronthatja az eredményt. Az is lehet, hogy inkább ágynak dőlnek, csak ne kelljen megjelenniük. Ez is egy megoldás. A Rákok hajlamosak a nehézségek elől ilyen vagy hasonló módon kitérni. Nincs is semmi baj a módszerükkel, de tudniuk kell, hogy időt nyerhetnek ezzel, de meg nem úszhatják!

Év végén az egész évi hajtás fáradtság, levertség, kisebb panaszok formájában jelentkezhet. Lehetnek rövidebb lázas napok, amikor a lázcsillapításon kívül nem lesz szükségük gyógyszeres beavatkozásra, csak sok pihenésre és egy kis kényeztetésre. Emiatt sem szabad az év végére hagyni a feladatok zömét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top