Tanulók





Azok a Halak szülöttek, akik még tanulnak, lassan, megfontoltan éljék az életüket! Ne hozzanak elhamarkodott, meggondolatlan döntéseket! Vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal, mert balesetveszélynek vannak kitéve. Türelmetlenek, ingerültek lehetnek. De ez is csak energia, mint bármi más, így átalakítható építő, konstruktív jellegű energiává! Kellő önfegyelemmel ez megoldható…

Az év elején a szüleikkel kerülhetnek összetűzésbe a Halak. Lehetőleg kerüljék el a vitát! Ha nem sikerül, akkor a részükről minél előbb hagyják abba!

A születésnapjuk tájékán megint ingerültek, nyughatatlanok lesznek. Környezetük nehezen fogja ezt viselni.

Nagy szerencse érheti őket. A sors vagy egy protektor olyan lehetőséget „kínál tálcán”, amely mesébe illő. Értékeljék, és fejezzék ki hálájukat, mert nem mindenki lehet ilyen szerencsés!

A tanév végén nagyon jól fognak sikerülni a vizsgáik. Végre érvényre juthat a tehetségük, tapasztalatuk, és hasznosíthatják az eddig összegyűlt rutint.

Nyáron szívesebben töltik az idejüket otthon a családjukkal. Ne erőltessenek semmilyen programot, ha nincs hozzá kedvük! Inkább töltődjenek szeretteik társaságában!

Ősszel párkapcsolati témák válhatnak nyomasztóvá. Felelősséggel, átgondolva hozzák meg a döntést, hogy „vele vagy nélküle”.

Később külföldi munka vagy tanulási lehetőség jöhet. Érdemes lenne belevágni, mert sokat profitálhatnak ebből, és hamarosan kamatoztathatják is. Már csak azért is, mert egy pályázatban vagy egy szakmai önéletrajzban nagyon jól fog mutatni…

Az év végi vizsgák rendkívül jól fognak sikerülni. Tele lesznek lelkesedéssel, energiával. Ebből akár másoknak is juttathatnak. Ha valaki a segítségüket kéri, akkor ne tagadják meg, mert működni fog a „jótett helyébe jót várj” elv!

Dolgozók





Azok a Halak szülöttek, akik dolgoznak, megfontoltan, körültekintően éljenek 2008-ban! Ne hozzanak elhamarkodott, meggondolatlan döntéseket! Vigyázzanak a hirtelen mozdulatokkal, mert balesetveszélynek vannak kitéve. Türelmetlenségük, nyughatatlanságuk miatt elég nehéz lesz őket elviselni egész évben. Ebből komoly feszültségek adódhatnak főleg a párjukkal, de másokkal is. Kellő önfegyelemmel kezelhető lesz a helyzet.

Az év elején az otthonukban lehet valami felfordulás. Átalakítás vagy szerelés miatt minden felborulni látszik. Ez sok energiájukat vonhatja el a munkájuktól. Ne akarjanak mindent egyedül megoldani, vonják be a család többi tagját, hisz nekik is érdekük, hogy mielőbb helyreálljon a rend!

A szüleikkel kerülhetnek összetűzésbe a Halak. Lehetőleg kerüljék el a vitát! Ha nem sikerül, akkor a részükről minél előbb hagyják abba!

A születésnapjuk tájékán megint ingerültek, nyughatatlanok lesznek. Vezessék le a felgyülemlett feszültséget sporttal, takarítással stb., csak ne vitával, kötözködéssel!

Tavasszal anyagi helyzetük sokat fog javulni. Ez nem magától történik, hanem végre beérnek a szorgalom, a kitartás és a türelem „gyümölcsei”.

Nyár elején jót tenne a Halaknak egy belföldi út vagy kirándulás. Ne hagyják ki ezt, mert meg fogják bánni!

Nyáron szívesebben töltik az idejüket otthon a családjukkal. Ne erőltessenek semmilyen programot, ha nincs hozzá kedvük! Inkább töltődjenek szeretteik társaságában!

Ősszel párkapcsolati témák vagy peres ügyek válhatnak nyomasztóvá. Felelősséggel, átgondolva hozzák meg a döntésüket!

Később külföldi munka vagy továbbtanulási lehetőség jöhet. Érdemes lenne belevágni, mert sokat profitálhatnak ebből, és hamarosan kamatoztathatják is. Már csak azért is, mert egy pályázatban vagy egy szakmai önéletrajzban nagyon jól fog mutatni. Már az év végén megtapasztalhatják ennek a kedvező hatását egy előléptetés vagy új munkahely formájában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top