A Kos jegyében születettek az év első hónapjait szorongásokkal, az érzések, érzelmek elleni harccal élik meg! Érzéseikkel ellentétes döntéseket, magatartásformát kényszerítenek magukra, ami ellen minden porcikájuk tiltakozik! A Kardok hármas lap azt is jelzi, hogy ez kihat munkájukra, alkotótevékenységükre, anyagi helyzetükre. Ezt az Érmék ásza lap pozitív energiája teljes egészében egy pillanat alatt segít feloldani, amikor a helyzetben lévő lehetőségeket és a saját magában rejlő további értékeket is felfedezi. Tovább fokozhatja majd sikereit az Érmék kilences jótékony hatása, amely a magánélet rendezését, a látványos sikert, a nagy nyereséget segíti elő.

A koronakártyájuk az Érmék Királynője!

A Kos rég várt sikeres, boldog évet élhet meg szakmai téren, tudati szinten és személyes kapcsolatai területén egyaránt. Nem kell mást tennie, mint legyőzni félelmeit. A jelenleg bennük rekedt félelem nem rájuk jellemző. Ennek nincs helye életükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top