nlc.hu
Horoszkóp
Skorpió

Skorpió

2008-ban a Skorpió szülöttek egész évben vívódhatnak az otthoniakkal, vagy bölcsen dönthetnek úgy is, hogy nem csatáznak, nem betegítik meg magukat a konfliktusok miatt, hanem rábízzák az időre az egészet. Ez utóbbi esetben egészségük meglepően jó lesz. Azt fogják tapasztalni, hogy míg körülöttük járvány „tombol”, mindenki kidől, addig ők enyhébb tünetekkel – vagy teljesen – megússzák. Ennek egyetlen magyarázata lehet: amennyiben az ember megemeli a rezgésszintjét azáltal, hogy fölébe megy az alantas vitáknak, kitér a gyűlölet mérges nyilai elől, az alacsony rezgésű betegségek számára elérhetetlenné válik. A legjobb példa erre: a pestisjárványok idején gyógyító szerzetesek vagy napjainkban az ebolás betegekkel foglalkozó orvosok, ápolók, akik azért nem betegszenek meg, mert missziót teljesítenek, magas rezgésszinten teljesítik a küldetésüket!

Tavasszal a Skorpióknak vigyázniuk kell, mert közlekedési baleset veszélye fenyegeti őket. Ez megfelelő óvatossággal, körültekintéssel, türelemmel elkerülhető. Az is megoldás lehet, ha nem vállalják, nem hajszolják túl magukat. Az arany középút a legjárhatóbb út, bár ez a Skorpiók számára sokszor unalmas. Pedig most az egészségükkel „játszanak”, ha nem találják meg a helyes mértéket!

Nyáron egzotikus, misztikus, keleti helyre utazva habzsolják az élményeket. Amennyiben ismeretlen eredetű ételeket, italokat, fűszereket fogyasztanak, kisebb gyomorpanaszaik lehetnek. Figyeljenek a higiéniára, és csak bizalomgerjesztő helyen étkezzenek!
Nyár végén úgy érezhetik, hogy eljött az ő idejük: hivatásukban csúcsokat döntenek. Végre beérnek a „gyümölcsök”, elismerés, előléptetés vár rájuk. Ez több munkával és kevesebb szabadidővel fog járni. Emiatt hamar kimerülhetnek. Így most mindennél fontosabb, hogy egészségesen táplálkozzanak, ne éjszakázzanak, és kíméljék kicsit jobban magukat. Nem arról van szó, hogy ne dolgozzanak sokat, hanem arról, hogy az energiáikat optimálisabban osszák be.

Év végére tele lesznek lendülettel, lelkesedéssel, ha az év második részében nem hajszolták agyon magukat. Jó esetben annyi energiájuk lesz, hogy abból bőven jut majd másoknak is. Ne is sajnálják, bőkezűen osztogassák, mert az megsokszorozva tér majd vissza hozzájuk.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top