nlc.hu
Horoszkóp
Vízöntõ

Vízöntõ

A Vízöntő szülötteknek 2008-ban egész évben fokozottan oda kell figyelniük önmagukra és a környezetükre is. Fura, lebegő, elszálló állapotban lesznek. Nehezükre eshet koncentrálni, hosszasan, elmélyülten egy dologgal foglalkozni. Ez a teljesítményüket is ronthatja. De az is gondot okozhat, hogy a szeretteik közül többen megsértődhetnek, akik több figyelmet igényelnének. Emiatt legyenek óvatosak, inkább kérdezzenek, és ne alkossanak véleményt.

Egész évben vigyázniuk kell a gyógyszerekkel és az alkohollal is. Kerüljék ezeket! Nagyon rossz hatással lehetnek rájuk. Amennyiben fáj valamijük, próbáljanak gyógyteát inni, és várjanak kicsit, mielőtt bekapják a fájdalomcsillapítót. Társaságban ne igyanak alkoholt, vagy csak minimális mennyiséget!





Év elején nehezükre eshet, hogy tovább titkoljanak valamit. Szeretnek nyílt lapokkal játszani, ezért lassan belebetegszenek ebbe az ügybe. Az is lehet, hogy nem ők titkolnak valamit, hanem érzik, hogy előlük titkol valaki valamit. A Vízöntő-korszakba belépve (1999 augusztusa óta) egyre többen tapasztalhatjuk, hogy idővel minden kiderül. Ha kutatjuk, akkor is, de ha nem, akkor is. Ezért nem érdemes őrlődniük a Vízöntőknek.

Tavasszal vigyázzanak az étkezéssel, mert a gyomruk tiltakozni fog minden túl fűszeres, túl forró vagy túl gyorsan bekapkodott étel ellen. Okozhat fertőzés vagy romlott étel is gyomorpanaszokat. Ezért legyenek körültekintőek azzal kapcsolatban, hogy mit esznek, és azt hol veszik meg. Szeressék magukat annyira, hogy megtisztelik a szervezetüket a méltó körülmények között, igényesen válogatott ételekkel. Ha nincs idejük az ételkészítésre, akkor egyenek nyers zöldségeket, gyümölcsöt. Meg fogja hálálni a testük a gondoskodást!

Nyáron főleg a párkapcsolati gondok okozhatnak feszültségeket. Lehet, hogy párjuk túl harcias, vagy túl büszke, vagy túl önfejű. De gondolják át, hogy annak komoly oka van, hogy egymás mellé kerültek. Ez nem lehet véletlen. És ha nem az, akkor dolguk van egymással. A nézetek ütköztetése nélkül nem derülhet ki, hogy ki mit gondol. Nem kell vitatkozni, de véleményt nyilvánítani igen. Ettől még nem kell személyes sértésnek venni a másik részéről az ellenérvek felsorakoztatását.

Év végén hivatásbeli sikerek terhelhetik meg. Jól osszák be az idejüket, energiájukat. Nem kell kidőlniük a több munka miatt, ha ügyesen gazdálkodnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top