Horoszkóp

Szûz

2008-ban a Szűz szülötteknek egész évben két témára kell nagyon odafigyelniük. Az egyik: a párkapcsolati téren várható hirtelen fordulatok. Nem kell semmi rosszra gondolniuk! Rugalmasnak, bizakodónak és derűsnek kell lenniük. A Szüzek nem szeretik a kiszámíthatatlan, előre nem látható dolgokat, pedig az élet tele van ilyenekkel. Mivel ezeket elkerülni nem lehet, jobb, ha elfogadják, és kivárják, hogy mi sül ki belőlük!

A másik: a betegségtüneteik. Ezek jönnek-mennek egész évben. Nem szabad túl komolyan venni őket. Nem kell rögtön orvoshoz szaladniuk. Először próbálják kikúrálni önmagukat természetes szerekkel: gyógyteák, inhalálás, borogatás, masszázs stb. Természetesen ha nem javul az állapotuk, akkor menjenek orvoshoz. Viszont a diagnózist „fenntartással” fogadják, mert tévedésre utaló jelek látszanak.





Év elején a munkájukban visszatérő gondok okozhatnak feszültséget. Azt hitték, hogy már megoldották a feladatot, és most kiderül, hogy kezdhetik elölről. Vagy az is lehet, hogy valaki, aki sok bosszúságot okozott, visszatér. Egyik esetben sem megoldás, ha önmagát büntetve idegeskedik!

Tavasszal a párjuk „okoskodása” ingerelheti a Szüzeket. Pedig érdemes lenne figyelniük, mert kiderülhet, hogy segíthetnek.

Nyáron végre beérik a munkájuk gyümölcse. Az is lehet, hogy magasabb pozíciót vagy új állást ajánlanak fel nekik. Jól át kell gondolniuk, mert több munkával és több felelősséggel járhat. Mérje fel, hogy valóban megéri-e, vagy csak hízelgő az ajánlat!

Ősszel bár tele lesz energiával, mégis borúsabban látja önmagát és az életét. Érdemes mérleget készítenie, átgondolnia, hogy mit tervez, illetve hogy mit szeretne elérni. A tartós szomorúság panaszokat okozhat. Nem szabad annyira elkeseredniük, hogy abból betegség legyen.

Év végén a Szüzek meglepődhetnek, mert kapcsolataikban olyan változások történhetnek, amelyek nemcsak meglepőek, de néha viccesek is. A humor pedig sok nehézségen átsegítheti az embert.

Az ünnepek úgy telhetnek a legkellemesebben, ha minél előbb leteszik a munkát, és elegendő időt szánnak a készülődésre. Sok időt töltsenek a családjuk körében, mert így fognak a legjobban feltöltődni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top