Horoszkóp

Rák

Tanulók





Azok a Rák szülöttek, akik még tanulnak, 2008-ban egy dologra nagyon oda kell hogy figyeljenek. Ez a kommunikációjuk. Úgy tűnik, bármennyire is óvatosak, mégis lehetnek félreértések. Erre különösen a vizsgák kapcsán kell vigyázniuk. Rosszabb érdemjegyet fognak kapni, ha nem érthető vagy túl tömör az, amit mondanak vagy leírnak.

Az év elején a fent említettek ellenére a vizsgáik jól fognak sikerülni. Különösen, ha rugalmasak tudnak lenni, és képesek hirtelen ötlettől vezérelve változtatni.

Arra kell még vigyázniuk év kezdetekor, hogy a szerelem, a párjuk ne vegye el túl sok idejüket. Maradjon energiájuk a kötelességeikre is!

Tavasszal külföldi ösztöndíjra vagy külföldi munkára lesz lehetőségük. Bármelyik is adódik, ragadják meg az alkalmat, és menjenek! Rengeteg tapasztalatra tehetnek szert, amelyet később nagyon jól fognak tudni kamatoztatni…

Nyár elején sikeresen érvényesíthetik tehetségüket, adottságaikat. Ebből akár pénzt is csinálhatnak, ha ezt fontosnak tartják.

A születésnapjuk körül feszültség támadhat a párjukkal, ami elvonhatja figyelmüket a tanulástól. Szerencsére nyár végére utolérhetik magukat.

Ősszel otthon a szüleikkel alakulhat ki vitás helyzet. Valószínűleg ez egy régi téma, amely rosszul érinti az érzékeny Rák szülötteket. Egyrészt azért, mert számukra mindennél fontosabb, hogy imádott szüleik hogyan vélekednek. Másrészt viszont nem tudják se elviselni, se kezelni a konfliktusokat. A legjobb, ha vagy tisztelettel leállítják a szülői „litániát”, vagy türelmesen végighallgatják, és nem reagálnak. Ez is el fog ülni, ahogy eddig is…

Az év végére jobban fogják érezni magukat a bőrükben a Rák szülöttek mind fizikailag, mind lelkileg.

Dolgozók





Azok a Rák szülöttek, akik dolgoznak, az év elején váratlan jó hírt kaphatnak, amennyiben külföldön akarnak munkát vállalni. Olyan hirtelen jöhet a lehetőség, hogy szükségük lesz a rugalmasságukra.

Közben egész évben jobb lenne, ha nem vennének fel kölcsönt, mert nehéz, zavaros helyzetbe kerülhetnek emiatt.

Az év elején  nagyon igénybe fogja venni a Rák szülöttek idejét a párjuk. Több figyelemre van szükségük, emiatt a Rákoknak kevesebb energiájuk marad a munkájukra. Fontos lenne egyensúlyt találniuk a munkájuk és a magánéletük között.

Tavasszal a külföldi téma megint előkerülhet…

Ettől függetlenül is lesz lehetőségük az előrelépésre. Vagy új pozíciót, vagy új feladatokat fognak kapni, ami igazán megtisztelő, és eddigi munkájuk elismerése.

Nyár elején anyagilag is meglesz az eredmény. Ez már nagyon jól jön, mert kezdtek idegessé válni a pénzügyi terhek miatt.

A születésnapjuk körül feszültség támadhat a párjukkal, ami hátráltathatja őket a munkában. Szerencsére nyár végére utolérhetik magukat, ha ügyesen szervezik a teendőiket.

Ősszel az otthonukban vagy a szüleikkel alakulhat ki vitás helyzet. Valószínűleg ez egy régi téma, amely rosszul érinti az érzékeny Rák szülötteket. Egyrészt azért, mert számukra mindennél fontosabb, hogy imádott szüleik hogyan vélekednek. Másrészt viszont nem tudják se elviselni, se kezelni a konfliktusokat. A legjobb, ha vagy tisztelettel leállítják a szülői „litániát”, vagy türelmesen végighallgatják, és nem reagálnak. Ez is el fog ülni, ahogy eddig is…

Az év vége jobb állapotban fogja találni őket. Nemcsak hogy összeszedik magukat, de tele lesznek energiával. Nem lesz szükségük segítségre az ünnepi előkészületek kapcsán, hanem még ők fognak besegíteni a családtagjaiknak, szüleiknek. Ráadásul a munkahelyükön is kedvezően zárul a 2008-as év.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top